- 23 Mart 2023
- 157
- 171
- 18
- 29
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Yeni bir konuyla geliyorum, yeni linclere hazırımBazen ortam gergib olabiliyor
Evliyim ama başka bir herifi arzuluyorum,orami burami elletip başka birinden hamile kaldım ama kocam beni affetmiyor gibi konular acmazsan,şahsen ben hiç elestirmem.Ama bazıları da insanın sinir telleriyle oynuyor beyaaYeni bir konuyla geliyorum, yeni linclere hazırımgerçi bu pek linç edilecek bir konu değil
Onlar troll bence ya insanları sinirlendirip eğleniyorlar. Gerçekten o tarz şeylerin yasandigina inanmak istemiyorum ya daEvliyim ama başka bir herifi arzuluyorum,orami burami elletip başka birinden hamile kaldım ama kocam beni affetmiyor gibi konular acmazsan,şahsen ben hiç elestirmem.Ama bazıları da insanın sinir telleriyle oynuyor beyaa.
Ben de gördükçe trol olmaları için dua ediyorum zatenOnlar troll bence ya insanları sinirlendirip eğleniyorlar. Gerçekten o tarz şeylerin yasandigina inanmak istemiyorum ya da
Koca kaynana yoksa Sokrates olunur onu anlarımBenim kocam yok , kaynana da yok. Sokrates olmam da mahsur yok o halde.
Kocasızlıktan da Sokrates’e bağlamış olabilirim
Öyle bir şey varsa bana da dua et. Konuyu biliyorsun.dualarımın kabul olacağını bilsem bunu ban için kullanmazdım
Aşko sen de katıl. Bazen saçmalamak iyidir.Saçmalardan seçmeler.ksksksjs
off sus sus eve taşınalı bir yıl oldu, o günden sonra annemde duş alıyorumyarın çıkarsak alıcam yeni batarya
Selam.Vay arkadaş 1 hafta ban yiyince erken uyumaya alıstımmuhabbeti kaçırdık
onlar uyurken konu açalım cok pis bilendimSelam.Tanışalım mı? Muhabbeti kaçıranlar kervanı kurarız.
Uyuyorlar mı emin değilimonlar uyurken konu açalım cok pis bilendim
hep gülen suratlar atalım özelden yazışmış gbi yapalım.. çok komikli şeyler olduyduu diyelim bunlar merak etsinUyuyorlar mı emin değilim
Kervana adam toplayalım önce. Aşırı eğlenelim.
Eğlenebilceğimiz herkes bu topikte çünküUyuyorlar mı emin değilim
Kervana adam toplayalım önce. Aşırı eğlenelim.
O bana geçen mesj atmış. Dalga geçtiniz utanmadınız mı falan feşman diyeBatarya almanıza gerek yok. Bataryaya da bir şey yapan yoktur herhalde; duş başlığı seti alsanız yeter.
Kadın bir yorum yaptı; herkesi şüpheye soktu, duş başlığından tiksindirdi.
B Buffalosos nickli arkadaş da bizimle aynı derttten muzdarip. Adam toplamaya başladım ben kızım. Onlara günü göstereceğiz.hep gülen suratlar atalım özelden yazışmış gbi yapalım.. çok komikli şeyler olduyduu diyelim bunlar merak etsin
B Buffalosos nickli arkadaş da bizimle aynı derttten muzdarip. Adam toplamaya başladım ben kızım. Onlara günü göstereceğiz.
Bunları buradan yazma şşşş.
İnşallah toplanıp uyumayız.
Asdffİnşallah toplanıp uyumayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?