- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Bağlantı kopyala dedim sonra bağlantıyı buraya kopyaladımOldu oldu nasıl yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bağlantı kopyala dedim sonra bağlantıyı buraya kopyaladımOldu oldu nasıl yaptın
BaşarmışsınBağlantı kopyala dedim sonra bağlantıyı buraya kopyaladım
arka sokaklar da daha nasıl konu buluyor hayret vallahiArka sokaklar rıza baba
Adamlar yapıyo ya kaç senelerdir bende anlam vermedimarka sokaklar da daha nasıl konu buluyor hayret vallahi
Ay bayılırdım olgun şimşekOooo goldlar kendini belli ediyor 7 numarayı hatırlayan var mı?
Ya cidden ha1500 yıldır var diziarka sokaklar da daha nasıl konu buluyor hayret vallahi
Bi numarası da yok aslında ama Allah yürü ya kulum demiş diziye.arka sokaklar da daha nasıl konu buluyor hayret vallahi
İzlerken yanda üç nokta var ona bas, nerede paylaşacağını gör ve bağlaya bas sonra, ordan da kopyalaya tıkla.Ben beceremedim kopyalayıp yapıştırdım olmadı
Ama güzel ya şimdi hakkını yemeyelim komık duygusal hele o suratın öldüğü sahne yokmu halen izledikçe ağlıyorumBi numarası da yok aslında ama Allah yürü ya kulum demiş diziye.
Okeyyyyyİzlerken yanda üç nokta var ona baş, nerede paylaşacağını gör ve bağlaya bas sonra, ordan da kopyalaya tıkla.
Güzel sahneleri de çoktur da ne bileyim bana çoğu bölüm benziyor gibi geliyorAma güzel ya şimdi hakkını yemeyelim komık duygusal hele o suratın öldüğü sahne yokmu halen izledikçe ağlıyorum
Eh onca sene farklı ne yapsın adamlarGüzel sahneleri de çoktur da ne bileyim bana çoğu bölüm benziyor gibi geliyor
Sende vücut diliyle anlaş böyleTemsili ben işte hay huy
Sende vücut diliyle anlaş böyle