- Konu Sahibi Burcuxoxzge
çok çok çok şeker şeker şeker ötesi fotolar yaaa bayıldım :)
çook şirinsiniz yaaa
çook şirinsiniz yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harika tek kelimeyle sonsuz mutluluklar....
Size BayiLiyorum... baska birsey diyemicem... Nisan resimlerinize hayran kalmistim, nikah resimlerinize bayildim, dügün resimlerinde ne olucam allah bilir
çok çok çok şeker şeker şeker ötesi fotolar yaaa bayıldım :)
çook şirinsiniz yaaa
bi arkadaş nişan fotolarına da bayıldım yazmış ,ben de diyorum nerde bu kızın nişan fotoları ,forumu biraz karıştırayım diyodum :)
albümümde deyince şimdi gördüm canım çok tatlı çıkmışsınız
elbisen çok güzel,rengi de ten rengine çok yakışmışşş
süper olmuş tshırtlere byıldıımmm
ççooook sıcak içten güzel hoş eğlenceli bir nikah olmuşş:)
herşey gönlünüzce olsun büyü hiç bozulmasın herşey her zaman daha güzele gitsin:)
Burcu tebrik ediyorum.İnşallah ilerde bir sarışın bir esmerden meydana gelicek olan hurilerin resimlerinide gösterirsin bize burdan:))Yüzünüzdeki bu aşk sevgi bir ömür boyu sürsün.
tatlım nişan fotolarım çok uzun süre kaldı evlilik hazırlığı bölümünde ama daha sonra sayfa sayısı çok olduğu için silindi. bende kolaylık olsun diye bir kısmını albüm yaptım. yanına nikahlarıda ekledim sonradan. iyikide öyle yapmışım çünkü sitede bir sorun var. resimler görünmüyor bu arada. sebebini bende bilmiyorum:sm_confused:
canım bende sade,evde bir nişan için uygun ve zarif bişiyler arıyordum. ayrıca seneler sonra baktığımda ne biçim bişiy seçmişim dememek asıl hedefimdi. onun için düz renk ve sade bişiy seçtim. hiç de pişman değilim :1hug: zaten inanılmaz beğenilmişti onca kişinin içinde de sadece bir tane olumsuz yorum almıştı oda demişki zaten düğünde de beyaz giyeceksin neden krem rengi seçtin demişti onunda fikrine saygı duyduk oldu bitti işte.. üstüne birde nikah bile oldu :teytey: zaman akıp geçiyor.. inşallah düğün fotolarımıda sizlerle paylaşmak nasip eder allah... Şeniz
amaaaaan boşver olumsuzları,böyle güzel ten rengine başka ne renk elbise olacaktıki :) hem beyaz elbise herkese kolay kolay yakışmaz,misal ben :) giysem yüzümü gözümü seçemezler vallaha,aceyle yıkanıyomuş gibi süt beyazım çünkü :)
düğün fotolarını da sabırsızlıkla bekliyorummmm canım
içine sinen güzel bir düğün diliyorum şimdiden :) :Saruboceq:
çok güzel değişk bişey olmuuş yaa
kimn fikrydi bu ne kadar güzeel
ayy canım yaaa....
valla tam bulmuşsunuz birbirinizi :)
öyle yakışmışsınızki ikinizde cıvıl cıvıl ikinizde uyumlu...
tü tü tüüü maşallah diyim nazara gelmeyin...
harika bir nikah olmuş :)
alışılmısın dışında....
mutluluklar canıııııımmmmm....
amin canım çok sağol a.s.Cok güzel farkli birsey, allah icinize sindirsin, ömür boyu mutluluklaaaaarrr...
allah mutluluk versin cnm
çok hoş ve değişik olmuş
mukemmel tebrık ederım cesaretınıze hayran kaldım gercekten cook superr allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallahŞeniz