- 22 Şubat 2023
- 9.659
- 10.731
- 37
-
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Ay benim efsane arka sokaklarım başladıVe günümüz dizileri gibi 2 saat değil 40 dk falan maksimum sevdiriyor kendini valla
Aynen kısacıklardı ama ne izlerdikVe günümüz dizileri gibi 2 saat değil 40 dk falan maksimum sevdiriyor kendini valla
Her sansürlü şeyin içinde bir sansürsüz şey vardırHe evet sen sansürsün onu napcaz
İyigeceler balımmmmKızlar ben uyuyorum sohbetiniz neşeniz bol olsunsiz okeye devam edin şimdi de aklıma burhanın kıraathane bağımlısı olduğu bölüm geldi burası da benim için öyle olacak gibi öpüldünüz.
Oda benim diyorsunHer sansürlü şeyin içinde bir sansürsüz şey vardır
Diğer grubun feyk hesabı gibi olur ama o zaman burasıama o kadar haklı ki arkadaşlar, çok hak veriyorum, dilimiz o kadar alıştı ki o kelimelere, ağzımızdan parmaklarımızdan başka kelime çıkmıyordu neredeyse. İyi oldu kız grup @hamileyimmmm sağol kuzum havamız değişsin L A L gönder kuzum bi video şenlenelim
HahahahMerhabaaaNickimi okuyunca kendimi sansürleyesim geliyor yaa
Oooo goldlar kendini belli ediyorAy bi ara açıp izlemek istedim, canım çekti teletabisi. Bi de tatlı hayat vardı. Haluk Bilginerle Türkan şorayın oynadığı onları da çok severdim
Ben LaLa’ydımAyyyy sen deyince aklıma geldi benimde canım isterdi çokk en çokta poo yu severdim
Bennn bennnOooo goldlar kendini belli ediyor7 numarayı hatırlayan var mı?
BendeeeGaliba ben de artık ara ara açacağım aklıma düştü.
Bende poBen LaLa’ydım
O ne kız yeni bir dizi miAy benim efsane arka sokaklarım başladı
Ayy ben de izliyorum onu bağımlı oldum galiba bi de, her gün de var namıssızBen artık çok dizi izlemiyorum tvde masterchef izliyorum tek
Oldu oldu nasıl yaptın
Nasıl konuyor instagram videosu buraya yav, oldu mu bilmem