• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

kuzucumm dadlummmmm.... ayy masallah çokk guzel bir gun gecırmıssınız planlarınız hersey ama herseyde muhtesem bir sekılde sonuc vermıs :)))) Allah mutlulugunuzu daim etsin canımcımmm ... opuyorumm kocaman a.s.

burcuözge çok yakışıyosunuz maşallah nazar değmesin:nazar: ikiniz de birbirinizden çılgınsınız belli :dance:

Bu arada sanırım eşin de subay senin.. Ben de askerle evlencem şu lojman olayları çok karışık..O diyo ki nikahı erken yapalım bi kaç ay öncesinden.. Yaza da düğün yaparız diyo.. Ama bu olayı bana bi türlü kabul ettiremedi kaydirigubbakcemile4 Hayalimde hep düğünle aynı anda nikahı salonda kıydırmak vardı..Ama bi yandan da lojman olayı da çok önemli..Offf karar veremedim bi türlü yaa

Senin de olay aynı olmuş sanırım..Bana bi önerin filan var mı bu konuda acaba?

canım benim tavvsiyem şu olabilir sana ; asla ufak şeylere takılma. tabi elbette hayalin düğünde evlenmekse bunu gerçekleştir ama bunu takıntı halinede getirme bence. hayatın ne getireceği nasıl bizi yönlendireceği belli olmuyor. bizde dediğin gibi lojman meselesi yüzünden erken nikah kıydık. ve iyikide öyle yaptık baksana ne cici hatıralarımız oldu. nişan, nikah, düğün hepsi birer güzel anı... eğer hayat sende bu yönde ilerlemeye zorlarsa bunun için üzülme ve tadını çıkarmaya çalış...biz öyle yaptık.. yerimseniben sizede mutluluklar tatlım... a.s.

kuzucumm dadlummmmm.... ayy masallah çokk guzel bir gun gecırmıssınız planlarınız hersey ama herseyde muhtesem bir sekılde sonuc vermıs :)))) Allah mutlulugunuzu daim etsin canımcımmm ... opuyorumm kocaman a.s.

canım yaaa bizim topikteki herkes biliyordu az çok planları.. ama böyle fotlarını sizin için görmek benim için göstermek ayrı keyifli. gerçeğe dönüştü çünkü hepsi :1hug: teşekkür ederim yanımda olduğunuz için... a.s.

Allah ömrünüz boyunca,yüzünüzü resimlerdeki gibi güldürsün.tebrik ederim.çok şirin görünüyorsunuz.hayat boyu mutluluklar dilerim........

canım benim bir önür boyu mutluluklar dilerim bende çok begendim ama bişi merak ettim aileler nasıl bi tepki verdiler

burcuözge ne kadar güzel bi bakış hayata dair yaa.çokk tatlısınız bir ömür mutlu olun inşallah

tatlişim teşekkür ederim :utangac: öpücükleri bir borç bilirim Şeniz

Allah ömrünüz boyunca,yüzünüzü resimlerdeki gibi güldürsün.tebrik ederim.çok şirin görünüyorsunuz.hayat boyu mutluluklar dilerim........

mutluluk dileyen mutluluk bulsun inşallahhh Şeniz

canım benim bir önür boyu mutluluklar dilerim bende çok begendim ama bişi merak ettim aileler nasıl bi tepki verdiler

ailelerimiz saygı duydular. ben tabi toplu fotoları eklemedim. sadece aşkım ve ben olanları ekledim ama hepsi nikah günü ordaydılar. allahıma binlerce kes şükürler olsun hiç tatsızlık,surat asma, bozulma vs... olmadan gerçekleşti şimdiye kadarki aşamalar. çünkü fazlasıyla anlaşıylı ailelerimiz var. onlarda yüzlerinde gülümsemeyle seyrettiler. bol bol kahkahaların havada uçtuğu bir gün geçirdik... :1hug::nazar:

Masallah allah nazarlardan saklasin... cok cici cok tatli olmusunuz
hic kavga etmeyin tartismayin birbirinizi üzmeyin olur mu... Insallah dügününüzde bu kadar güzel olur
resimleriniz güzel önce gülümsedim sonra duygulandim

çok enterasan olmuş ama çok da güsel tabi ki inşallah yüzünüzden gülücük eksik olmaz ..!

Masallah allah nazarlardan saklasin... cok cici cok tatli olmusunuz
hic kavga etmeyin tartismayin birbirinizi üzmeyin olur mu... Insallah dügününüzde bu kadar güzel olur
resimleriniz güzel önce gülümsedim sonra duygulandim

valla süper bi cesaret örneği benimki hayatta yapmazdı inşallah hep böyle renkli ve mutlu olursunuz....

çok ilginççç....... bayıldım valla yüzünüzden gülücükler eksik olmasın

çokk çokkk teşekkürr ederim kızlar... Şeniz beğenmenize gerçekten çok sevindim.. a.s.

Allah hep iyiliğinizi güzelliğinizi versin emi canım ..çok şirinsiniz ....a.s.:nazar:
Mutluluklar.....................:1hug:

Siz delisinizz yaa ama çokta tatlısınız:nazar:Süperrr görünüyosunuz gerçekten:nazar:
Allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar: :nazar: :nazar:

Back