• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

Harika, mükemmellll...Tüm o klasik tabuları yıkmışsınız çok hoş :lepi: çok yaratıcısınız.Umarım bir ömür boyu yüzünüz hep güler :içelim:
Demeden edemicem, nikah böyleyse düğünü acayip merak ettim :jeyyar:

çok güzel yaa bayıldım wallahi süper renkli eğlenceli bir nikah olmuş:)umarım bir ömür mutlu olursunuz

Allah hep gönülünze göre yaşamaı nasip etsin inşallahh... Hep böyle gülün umarım ..mutluluklar :)))

Hahahaha ne güldüm ama

Tebrikler Allah mutlu etsin

Harika, mükemmellll...Tüm o klasik tabuları yıkmışsınız çok hoş :lepi: çok yaratıcısınız.Umarım bir ömür boyu yüzünüz hep güler :içelim:
Demeden edemicem, nikah böyleyse düğünü acayip merak ettim :jeyyar:

çok güzel ya allah mutluluk versin çok yakışıyorsunuzzzzz yaaaaa

darısı başıma

tebrik ederim bu arada, tshirtlerinize bayıldım.. çok şekerler

Anammm anammm anammmm hangi ara oldu bu yorumlar hiç görmedim gene:tomato:
Çokkkk ÇOkkkkkkk Çokkkk teşekkür ederim. Bakan gözlerinize sağlık. Düğünümü merak eden arkadaşlarım illaki KK da fotolarım olacak :1hug: Ya gerçekten çok tatlısınız. Art niyetsiz cici yorumlarınız 2 ay sonra bile aynı derecede mutlu ediyor beni.Kusura bakmayın yeni gördüğüm için toplu alıntı yaptım.Kimsenin kalbi kırılmasın. Seviyorum hepinizi ve öpüyorum kocamanŞeniz

Anammm anammm anammmm hangi ara oldu bu yorumlar hiç görmedim gene:tomato:
Çokkkk ÇOkkkkkkk Çokkkk teşekkür ederim. Bakan gözlerinize sağlık. Düğünümü merak eden arkadaşlarım illaki KK da fotolarım olacak :1hug: Ya gerçekten çok tatlısınız. Art niyetsiz cici yorumlarınız 2 ay sonra bile aynı derecede mutlu ediyor beni.Kusura bakmayın yeni gördüğüm için toplu alıntı yaptım.Kimsenin kalbi kırılmasın. Seviyorum hepinizi ve öpüyorum kocamanŞeniz

canım çok sıradışı ve renkli bir nikah olmuş mutluluklar diliyorum:nazar: düğün resimlerinide bekliyoruz sakın unutma:sm_cool:

ay bu kadar tatlı bi çift bu kadar neşeli bi nikah görmedim.nikah resmidirdiyenler görsün alın size eğlence.allah mesut etsin cnm...

canım ya çok eğlenceli bi gün yaşadığınız fotolardan belli oluyo tek kelimeyle siz çılgın aşıksınız valla bayıldım allah nazardan korusun

cok renkli olmus gercektende...cok güzel ya:))massallah canim..en kötü gününüz bundan daha mutlu olsun...

harikasın yaa :)

canım mutluluklar,

harikasınız cok farklı olmuş :)) ben cok beğendim tşörtlere bayıldım,

gülen yüzleriniz hiç solmasın...
mutluluklar...

ay bu kadar tatlı bi çift bu kadar neşeli bi nikah görmedim.nikah resmidirdiyenler görsün alın size eğlence.allah mesut etsin cnm...

canım ya çok eğlenceli bi gün yaşadığınız fotolardan belli oluyo tek kelimeyle siz çılgın aşıksınız valla bayıldım allah nazardan korusun

çok güldüm ya delikafadulden süpersin vallahi gerçekten çok sıradışı olmuş bayıldım allah ömür boyu güldürsün canım

çok değişik ve çççoookk güzel olmuş ömür boyu mutluluklar

ay kızlar gene özür dilerim uzun süredir bakmıyordum... :utangac: affedin beni teşekkür edemedim...
tekrar söylüyorum düğün fotolarımı allah o günü yaşamak nasip ederse ekliycem kızlar... :1hug:
iyi niyetle bakan gözlerinize sağlık....
hepinizi seviyorumm Şeniz

canım çok güzelsiniz mutluluğunuz daim rabbim yar ve yardımcınız olsun hayat boyu mutluluklarr

amin canım teşekkür ederim güzel duan için :1hug:

ömur boyu mutluluklar dilerim :-)
teşekkür ederim tatlımŞeniz

çeyizler topiğinden bir arkadaşımız daha sevdiğine kavuştu..allah bir ömür mesut etsin...el ele yaşlanın...

canikommm teşekkürr ederimmm:1hug: ama bu resimler 4 5 ay öncesine ait kuzum yaaaŞeniz
nikahımızı bazı sebeplerden erken yaptık. düğünümüz yaza canikom....:sm_cool:

Back