Burda kaynanasına rövaşata çekenler çeşit çeşit konu açanlar başkalarının konularında neden Sokrates?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Batarya almanıza gerek yok. Bataryaya da bir şey yapan yoktur herhalde; duş başlığı seti alsanız yeter.

Kadın bir yorum yaptı; herkesi şüpheye soktu, duş başlığından tiksindirdi.
duş başlığı şimdiye kadar aklımıza gelir miydi? batarya dahil hepsi değişsin

ahahaha sus kız ağzından yel alsın uyuman bizim suçumuz mu kim dedi 9da yat diye B Burhan Burhanitto da konuyu açtı ban konuşulunca ölü taklidi yapmaya başladı
Bir rivayete göre 6 günde alskanlık olusurmus. 7 gün ban yedim 12 de yattım hayatım düzene girdii istemsizcee

,orami burami elletip başka birinden hamile kaldım ama kocam beni affetmiyor gibi konular acmazsan,şahsen ben hiç elestirmem.Ama bazıları da insanın sinir telleriyle oynuyor beyaa.
O konuyla ilgili aklima cok acayip seyler geliyor, gercek konu oldugu soylendi, gebelik bolumune yaziyormus

O konuyla ilgili aklima cok acayip seyler geliyor, gercek konu oldugu soylendi, gebelik bolumune yaziyormus
hamile olduğu gerçektir ki o da kanıtlanamaz her isteyen yazabilir sonuçta ama nasıl olduğunun gerçekliğinin belirlenmesi imkansız gerçek olmasa daha beter, insan kendini nasıl bu konuma sokar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…