burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

harika tek kelimeyle sonsuz mutluluklar....

çok teşekkür ederim canım Şeniz

Size BayiLiyorum... baska birsey diyemicem... Nisan resimlerinize hayran kalmistim, nikah resimlerinize bayildim, dügün resimlerinde ne olucam allah bilir

ay canım vallahi resmen utandım yorumunu okuyunca çok çok teşekkür ederim. beğenilmek taktir görmek,mutluluğu paylaşmak harika şeyler. yorumunu geç gördüm özür diliyorum... a.s.
çok çok çok şeker şeker şeker ötesi fotolar yaaa bayıldım :)

çook şirinsiniz yaaa

canım sanada çok teşekkür ederim Şeniz sayfam geride kaldığı için yeni gelen yorumları farketmemişim. özür diliyorum cevap yazmakta geçektiğim için. çünkü ben birine yorum yaptığımda acaba bana cevap verdimi diye dönüp tekrar illaki bakarım. eğer sizi bu konuda hayal kırıklığına uğrattıysam özür dilerim. a.s. KK da sorun var sanırım ayrıca resimler çıkmıyor. görmek isteyenler yada görmeyenler için profilime albüm olarak ekledim fotoları. görmeyenlerin bilgisine sunulur :1hug:a.s.

bi arkadaş nişan fotolarına da bayıldım yazmış ,ben de diyorum nerde bu kızın nişan fotoları ,forumu biraz karıştırayım diyodum :)

albümümde deyince şimdi gördüm canım çok tatlı çıkmışsınız
elbisen çok güzel,rengi de ten rengine çok yakışmışşş

tatlım nişan fotolarım çok uzun süre kaldı evlilik hazırlığı bölümünde ama daha sonra sayfa sayısı çok olduğu için silindi. bende kolaylık olsun diye bir kısmını albüm yaptım. yanına nikahlarıda ekledim sonradan. iyikide öyle yapmışım çünkü sitede bir sorun var. resimler görünmüyor bu arada. sebebini bende bilmiyorum:sm_confused:

canım bende sade,evde bir nişan için uygun ve zarif bişiyler arıyordum. ayrıca seneler sonra baktığımda ne biçim bişiy seçmişim dememek asıl hedefimdi. onun için düz renk ve sade bişiy seçtim. hiç de pişman değilim :1hug: zaten inanılmaz beğenilmişti onca kişinin içinde de sadece bir tane olumsuz yorum almıştı oda demişki zaten düğünde de beyaz giyeceksin neden krem rengi seçtin demişti onunda fikrine saygı duyduk oldu bitti işte.. üstüne birde nikah bile oldu :teytey: zaman akıp geçiyor.. inşallah düğün fotolarımıda sizlerle paylaşmak nasip eder allah... Şeniz

Burcu tebrik ediyorum.İnşallah ilerde bir sarışın bir esmerden meydana gelicek olan hurilerin resimlerinide gösterirsin bize burdan:))Yüzünüzdeki bu aşk sevgi bir ömür boyu sürsün.

Burcu tebrik ediyorum.İnşallah ilerde bir sarışın bir esmerden meydana gelicek olan hurilerin resimlerinide gösterirsin bize burdan:))Yüzünüzdeki bu aşk sevgi bir ömür boyu sürsün.

ayy canım çok tatlısın teşekkür ederimmŞeniz
allah o günler gösterir inşallah bana:1hug:
ama aşkıma benzeyen yeşil gözlü sarı bebişler istiyorum ben... :asigim:
bayılıyorum sarılara yaa:teytey: aradım aradım buldum sonunda :roflol:

amaaaaan boşver olumsuzları,böyle güzel ten rengine başka ne renk elbise olacaktıki :) hem beyaz elbise herkese kolay kolay yakışmaz,misal ben :) giysem yüzümü gözümü seçemezler vallaha,aceyle yıkanıyomuş gibi süt beyazım çünkü :)

düğün fotolarını da sabırsızlıkla bekliyorummmm canım
içine sinen güzel bir düğün diliyorum şimdiden :) :Saruboceq:

tatlişim aramızda sır olsun aslında bende çok beyazımyerimseniben bütün yaz bronzlaşmış ve üstüne birde 5 gün dove bronzlaştırıcı kullanmış halim bukaydirigubbakcemile3 yoksa elbise çok çiğ duracaktı napiyim :roflol:
inşllah canım dediğin gibi içime sinen bir düğün yaşarım tıpkı nişan ve nikahtaki gibi :1hug:a.s.

süpersin o zaman yaaa azmine hayran kaldım :))) çünkü sonuç süper olmuş :)

Allahın izniyle güzel bir düğün olacağından eminim.fotoları bekleyeceğiz :)

ayy canım yaaa....
valla tam bulmuşsunuz birbirinizi :)
öyle yakışmışsınızki ikinizde cıvıl cıvıl ikinizde uyumlu...
tü tü tüüü maşallah diyim nazara gelmeyin...
harika bir nikah olmuş :)
alışılmısın dışında....
mutluluklar canıııııımmmmm....

çok güzel değişk bişey olmuuş yaa
kimn fikrydi bu ne kadar güzeel

canım fikir değişik bişiy olsun diye benden çıktı. ilk bşta ciddi bişiyler giyip gidecektik. sonra dedimki bizim kişiliğimizi yansıtsın. ne yani ciddi giyinmedik diye kıymayacak mı memur nikahımızı dedim. ve bu tşörtleri aldım. Allahtan aşkımda uyumlu severek yaptı oda. içine sindi. birimizden biri istemeseydi böyle zevkli olmazdı. derken fikir büyüdü büyüdü bisiklet lolipoplara son şeklini aldı işte.... :1hug:

ayy bizi yakıştıran gözlerine sağlık canım benimm :1hug:
çok çok teşekkür ederimŞeniz

Cok güzel farkli birsey, allah icinize sindirsin, ömür boyu mutluluklaaaaarrr...
amin canım çok sağol a.s.

allah mutluluk versin cnm
çok hoş ve değişik olmuş

teşekkür ederim canım sanada:teytey:

mukemmel tebrık ederım cesaretınıze hayran kaldım gercekten cook superr allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallahŞeniz

ay canım inan ilk buraya resimleri koyarken tereddütlüydüm. acaba dedim yadırgarlar mı beni. ama baktım çok pozitif ve şeker yorumlar aldım. sağolun çok mutlu oldum inanın.. :1hug:

çok güzel yaa bayıldım wallahi süper renkli eğlenceli bir nikah olmuş:)umarım bir ömür mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…