- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 30
-
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Yemeğini bebişimKızartmasını yemeğinimi
Bugün en yakın arkadaşımla konuştum 6aydır Hollandada yaşıyor. Evlendi ve oraya yerleşti. O da çok yalnızım diyor. Baya bi üzdü valla. Kız gel dedim ülken gibisi var mı? Sen ne kadar zamandır oradasın canısıOf valla bazen çok bunalıyorum yalnız olmaktanyakınımda düzgün arkadaşımda yok
Kıymalı bende çok severimYemeğini bebişim
2 senedir burdayım canım bende ama ben Türkiye’yi çok sevmiyorum sadece ailemi çok özlüyorumBugün en yakın arkadaşımla konuştum 6aydır Hollandada yaşıyor. Evlendi ve oraya yerleşti. O da çok yalnızım diyor. Baya bi üzdü valla. Kız gel dedim ülken gibisi var mı? Sen ne kadar zamandır oradasın canısı
ben Arabistan’da 15 gün kaldım Türkiye’nin taşını toprağını yiyesim geldi2 senedir burdayım canım bende ama ben Türkiye’yi çok sevmiyorum sadece ailemi çok özlüyorum
Tabikide canım benim türkiyeye kötü asla demem muhteşem bi ülke ama işteben Arabistan’da 15 gün kaldım Türkiye’nin taşını toprağını yiyesim geldio kadar kıymetini anladım tabi şimdi bulunulan ülkeyle alakası var durumun
Aileden uzak olmak çok zor ya2 senedir burdayım canım bende ama ben Türkiye’yi çok sevmiyorum sadece ailemi çok özlüyorum
Çok zor çok ama napıcaksın mecbur kendi hayatımız yaşantımız var artık gönül isterdi hep Yanyana olmayı ama olmuyoAileden uzak olmak çok zor ya
Ben bi seni okudumOku oku bitiremedim hala da okuyorum maşallah ne konuşmuşsunuz kızlar
Ayyy benimde oğlum 1 e başladı eyvah eyvah zor oluyor ya hiç zamanım kalmıyorBen bi seni okudumsonunu okudum yani daha da okuyamıom çok halsizim ya. Canım bişi yapmak istemiyor. Çok tembelleştim ben. Eskiden spor yapardım yürüyüş yapardım. İyice tembel oldum son bir yıldır. Mesajları bile okuyacak mecalim yohhj
Yaaa maşallah mini mini birler olmuşAyyy benimde oğlum 1 e başladı eyvah eyvah zor oluyor ya hiç zamanım kalmıyor
İlk günler göndermedi aynı sırada oturduk ama şükür bugün biraz iyisi bakalım yarın öğretmenleri dışarda sıra olup sınıflara götürcekmiş umarım benden ayrılırYaaa maşallah mini mini birler olmuşalışıyor mu iyi mi başlangıcı?
Çok tatlı heyecanlarİlk günler göndermedi aynı sırada oturduk ama şükür bugün biraz iyisi bakalım yarın öğretmenleri dışarda sıra olup sınıflara götürcekmiş umarım benden ayrılır
Arkadaşlar yemek yapıyorlar heralde bu saatlerdeBugün sessiz buralarrr
Amin canım benim cümlemizin inşallahÇok tatlı heyecanlarçok minnoş ayrılıklar, kaygılar yolu bahtı açık olsun inşallah kuzum
Aynen ya dün baya muhabbet dönmüştüArkadaşlar yemek yapıyorlar heralde bu saatlerdedün ilk açılış kutlamasının heyecanıyla baya konuşmuştuk
Ben tembelliğimden yatıyorum hatta birazdan uyucam sanırımAynen ya dün baya muhabbet dönmüştüyada herkes bizim gibi işsiz değil
Kız ne uykusu bu saateBen tembelliğimden yatıyorum hatta birazdan uyucam sanırımkızların işleri bitince gelirler heralde.