• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

şaka gibi topitoptan nikah şekeri haaa süper valla...
çılgın insanları severim her nekadar gereksiz prosüdürlere uyarak bir düğün yaptıysamda kendi kızlarımın gönüllerince bir evlilik yapmasını isterimm.. mutluluklar hayatım....
çok mutlu görünüyorsunuz resimlerde ALLAH bozmasın inşallah....
bu arada aileleriniz ne dedi bu duruma...

dönüp kaç kere baktım bilmiyorum canım sıkıldıkça topiğini açıp bakıyorum özgecim
insan senle hiç sıkılmaz yaa ne kadar renklisin öylee..ondan önemlisi eşininde buna eşlik etmesi
zira benim eşim "ayıp" "ne derler"..le hayatını kıstırmış duruma..
rabbim herzaman böyle eğlenceli kılsın evliliğinizi hiç ama hiç solmasın yüzünüz..

Haha (: Fotoğraflara bakarken inanılmaz keyif aldım (: Çok eğlenceli bir çifte benziyorsunuz, Allah bozmasın (: Tarzınız,farklılığınız her şey on numara (: Bu sizin özeliniz sizin seçiminiz gerisi kimseye bağlamaz (; En rahat nasıl hissedeceksen, ve o özel günü nasıl anmak isteyeceksen öyle yaşarsın (: Tişörtlerinize de bayıldım. Tebrikler (:

bayıldım bende yaaaaaa! süper kesinlikle. eşimde çılgın bir insandır. neden değişik şeyler akılımıza gelmedi bizimdi. hoş biz çok zorluk yaşadık evlenbilmek için. bizimde bir hayalimiz vardı ama gerçekleştiremedik maddi durumlar yüzünden.
ama bu kadarda mı şirin bir çift olabilir? allah nazardan korusun ve ömür boyu mutlu ve neşeli olun. :nazar:

canım ben bu fotoları yeni gördüm yaa:((((
kırkbir kere maaşallah birbirinize çok yakışıyosunuz...bi yastıkta kocayın ..
canım arkadaşım hemşerim benim:))))

çok eğlendim fotolarınıza bakarken. Allah ömür boyu yüzünüzü böyle güldürsün...
demek amacıma ulaşmışım tatlımmm:1hug: yüzünü güldürebildiysem ne mutlu banaŞeniz

şaka gibi topitoptan nikah şekeri haaa süper valla...
çılgın insanları severim her nekadar gereksiz prosüdürlere uyarak bir düğün yaptıysamda kendi kızlarımın gönüllerince bir evlilik yapmasını isterimm.. mutluluklar hayatım....
çok mutlu görünüyorsunuz resimlerde ALLAH bozmasın inşallah....
bu arada aileleriniz ne dedi bu duruma...
evet bencede insanlar içlerinden geldiği gibi davranmalı:1rolleyes: ki ben çok eminim oraya resmi kıyafetler içinde gitseydik çok gerilecektik.ama böyle memur dahil herkes çok eğlendi.. eğlencemizde objektife yansıdı tabi... :sm_cool:

dönüp kaç kere baktım bilmiyorum canım sıkıldıkça topiğini açıp bakıyorum özgecim
insan senle hiç sıkılmaz yaa ne kadar renklisin öylee..ondan önemlisi eşininde buna eşlik etmesi
zira benim eşim "ayıp" "ne derler"..le hayatını kıstırmış duruma..
rabbim herzaman böyle eğlenceli kılsın evliliğinizi hiç ama hiç solmasın yüzünüz..

ayy canım yaa demek dönüp dönüp bakıyorsun yerim ben seni yaaaaŞeniz tatşlım benimmm...:1hug:
canım ailelerimiz anlayışla karşıladılar. çünkü bizleri çok iyi tanıyorlardı. normalde de gayet matrak ve hayatı eğlenceye çevirmeyi sevdiğimizi bildiklerinden gülüp geçtiler... düşün o gün orda anneannem bile vardı o bile gayet anlayışla karşıladı. a.s neticede herkes çok eğlendi.. gazetelere çıktık falan komedi oldu :roflol: hatıra işte fıstıkım yaaa:1rolleyes:

Burcu ne diyim sana ya süpersin tek kelimeyle ağzım yayıldı resimlere bakarkenna.s.

caniko sen yeni mi gördün fotolarımızııı:1hug: sen görmemişmiydin arkidişini daha önce ne diyim ben sana:roflol:

