burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

Ya valla süper ya çok değişik ama çokta güzel olmuş allah mutluluğunuzu hiç bozmasin inşallah canim...

mutluluklar canım umarım hayatın boyunca bu fotoğraflardaki gibi gülersin ALLAH bir yastıkta kocatsın...sevgiler

Süper ya.. Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah..:Saruboceq:
Darısı bize...:asigim:
Farklı,unutulmaz,insanı heveslendiren bir nikahınız olmuş inşallah düğününüzde en az nikahınız kadar iyi geçer canım.
:Saruboceq:a.s.

ben acikcasi cok duygulandim insallah ömür boyu yüzünüz hep böyle güler mutluluklar dilerim

türk filmi gibi
çok güzel canım bir ömür mutluluklar dilerim

mutluluklar canım umarım hayatın boyunca bu fotoğraflardaki gibi gülersin ALLAH bir yastıkta kocatsın...sevgiler

çokkk teşekkür ederim kızlar. İçimizde ki mutluluk gerçekten fotolara yansıdı. Bunu yansıtabildiğimize çok seviniyorum. Sizi duygulandırabildiysem,yüzünüzü güldürebildiysem ne mutlu bana....:1hug: a.s.

Canım Tebessüm Ederek Baktım Fotolara kaydirigubbakcemile2 Allah nazarladan saklasın çok güzel olmuşsunuz..Allah telli duvaklı düğününün fotolarınıda koymak nasip etsin :1hug: Ömür Boyu mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…