- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
çok farklı bir çiftsiniz siz ya süpersiniz
bayıldımmmm size ve yaratıcılığınıza... bir ömür mutluluklar :) süperdi ya...
süper yaa:)
bır yastıkta kocayın inşş :)
burcuözge çok yakışıyosunuz maşallah nazar değmesinikiniz de birbirinizden çılgınsınız belli :dance:
Bu arada sanırım eşin de subay senin.. Ben de askerle evlencem şu lojman olayları çok karışık..O diyo ki nikahı erken yapalım bi kaç ay öncesinden.. Yaza da düğün yaparız diyo.. Ama bu olayı bana bi türlü kabul ettiremediHayalimde hep düğünle aynı anda nikahı salonda kıydırmak vardı..Ama bi yandan da lojman olayı da çok önemli..Offf karar veremedim bi türlü yaa
Senin de olay aynı olmuş sanırım..Bana bi önerin filan var mı bu konuda acaba?
kuzucumm dadlummmmm.... ayy masallah çokk guzel bir gun gecırmıssınız planlarınız hersey ama herseyde muhtesem bir sekılde sonuc vermıs :)))) Allah mutlulugunuzu daim etsin canımcımmm ... opuyorumm kocaman a.s.
burcuözge ne kadar güzel bi bakış hayata dair yaa.çokk tatlısınız bir ömür mutlu olun inşallah
Allah ömrünüz boyunca,yüzünüzü resimlerdeki gibi güldürsün.tebrik ederim.çok şirin görünüyorsunuz.hayat boyu mutluluklar dilerim........
canım benim bir önür boyu mutluluklar dilerim bende çok begendim ama bişi merak ettim aileler nasıl bi tepki verdiler
çok enterasan olmuş ama çok da güsel tabi ki inşallah yüzünüzden gülücük eksik olmaz ..!
Masallah allah nazarlardan saklasin... cok cici cok tatli olmusunuz
hic kavga etmeyin tartismayin birbirinizi üzmeyin olur mu... Insallah dügününüzde bu kadar güzel olur
resimleriniz güzel önce gülümsedim sonra duygulandim
valla süper bi cesaret örneği benimki hayatta yapmazdı inşallah hep böyle renkli ve mutlu olursunuz....
çok ilginççç....... bayıldım valla yüzünüzden gülücükler eksik olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?