- 20 Temmuz 2023
- 345
- 367
- 33
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Akşama sendeyizYoğurt çorbası
Krep tavuk sarma
Bulgur pilavı
Yoğurtlu kabak havuç salata
İstiridye tatlısı
Çikolata pasta
Bugün ki menüm tabi bu misafir gelicek diye böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşama sendeyizYoğurt çorbası
Krep tavuk sarma
Bulgur pilavı
Yoğurtlu kabak havuç salata
İstiridye tatlısı
Çikolata pasta
Bugün ki menüm tabi bu misafir gelicek diye böyle
Yok artıkayy kendime arkadaş buldum nihayetKız bende kapaklı hsahhaah kapaklı herkes bilmiyor diye Çerkezköy dedim
BuyruunnnnnnAkşama sendeyiz
Benimde kimsem yok Yeni kapanan senmiydin öyle hatırlıyorum galiba benimde 6 ay oldu kapananıYok artıkayy kendime arkadaş buldum nihayet
Hıhhh kıskandım ben danımarkalarda yalnızım hadi hepiniz buraya gelinYok artıkayy kendime arkadaş buldum nihayet
Atatürk mah kayınvalidem kalıyorben inönü mahAtatürk mah deydim 1 hafta önceye kadar şimdi Bahçelievler mah
Yaaa öylemi..ben 2 sene oldu tesettüre geçtim kendim azeriyim eşim türkBenimde kimsem yok Yeni kapanan senmiydin öyle hatırlıyorum galiba benimde 6 ay oldu kapananı
Kız seni biliyorum ikimizde aynıyız garibanız her kes uzaktaHıhhh kıskandım ben danımarkalarda yalnızım hadi hepiniz buraya gelin
Olsun burda heryer birbirine yakın zaten Birazdan misafirlerim gelicek yarın akşama kadar doluyum inşallah konuşuruz yineAtatürk mah kayınvalidem kalıyorben inönü mah
Of valla bazen çok bunalıyorum yalnız olmaktan yakınımda düzgün arkadaşımda yokKız seni biliyorum ikimizde aynıyız garibanız her kes uzakta
Aynen küçük yer..olsun canım yine konuşuruzOlsun burda heryer birbirine yakın zaten Birazdan misafirlerim gelicek yarın akşama kadar doluyum inşallah konuşuruz yine
Benimde arkadaşım hiç yok burda..ama memleketde bir sürü arkadaşımı koydum geldim o kadar zordur alışmak bura..özel günlerde kimse olmuyor çok zorOf valla bazen çok bunalıyorum yalnız olmaktan yakınımda düzgün arkadaşımda yok
Evet zor ben kimyasal geçirdim ay hastanede yattım 2 gün eşimden başka kimsen yoktu yanımdaBenimde arkadaşım hiç yok burda..ama memleketde bir sürü arkadaşımı koydum geldim o kadar zordur alışmak bura..özel günlerde kimse olmuyor çok zor
Biliyorum canım kimyasalımda kürtajımda kapımı açan olmadı bir tek eşim her kes kendi için..sonra aşılama tüp bebek yaptım kalkamadım yine eşim evin işini gördüEvet zor ben kimyasal geçirdim ay hastanede yattım 2 gün eşimden başka kimsen yoktu yanımda
Allah onlardan binkez razı olsun cidden ben o zaman eşimin kıymetini daha çok anladım iyiki dedim Allah başımızdan eksik etmesin yaBiliyorum canım kimyasalımda kürtajımda kapımı açan olmadı bir tek eşim her kes kendi için..sonra aşılama tüp bebek yaptım kalkamadım yine eşim evin işini gördü
Amin canım Amin.Tabi iyiki onlar var çok şükür hep destek oluyorlarAllah onlardan binkez razı olsun cidden ben o zaman eşimin kıymetini daha çok anladım iyiki dedim Allah başımızdan eksik etmesin ya
Bizim de orda akrabalar varOnuda yapamayız ev aldık daha İstanbul'a geri dönmek çok zor fiyatlar uçtu
Bende biraz seviyorum biraz uyuz oluyorum Ben Çerkezköy deyim
Evet evet onlarda olmasa zaten yapardık bılmemAmin canım Amin.Tabi iyiki onlar var çok şükür hep destek oluyorlar
Çöküp kalırız orda vallaHıhhh kıskandım ben danımarkalarda yalnızım hadi hepiniz buraya gelin
Oh nede güZel olurÇöküp kalırız orda valla