- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
-
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Yaaaa benim gibi Tokatlı fıstık Burhan seven biri dahaaKızlar ben uyuyorum sohbetiniz neşeniz bol olsunsiz okeye devam edin şimdi de aklıma burhanın kıraathane bağımlısı olduğu bölüm geldi burası da benim için öyle olacak gibi öpüldünüz.
YesssssOooo goldlar kendini belli ediyor7 numarayı hatırlayan var mı?
Ay valla diğerine yazıcaktım@hamileyimmmm grup çok iyi olduiki grup birbirine karışacak C cns15 kuzum bu öteki grup canım ..
hello mello ahaaliii
GünaydınGüzel kızlar günaydınnnnnn
Cinimmm ne iyi yapmışsın yahuMerhaba ağustos/eylül ayı g... planlayanlar topiği üyeleri ve diğer üyeler.
Geb...., ham..., yum..., ade..., tak....konularından uzakta, gün saymadan, gözlerimiz bozulmadan, yeni karışımlar, ilaçlar ve sular öğrenmeden muhabbet etmeye ne dersiniz?
ÖNEMLİ( Kabul edenler bu başlık altında sansürlü kelimeleri kullanmamaya ve sansürlü kelimeleri hatırlatacak şeyler konuşmamaya söz vermiş olurlar.)
Ben topiği tanıtırken sansürlü haliyle yazmış olabilirim ama t.st, n...tif, ad.t falan bu şekilde de yazmak yasak
Hadi içimiz şişmeye meyil etmeden, oldu mu olmadı mı diye düşünmeye tetiklenmeden biraz burda havadan sudan konuşalım.
Allah topiğimizi hayırlara vesile etsin
@akgnss
@yagmursulari
@Niqu
@Syhoya
@pcospcos
@Tikabasa
@busrkoc
@meris123
@YILDIS
@sbl1234
@elosul
@Ha_haa
@edrablog
@tweeetyyy
@ErabiaE
@Surayym
@ebeanne22
@difembahyaa
@PnrYnkk
@Mervesavas28
@BethLegends
@Holifera20
@BLGESU
@cnlrm
@muggle1
@seeymaaa
@IADK
@dasistmasist
RhieraN
@HilKlk
Karusel
A Afratafrac
@Bright-1619
@Eternal_8
@mansure97
@fiyonaprensesolan
@medusaa
golden-snitch
@melegim can
@catloverk
@Valera
@Boldi
@ozuge
@Merve3553
@sed2
@mmelissaa
@Smyrnasi
@merve933
@ilayasil
@Conqueror123
C cns15
@kalburayuz
@mirasanne
@nzlnzl6296
@Keles6161
@Pkolu_anneadayi
O ozgeeeee1
@TOMURCUK_27
M melikebyhn12
@Leyla09
@Gul220
@berna TURCAN
@Chen31
@Reydiya
@mucizelerbenibulur
@minikkelebek_
@Kahvelim_
@sayal
genc-anne
maaaavi
@kova35
@Minnos28
@akgun 35
@Medala
@beyons
@Nurrkaya
pempbepsikolog
@banukhurb
yasemin9191
@gulseliinn
@cans16
@kelebekxx
@gunes050
@Nrarslnn
@outoffit
@ELIF7007
@Sipser
@esen-ruzqar
@Belisimm
@pisttt
@badeli61
Efnanl
@Bhsa
@turuncummm
@Sunshine597
@cicek6161
DunyamMelek
@hermionegranger-
@birmucizeistiyorum1
@Bahar esinti
@Zumruduanka96
@Bedii
@maya-06
@Soren05
@bliiss
@Blackberry36
@edahandro
@Linakiz
@simurgggg
melisaa93
Selamın AleykümMerhaba ağustos/eylül ayı g... planlayanlar topiği üyeleri ve diğer üyeler.
Geb...., ham..., yum..., ade..., tak....konularından uzakta, gün saymadan, gözlerimiz bozulmadan, yeni karışımlar, ilaçlar ve sular öğrenmeden muhabbet etmeye ne dersiniz?
