- Konu Sahibi Burcuxoxzge
Hahahaha ne güldüm ama
Tebrikler Allah mutlu etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel yaa bayıldım wallahi süper renkli eğlenceli bir nikah olmuş:)umarım bir ömür mutlu olursunuz
Allah hep gönülünze göre yaşamaı nasip etsin inşallahh... Hep böyle gülün umarım ..mutluluklar :)))
Hahahaha ne güldüm ama
Harika, mükemmellll...Tüm o klasik tabuları yıkmışsınız çok hoş :lepi: çok yaratıcısınız.Umarım bir ömür boyu yüzünüz hep güler :içelim:
Demeden edemicem, nikah böyleyse düğünü acayip merak ettim :jeyyar:
çok güzel ya allah mutluluk versin çok yakışıyorsunuzzzzz yaaaaa
darısı başıma
tebrik ederim bu arada, tshirtlerinize bayıldım.. çok şekerler
Anammm anammm anammmm hangi ara oldu bu yorumlar hiç görmedim gene:tomato:
Çokkkk ÇOkkkkkkk Çokkkk teşekkür ederim. Bakan gözlerinize sağlık. Düğünümü merak eden arkadaşlarım illaki KK da fotolarım olacak :1hug: Ya gerçekten çok tatlısınız. Art niyetsiz cici yorumlarınız 2 ay sonra bile aynı derecede mutlu ediyor beni.Kusura bakmayın yeni gördüğüm için toplu alıntı yaptım.Kimsenin kalbi kırılmasın. Seviyorum hepinizi ve öpüyorum kocamanŞeniz
cok renkli olmus gercektende...cok güzel ya:))massallah canim..en kötü gününüz bundan daha mutlu olsun...
harikasın yaa :)
canım mutluluklar,
harikasınız cok farklı olmuş :)) ben cok beğendim tşörtlere bayıldım,
gülen yüzleriniz hiç solmasın...
mutluluklar...
ay bu kadar tatlı bi çift bu kadar neşeli bi nikah görmedim.nikah resmidirdiyenler görsün alın size eğlence.allah mesut etsin cnm...
canım ya çok eğlenceli bi gün yaşadığınız fotolardan belli oluyo tek kelimeyle siz çılgın aşıksınız valla bayıldım allah nazardan korusun
çok güldüm ya delikafadulden süpersin vallahi gerçekten çok sıradışı olmuş bayıldım allah ömür boyu güldürsün canım
çok değişik ve çççoookk güzel olmuş ömür boyu mutluluklar
canım çok güzelsiniz mutluluğunuz daim rabbim yar ve yardımcınız olsun hayat boyu mutluluklarr
teşekkür ederim tatlımŞenizömur boyu mutluluklar dilerim
çeyizler topiğinden bir arkadaşımız daha sevdiğine kavuştu..allah bir ömür mesut etsin...el ele yaşlanın...