Haha (: Fotoğraflara bakarken inanılmaz keyif aldım (: Çok eğlenceli bir çifte benziyorsunuz, Allah bozmasın (: Tarzınız,farklılığınız her şey on numara (: Bu sizin özeliniz sizin seçiminiz gerisi kimseye bağlamaz (; En rahat nasıl hissedeceksen, ve o özel günü nasıl anmak isteyeceksen öyle yaşarsın (: Tişörtlerinize de bayıldım. Tebrikler (:

amin canım :nazar: gerçektende içten geldiği gibi yaşamak gerek hayatı....
bazı şeyleri dert etmeye değmeyecek kadar keyifliii :1hug:

bayıldım bende yaaaaaa! süper kesinlikle. eşimde çılgın bir insandır. neden değişik şeyler akılımıza gelmedi bizimdi. hoş biz çok zorluk yaşadık evlenbilmek için. bizimde bir hayalimiz vardı ama gerçekleştiremedik maddi durumlar yüzünden.
ama bu kadarda mı şirin bir çift olabilir? allah nazardan korusun ve ömür boyu mutlu ve neşeli olun. :nazar:

vallahi tatlişim bizde son anda karar verdik tşörtlerimiz vardı zaten bisiklette mevcuttu gittik marketten topitopları aldık birde ödünç duvak oldu bitti :dance: yoksa az daha bizde ciddi gelin ve damat görünümünde ama halbuki içi kıpır kığpır bir şey olacaktık:roflol:ucuz yırttık...a.s.
ben neden goremıyorum yaabenneyaptımki

vallahi şekercim bilmiyorum ki sen neden göremedinn :sm_confused:

çok güzelmişşşşşş nikah şekerlerine gelin bisikletinize bittim :)
mutluluklarr......
kaydirigubbakcemile2teşekkür ederimm tatlımmmmŞeniz
:lepi: süpersiniz yaa... diyecek bir söz bulamıyorum... :lepi:
sağol tatlımmmŞeniz

canım ben bu fotoları yeni gördüm yaa:((((
kırkbir kere maaşallah birbirinize çok yakışıyosunuz...bi yastıkta kocayın ..
canım arkadaşım hemşerim benim:))))

ayy tatlım yaa demek yeni gördünnnn:1hug: olsun tatlişim gözünden kaçmıştırrrŞeniz
iyi tememin için teşekkür ederimm öpüyorum kocamanŞeniz

inanılmaz ya süpersiniz hakikaten..
evliliğiniz de ömürboyu böyle renkli ve canlı geçsin inşallah
hihoyyyt

çoooooookkkk güzel bişey olmuş:lepi:aslında bende böyle biraz alışılmışın dışında istiyorum ama olmazzz olamazz aileler hep geleneklerine nden bu kadar bağlı...:delphin:

çokk çokk mutluluklar inşallah bir ömür mutlu olarsınız....:nazar:

inanılmaz ya süpersiniz hakikaten..
evliliğiniz de ömürboyu böyle renkli ve canlı geçsin inşallah
hihoyyyt
Şenizteşekkür ederim tatlımmm. inşallah dediğin gibi renklerin cümbüşü olur hayatımızda...:1rolleyes:
çoooooookkkk güzel bişey olmuş:lepi:aslında bende böyle biraz alışılmışın dışında istiyorum ama olmazzz olamazz aileler hep geleneklerine nden bu kadar bağlı...:delphin:

çokk çokk mutluluklar inşallah bir ömür mutlu olarsınız....:nazar:

evet aileler bu konuda çok önemli canım yerimseniben
şahsen ben aa gelin hanıma bak böylede gelin olunur mu falan diyen bir aile ile karşı karşıya olsaydım bende cesaret edemezdim.. hadi kendi ailesine nazı geçiyor insanında karşıdaki önemli..ama sağolsunlar kimse karışmadı sadece gönülüz söyledi yapacaklarımızı... :1hug:

nikahınız kıyılırken bende ordaydım çok güseldi çok beğenmiştim o günün konusu olmuştunuz herkes sizi konuşuyodu (aaa gelinle damadı gördünüzmüü? ne kadar güzelleerrrrrr) şekerleriniz de çok güseldi buarada.. bir ömür boyu mutluluklar...

nikahınız kıyılırken bende ordaydım çok güseldi çok beğenmiştim o günün konusu olmuştunuz herkes sizi konuşuyodu (aaa gelinle damadı gördünüzmüü? ne kadar güzelleerrrrrr) şekerleriniz de çok güseldi buarada.. bir ömür boyu mutluluklar...

yaaa inanmıyorum canımmmmmmm
demek bizzat şahit oldun öyle mi....
nerdeydin ne amaçla orda bulunuyordun..
aaa cvanlı tanık bulduk yaa ne güzel:sm_cool:
demek bizi konuşuyorlardı hee :roflol:
ay çok komik bir şey öğrendim dün. tşörtleri aldığım kadın gazetede çıkan resmimi kesmiş gelenlere gösteriyormuş burdan aldı o tşörtleri diye:roflol: ay meşur olduk ayol...:roflol:

daha önce profilinde gördüğüm bu fotoğraflara şimdi bakarken tekrar eğlendim doğrusukaydirigubbakcemile3

allah mutluluğunuzu daim etsin canımmmmmmmmmmmm:teytey:

Back