ÖNEMLİ( Kabul edenler bu başlık altında sansürlü kelimeleri kullanmamaya ve sansürlü kelimeleri hatırlatacak şeyler konuşmamaya söz vermiş olurlar.)
Ben topiği tanıtırken sansürlü haliyle yazmış olabilirim ama t.st, n...tif, ad.t falan bu şekilde de yazmak yasak
Hadi içimiz şişmeye meyil etmeden, oldu mu olmadı mı diye düşünmeye tetiklenmeden biraz burda havadan sudan konuşalım.
Allah topiğimizi hayırlara vesile etsin
@akgnss
@yagmursulari
@Niqu
@Syhoya
@pcospcos
@Tikabasa
@busrkoc
@meris123
@YILDIS
@sbl1234
@elosul
@Ha_haa
@edrablog
@tweeetyyy
@ErabiaE
@Surayym
@ebeanne22
@difembahyaa
@PnrYnkk
@Mervesavas28
@BethLegends
@Holifera20
@BLGESU
@cnlrm
@muggle1
@seeymaaa
@IADK
@dasistmasist
RhieraN
@HilKlk
Karusel
A Afratafrac
@Bright-1619
@Eternal_8
@mansure97
@fiyonaprensesolan
@medusaa
golden-snitch
@melegim can
@catloverk
@Valera
@Boldi
@ozuge
@Merve3553
@sed2
@mmelissaa
@Smyrnasi
@merve933
@ilayasil
@Conqueror123
C cns15
@kalburayuz
@mirasanne
@nzlnzl6296
@Keles6161
@Pkolu_anneadayi
O ozgeeeee1
@TOMURCUK_27
M melikebyhn12
@Leyla09
@Gul220
@berna TURCAN
@Chen31
@Reydiya
@mucizelerbenibulur
@minikkelebek_
@Kahvelim_
@sayal
genc-anne
maaaavi
@kova35
@Minnos28
@akgun 35
@Medala
@beyons
@Nurrkaya
pempbepsikolog
@banukhurb
yasemin9191
@gulseliinn
@cans16
@kelebekxx
@gunes050
@Nrarslnn
@outoffit
@ELIF7007
@Sipser
@esen-ruzqar
@Belisimm
@pisttt
@badeli61
Efnanl
@Bhsa
@turuncummm
@Sunshine597
@cicek6161
DunyamMelek
@hermionegranger-
@birmucizeistiyorum1
@Bahar esinti
@Zumruduanka96
@Bedii
@maya-06
@Soren05
@bliiss
@Blackberry36
@edahandro
@Linakiz
@simurgggg
melisaa93
Ben turşularımı kurdum soslarımı yaptımÖncelikle kestane balının diyarı zonguldak'tan herkese selamlar.
Bu başlık muhteşem olmuş tam kafa dağıtmalık.
Kışlıklar yapıldı mı diye bir muhabbet dönmüş, meğer salça domates vb. şeylerden bahsediliyormuş. Ben sandım kışlık kıyafet. Hiç elimden öyle becerikli işler gelmez ya benim. Ya da hiç denemediğim için de olabilir. Hevesim yok. birileri yapsa da ben hep yesem.
AhhahahÖncelikle kestane balının diyarı zonguldak'tan herkese selamlar.
Kışlıklar yapıldı mı diye bir muhabbet dönmüş, meğer salça domates vb. şeylerden bahsediliyormuş. Ben sandım kışlık kıyafet. Hiç elimden öyle becerikli işler gelmez ya benim. Ya da hiç denemediğim için de olabilir. Hevesim yok. birileri yapsa da ben hep yesem.
Tam yapacaktım heveslendim pat olmadı ama zorla biraz menemen yaptımÖncelikle kestane balının diyarı zonguldak'tan herkese selamlar.
Kayseriliyim anamAhhahahiç Anadolu’da doğuştan yükleniyor kışlık kodları bize Bu sene bende yardım edemedim çok zahmetli işler gerçekten
Aaa menemeni kış için yazdan mı yapıyorsunuz ilk defa duyuyorum.Tam yapacaktım heveslendim pat olmadı ama zorla biraz menemen yaptımilk deneme