iyice merak ettim tarihi bir kitapmı konusu ne hatırlıyormusun acaba
muhabbet konusunda aynen katılmaktayım kızlar ama ben bir süre sıkı takip edemeyebilirim eşim askerde ben de dolayısıyla anne evindeyim ama mayıs sonu evime dönücem o zamana kadar ara ara burdayım ama sonra daha sıkı takip edicem umuyorum.ben de kadın beynine oy vermiştim ama seçilmedi umarım diğer tavsiye kitaplarda bu da bulunur tekrardan
Ben daha kitabı temin edemedim..Okumaya başlayan varmı arkadaşlar nasıl...
evet bende kısa bi sürede bitirmiştim kitabı ama beklentim daha çoktu pek bişi anlamadım çabuk bitince ama bazı kitaplarıda bitmesin die o kadar yavaş okuyorumki bitince bi tuhaf oluyorum
maiberf cnm öncelikle Allah kavuştursun ben de eşimi 15 ay bekledim ama ozaman evli değildik evliyken beklemek daha zordur heralde ama bitmiş bişey kalmamış cnm
kitabı ben de daha temin etmedim arkadaşlar bugün yarın başlarım elimde uçurtma avcısı var bugün biter çok az kaldı ve süper bir kitap
bu arada kızlar canan tan'ı ben tek geçerim siz bir de piraye ve yüreğim seni çok sevdiyi okuyun eroinle dansta süper opuyorumnanaktan
okuduğum en güzel ve elimden bırakamadığım kitaplardan biriydi.
özgürlüğüne düşkün pirayeyle diyarbakırlı haşim ağanın sonradan tutkuya dönüşen aşkları ve diyarbakır..kitabın sonunda gözyaşlarımı tutamadım cnm mafoldumben
maiberf cnm sana kolay gelsin kermeste
Ben de eklendimmm
Her birinize teşekkür ederim öncelikle,kaydirigubbakcemile5
ben de kitapsız yaşayamayan biriyim, fikriniz harika...
Cümleten hoşbuldum sempatiksalakcinni
Ben de eklendimmm
Her birinize teşekkür ederim öncelikle,kaydirigubbakcemile5
ben de kitapsız yaşayamayan biriyim, fikriniz harika...
Cümleten hoşbuldum sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?