- 25 Temmuz 2014
- 1.933
- 1.365
-
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Ay n’oluyone iyi ettin eline koluna sağlık ama dişimi sıkıyorum şu an malumları konuşmamak için başka ne dicem bilemedim
28 yaşıma geldim harry pother bende bir tutkudur canım sıkılınca kendimi kötü hissettiğimde üzüldüğüm de falan açar açar izlerim her sahnesi benimde ezberimde çocuklarıma da izleticem ilerde olursa inşallah tabiYok canım herkes sevmeyebilir takip etmeyebilir Harry Potter’ı. Benim gibi bazıları da ezbere bilir
Buldum mesajı
YaaBuldum mesajıBen de seni seviyorum❤ Aniden çok bildirim geldi. O sırada şekerim düştü akşam az yemiştim
Yok kız açlık bastırdı, o arada bildirimlerden kafam döndü. Mutfağa kaçtımYaaben de diyorum üzdüm mü yanlışlıkla
Ay estağfirullah bacım benim alınganlığımYok kız açlık bastırdı, o arada bildirimlerden kafam döndü. Mutfağa kaçtımOkumadığım bişey var mı diye geri geri giderken gördüm yorumunu, gülüp geçmişim sorry
Gecenin sonunda çok uykum geldiAy hemen ne konuştunuz böyle
Yaa bende aynı şekilde yeri bende çok ayrı28 yaşıma geldim harry pother bende bir tutkudur canım sıkılınca kendimi kötü hissettiğimde üzüldüğüm de falan açar açar izlerim her sahnesi benimde ezberimde çocuklarıma da izleticem ilerde olursa inşallah tabi
@hamileyimmmm sansür sansürHiiiGüzel topik olmuş ben bulantılardan bezmişem ama turp gibiyim herhal iyiyim ya çok iyiyim azcık oluyor sonra yine yine yine ama iyiyim genetik test yaptırdım bakim cinsiyeti ne ola 1 haftaya çıkacak
Selam kizlar benim 2 tane evladim var biri 3 digeri 1 yasinda af edersiniz anami belliyorlar, sizinde ananiizi belleyecek bebeleriniz olur inşallah diyip giidyorum
Hamilelik yok bu grupta sohbet muhabbet balım sansürlü kelime onlar
Günün yorgunluğundandır oSorry valla beyin küçülüyormuş ya ondan ola ki algılar kapanmış bende
Oww Harryyy zekii ama hüzünlü kekimm. Hele O cadaloz teyze ve eniştesi ve açgöz ,uyuz kuzeninden hep nefret etmişimdir. Yolda görsem terlik atarım o dereceYok canım herkes sevmeyebilir takip etmeyebilir Harry Potter’ı. Benim gibi bazıları da ezbere bilir