• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

tebrik ederim canımm..

çok eğlenceli görünüo gercekten:) mutluluklar

Canım Tebessüm Ederek Baktım Fotolara kaydirigubbakcemile2 Allah nazarladan saklasın çok güzel olmuşsunuz..Allah telli duvaklı düğününün fotolarınıda koymak nasip etsin :1hug: Ömür Boyu mutluluklar dilerim :nazar:

cok sekersiniz canim ya tebrik ederim..

bakan gözlerinize, iyi dilekler geçirdiğiniz yüreğinize,gülümseyen yüzünüze sağlık....
Allah bana o günleri göstersin kesinliklee düğün fotolarımıda koyucam,szilerle paylaşıcam. Şeniz

ayy evet burası Değirmendere a.s hemşehrimiyiz yoksa kızzzz:lepi: teşekkür ederim bu arada tatlım a.s.[/QUOTE]

BEN GÖLCÜKTE OTURUYODUM İST.A EVLENDİM TEMMUZDA.DÜĞÜNÜNÜ GÖLCÜKTE YAZIN YAPICAKSAN EĞER MELİSA DÜĞÜN SALONUNU GELİNLİK İÇİNDE D.DEREDE ÇAĞDAŞ MODA EVİ VAR ÇINARLIK MEYDANINDAN YÜZBAŞILARA GİDERKEN BİM'E GELMEDEN. BU İKİ YERİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR

ayy evet burası Değirmendere a.s hemşehrimiyiz yoksa kızzzz:lepi: teşekkür ederim bu arada tatlım a.s.

BEN GÖLCÜKTE OTURUYODUM İST.A EVLENDİM TEMMUZDA.DÜĞÜNÜNÜ GÖLCÜKTE YAZIN YAPICAKSAN EĞER MELİSA DÜĞÜN SALONUNU GELİNLİK İÇİNDE D.DEREDE ÇAĞDAŞ MODA EVİ VAR ÇINARLIK MEYDANINDAN YÜZBAŞILARA GİDERKEN BİM'E GELMEDEN. BU İKİ YERİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR[/QUOTE]

canım düğünüm eşim asker olduğundan bilirsin kesin Ulaşlı askeri kampında olacak. açık havada. ama gelinlikçi konunsunda kararsızdım gdip orasıyla bir görüşeyim bari :1hug: ben gölcükte semra var sümerlerin karşısında orayı düşünüyorum dikişleri mükemmel. ama genede araştırmakta fayda var. sağol tatlım... a.s.

Allah sizi davul etsinnnn
Çok eglencelisini maşallah
Duvagın çok güzel olmuş
İnşallah ömür boyu bu neşeniz huzurunuz bosulmaz İnşallahhh

canım düğünüm eşim asker olduğundan bilirsin kesin Ulaşlı askeri kampında olacak. açık havada. ama gelinlikçi konunsunda kararsızdım gdip orasıyla bir görüşeyim bari :1hug: ben gölcükte semra var sümerlerin karşısında orayı düşünüyorum dikişleri mükemmel. ama genede araştırmakta fayda var. sağol tatlım... a.s.[/QUOTE]

RİCA EDERİM. KOLAY GELSİN

Çok Güzelmiş Ya Süpersiniz :lepi:
Mutluluğunuz Daimi OlsuN Allah Hiç Ayırmasın

sağol canikoma.s.

Allah sizi davul etsinnnn
Çok eglencelisini maşallah
Duvagın çok güzel olmuş
İnşallah ömür boyu bu neşeniz huzurunuz bosulmaz İnşallahhh

amin tatlımŞeniz

canım düğünüm eşim asker olduğundan bilirsin kesin Ulaşlı askeri kampında olacak. açık havada. ama gelinlikçi konunsunda kararsızdım gdip orasıyla bir görüşeyim bari :1hug: ben gölcükte semra var sümerlerin karşısında orayı düşünüyorum dikişleri mükemmel. ama genede araştırmakta fayda var. sağol tatlım... a.s.

RİCA EDERİM. KOLAY GELSİN[/QUOTE]

teşekkür ederim tatlım.... kaydirigubbakcemile2

ay ne şirin olmuşsunuz ya :)

çok ilginç hakkaten eglenceli bir çiftsiniz.evliliğiniz pek rutin olmaz mutluluklar...

şaka gibi resmenhihoyyythihoyyyt darısı başıma:lepi::lepi:

inşllah haklı çıkarsınız kızlar eğlenceli bir evlliğimiz olur inşallah Şeniz
bu gün sıkıntılı bir dönem düğün tarihimiz belli olacak. ve temmuz ayında istediğimiz yerin tüm tarihleri şimdiden dolmuş... :çok üzgünüm:

Çok güzelsiniz ya tebrik ederim,mutluluğunuz daim olsun inşallah :nazar: a.s.darısı tüm bekarların başına olsunşutarafagitti:utangac:

görüp görebileceğim en renkli nikah bu sanirim..mutluluklar..

canım benimm Şeniz muhakkak vardır bizden de çılgını hihoyyyt ama allah öyle yada böyle herkese mutlu olacağı bir evlilik nasip etsin. kimisi resmi törenlerden hoşlanır. kimisi bizim gibi eğlenmek ister. kimisi önemsemez nasıl olursa olsun der.... işte o yüzden allah brnim gönlüme göre verdi herkesin gönlüne göre versin...a.s.

Size BayiLiyorum... baska birsey diyemicem... Nisan resimlerinize hayran kalmistim, nikah resimlerinize bayildim, dügün resimlerinde ne olucam allah bilir

Back