- 14 Ağustos 2007
- 389
- 364
- 303
- Konu Sahibi Burcuxoxzge
çok eğlendim fotolarınıza bakarken. Allah ömür boyu yüzünüzü böyle güldürsün...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek amacıma ulaşmışım tatlımmm:1hug: yüzünü güldürebildiysem ne mutlu banaŞenizçok eğlendim fotolarınıza bakarken. Allah ömür boyu yüzünüzü böyle güldürsün...
evet bencede insanlar içlerinden geldiği gibi davranmalı:1rolleyes: ki ben çok eminim oraya resmi kıyafetler içinde gitseydik çok gerilecektik.ama böyle memur dahil herkes çok eğlendi.. eğlencemizde objektife yansıdı tabi... :sm_cool:şaka gibi topitoptan nikah şekeri haaa süper valla...
çılgın insanları severim her nekadar gereksiz prosüdürlere uyarak bir düğün yaptıysamda kendi kızlarımın gönüllerince bir evlilik yapmasını isterimm.. mutluluklar hayatım....
çok mutlu görünüyorsunuz resimlerde ALLAH bozmasın inşallah....
bu arada aileleriniz ne dedi bu duruma...
dönüp kaç kere baktım bilmiyorum canım sıkıldıkça topiğini açıp bakıyorum özgecim
insan senle hiç sıkılmaz yaa ne kadar renklisin öylee..ondan önemlisi eşininde buna eşlik etmesi
zira benim eşim "ayıp" "ne derler"..le hayatını kıstırmış duruma..
rabbim herzaman böyle eğlenceli kılsın evliliğinizi hiç ama hiç solmasın yüzünüz..
Burcu ne diyim sana ya süpersin tek kelimeyle ağzım yayıldı resimlere bakarkenna.s.
Haha Fotoğraflara bakarken inanılmaz keyif aldım Çok eğlenceli bir çifte benziyorsunuz, Allah bozmasın Tarzınız,farklılığınız her şey on numara Bu sizin özeliniz sizin seçiminiz gerisi kimseye bağlamaz (; En rahat nasıl hissedeceksen, ve o özel günü nasıl anmak isteyeceksen öyle yaşarsın Tişörtlerinize de bayıldım. Tebrikler
bayıldım bende yaaaaaa! süper kesinlikle. eşimde çılgın bir insandır. neden değişik şeyler akılımıza gelmedi bizimdi. hoş biz çok zorluk yaşadık evlenbilmek için. bizimde bir hayalimiz vardı ama gerçekleştiremedik maddi durumlar yüzünden.
ama bu kadarda mı şirin bir çift olabilir? allah nazardan korusun ve ömür boyu mutlu ve neşeli olun.
ben neden goremıyorum yaabenneyaptımki
kaydirigubbakcemile2teşekkür ederimm tatlımmmmŞenizçok güzelmişşşşşş nikah şekerlerine gelin bisikletinize bittim :)
mutluluklarr......
sağol tatlımmmŞeniz:lepi: süpersiniz yaa... diyecek bir söz bulamıyorum... :lepi:
canım ben bu fotoları yeni gördüm yaa(((
kırkbir kere maaşallah birbirinize çok yakışıyosunuz...bi yastıkta kocayın ..
canım arkadaşım hemşerim benim:))))
Şenizteşekkür ederim tatlımmm. inşallah dediğin gibi renklerin cümbüşü olur hayatımızda...:1rolleyes:inanılmaz ya süpersiniz hakikaten..
evliliğiniz de ömürboyu böyle renkli ve canlı geçsin inşallah hihoyyyt
çoooooookkkk güzel bişey olmuş:lepi:aslında bende böyle biraz alışılmışın dışında istiyorum ama olmazzz olamazz aileler hep geleneklerine nden bu kadar bağlı...
çokk çokk mutluluklar inşallah bir ömür mutlu olarsınız....
nikahınız kıyılırken bende ordaydım çok güseldi çok beğenmiştim o günün konusu olmuştunuz herkes sizi konuşuyodu (aaa gelinle damadı gördünüzmüü? ne kadar güzelleerrrrrr) şekerleriniz de çok güseldi buarada.. bir ömür boyu mutluluklar...