- 19 Nisan 2022
- 4.188
- 46.754
- 438
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Daha gencimKiz super o zaman ne bekliyosun Allah askina
Gecmis olsun kuzucum
ay daha beterbölge ırkçılığı yapmak istemiyorum sakinim ahahaha
Sirtina kadar kakiş yapiyorlar ya o bile çekici geliyor öyle bi yokluk
Daha gencim
açıkçası ben misafirperverlik ya da neşe de görmedim. ve eskiden de bu tarz bi çıkarım yapmıştım şimdi hepsini yakıcam ama bana erkekleri sadakatsiz geliyo. yani eşlerine, sevgililerine inanılmaz düşkün, kıskanç vs. ama kendilerine gelince kaçamak gayet normal. bir de şu silah sevdalarına ısınamadım bana böyle birkaç yüzyıl öncesi gibi geldiBen sadece sunu soykicem. Insan olarak iyiler, misafirperverler, neseliler. Ancak evlilik konusunda sadece kendi kültürüyle yetismis insanlarla anlasabilirler. Ben artik iletişim kuramadigim icin cildiriyodum. Konustum, yazdim, mesaj attim, bagirdim, kizdim, kustum yok anlatamiyosun. Sadece kendisine degil ailesinede anlatamiyosun
Yok bi yerde de denk gelmedim yasina o yüzden36 yaşındayım şekerimkonum yok zaten
Ben gelince sana kizimin 2 yas sendrom fororlatain atayım koparsi n cinnet ani: boy 80 cm surat sinirden domatesYerlere kendini atip tepinmesi bile guzel gorunuyor gözüne, ne yalan soyleyeyim :)
Konuştuk Van gölünü istedim bakalımAzcik suralari oku once ders al. Mehir, villa, taki ahdha su an seni hic hazir gormuyorum. Dugun takilarini araba almak icin verecegini düşünüyorum
Yok yok benim öyle bir düşüncem yok zaten de burdaki zihniyetini %80 bir kadının evlenmemeyi kendi tercih edebileceğine inanmıyor maalesefYok bi yerde de denk gelmedim yasina o yüzden32de evlendim,35te dogurdum 40ta dogurdum 41im simdi evde kalmak diye bisey yok sekerim, dogada her zaman disi secer erkegini
Karadeniz erkeklerinden bahsediliyor şuan muhtemelenaçıkçası ben misafirperverlik ya da neşe de görmedim. ve eskiden de bu tarz bi çıkarım yapmıştım şimdi hepsini yakıcam ama bana erkekleri sadakatsiz geliyo. yani eşlerine, sevgililerine inanılmaz düşkün, kıskanç vs. ama kendilerine gelince kaçamak gayet normal. bir de şu silah sevdalarına ısınamadım bana böyle birkaç yüzyıl öncesi gibi geldi
ay maaşallah ben de 35im ve herkes yaş yaş dediği için korkudan tarama testlerimi yaptırmadım, şimdi ufak bi sıkıntı olabilir dedi doktor, diyorum acaba yaşla mı alakalı ama demek ki 40 a kadar yolu var. Allah hepimizin evladını bağışlasın, sağlıkla sınamasın inşallahYok bi yerde de denk gelmedim yasina o yüzden32de evlendim,35te dogurdum 40ta dogurdum 41im simdi evde kalmak diye bisey yok sekerim, dogada her zaman disi secer erkegini
açıkçası ben misafirperverlik ya da neşe de görmedim. ve eskiden de bu tarz bi çıkarım yapmıştım şimdi hepsini yakıcam ama bana erkekleri sadakatsiz geliyo. yani eşlerine, sevgililerine inanılmaz düşkün, kıskanç vs. ama kendilerine gelince kaçamak gayet normal. bir de şu silah sevdalarına ısınamadım bana böyle birkaç yüzyıl öncesi gibi geldi
Ahshsha benimki dogdugundan beri sendromlu cocugu sevemiyoruz cunku dogdugundan beri kendisine dokunmamizi istemiyor aksheuwshBen gelince sana kizimin 2 yas sendrom fororlatain atayım koparsi n cinnet ani: boy 80 cm surat sinirden domates
bak nasıl anlaşılıyoKaradeniz erkeklerinden bahsediliyor şuan muhtemelen
yok yavrum enişteler ve kendim de deneyimledim 30dan sonra evlenen de aynıSebebini sana soyleyeyim, ben sordum bunu. Cok genc yasta evleniyolar. Mallar bölünmesin diye akraba evliligi yapıyorlar. Evli olanlar bu yuzden gozu disarida. Bekarlari bilmiyorum
Silah sevgisiyle Allahtan karsilasmadim.
Gecen yaz trabzondaydim kime gitsem dort dortluk agirladilar beni
Hic korkmayin, riskli gebeliginiz yoksa hersey yolundaysa gonlunuzu ferah tutun. Doktorum 2. cocuk dusunuyorsaniz 40tan once yapin demisti, 39da hamile kaldim 2.ye. 40ta dogum yaptim. Bebeginize saglikla kavusmanizi diliyorumay maaşallah ben de 35im ve herkes yaş yaş dediği için korkudan tarama testlerimi yaptırmadım, şimdi ufak bi sıkıntı olabilir dedi doktor, diyorum acaba yaşla mı alakalı ama demek ki 40 a kadar yolu var. Allah hepimizin evladını bağışlasın, sağlıkla sınamasın inşallah
Evde kaldigini dusunmeyenlerdenim diyeyim o zamanYok yok benim öyle bir düşüncem yok zaten de burdaki zihniyetini %80 bir kadının evlenmemeyi kendi tercih edebileceğine inanmıyor maalesef
yok yavrum enişteler ve kendim de deneyimledim 30dan sonra evlenen de aynıben gitmedim ama geldiklerine bin pişman ettiler diyeyim. neyse verilmiş sadakam varmış çok şükür
yok kız akraba değil Allah korusunAa akraba mi? Sekerim akrabasini sevem kac kisi var ahsha isterse uzayli olsun akraba iste ne kadar sevilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?