• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
maiberf cnm öncelikle Allah kavuştursun ben de eşimi 15 ay bekledim ama ozaman evli değildik evliyken beklemek daha zordur heralde ama bitmiş bişey kalmamış cnm
kitabı ben de daha temin etmedim arkadaşlar bugün yarın başlarım elimde uçurtma avcısı var bugün biter çok az kaldı ve süper bir kitap
bu arada kızlar canan tan'ı ben tek geçerim siz bir de piraye ve yüreğim seni çok sevdiyi okuyun eroinle dansta süper opuyorumnanaktan

günaydın kıslaaaar ben geldim ama çok durmıcam gidicem,annemin kermesi var orda görevliyim.prensescim teşekkür ederim.canan tan dediğim gibi bana biraz basit geldi bu arada ben pirayeyi de okudum güzeldi yani sıkı bir aşk romanı ama dediğim gibi dil çok basit.toplansak biz yazarız öle bi roman çok rahat yani:lepi:

iyice merak ettim tarihi bir kitapmı konusu ne hatırlıyormusun acaba

tarihi değil gülizim aşk romanı ama içinde entrika var bolca hıı bide kaynana muhabbeti var kaydirigubbakcemile2 sinir ola ola okumuştum.yabancı şehre gelin gidenler okusun ben gibi.kendimden bişeyler bulmuştum desem yalan olmaz.ama sonu acıklııııısenağlama

okuduğum en güzel ve elimden bırakamadığım kitaplardan biriydi.
özgürlüğüne düşkün pirayeyle diyarbakırlı haşim ağanın sonradan tutkuya dönüşen aşkları ve diyarbakır..kitabın sonunda gözyaşlarımı tutamadım cnm mafoldumben
maiberf cnm sana kolay gelsin kermeste

maiberfcim kolay gelsin ne güzel kafanı dağıtırsın
kaynanamı kesin okumalıyım o zamankaydirigubbakcemile3

selam kızlar
ohhh sayfalar ilerlemiş epeyce
önce kitapla ilgili yorumla başlayayım
yaklaşık 60 sayfa okudum
şimdilik çok beğendiğimi söyleyemem ama önyargılı da olmak istemiyorum
belki ilerleyen sayfalarda hoşuma gider
bir de türkçe öğretmeni olduğum için bu 60 sayfa içinde gördüğüm kelime ve imla hataları beni rahatsız etti
özensiz basmışlar gibi.
alışkanlık işte takılıyorum böyle şeylere
yine de dediğim gibi önyargılı olmak istemiyorum.

muhabbet konusunda aynen katılmaktayım kızlar ama ben bir süre sıkı takip edemeyebilirim eşim askerde ben de dolayısıyla anne evindeyim ama mayıs sonu evime dönücem o zamana kadar ara ara burdayım ama sonra daha sıkı takip edicem umuyorum.ben de kadın beynine oy vermiştim ama seçilmedi umarım diğer tavsiye kitaplarda bu da bulunur tekrardan

Allah kavuştursun
geçen yıl bu dönemlerde ben de gün sayıyordum
ne kadar zordur evliyken asker yolu beklemek iyi bilirim.

Ben daha kitabı temin edemedim..Okumaya başlayan varmı arkadaşlar nasıl...

yukarda yorumumu yazdım ama sen takılma buna
ilk 60 sayfa için konuştum ben sadece

evet bende kısa bi sürede bitirmiştim kitabı ama beklentim daha çoktu pek bişi anlamadım çabuk bitince ama bazı kitaplarıda bitmesin die o kadar yavaş okuyorumki bitince bi tuhaf oluyorum kaydirigubbakcemile4

ben beğendiysem bir an önce yalayıp yutmak isterim
hiç bitmesin diye uğraştığım kitap olmamıştır.

maiberf cnm öncelikle Allah kavuştursun ben de eşimi 15 ay bekledim ama ozaman evli değildik evliyken beklemek daha zordur heralde ama bitmiş bişey kalmamış cnm
kitabı ben de daha temin etmedim arkadaşlar bugün yarın başlarım elimde uçurtma avcısı var bugün biter çok az kaldı ve süper bir kitap
bu arada kızlar canan tan'ı ben tek geçerim siz bir de piraye ve yüreğim seni çok sevdiyi okuyun eroinle dansta süper opuyorumnanaktan

canan tan'ı ben de ilk piraye ile tanımıştım
sürükleyi oluşu ve içindeki aşk hoşuma gitmişti ama
piraye'yi okuyanın yüreğim seni çok sevdi'yi okumasına gerek yok -ya da tam tersi tabii-
çünkü ikisi de aynı
zaman kaybından başka bir şey değil
üstelik üslubu da çok basit

okuduğum en güzel ve elimden bırakamadığım kitaplardan biriydi.
özgürlüğüne düşkün pirayeyle diyarbakırlı haşim ağanın sonradan tutkuya dönüşen aşkları ve diyarbakır..kitabın sonunda gözyaşlarımı tutamadım cnm mafoldumben
maiberf cnm sana kolay gelsin kermeste

Canan Tan'ı Yüreğim Seni Çok Sevdi ile tanıdım.
Arkasından piraye geldi..Daha sonra eroinle dans...En son yürekler ölür...
Eroinle dans haricinde diğer üçündede aynı tarz olması biraz sıkıcı
İlk okuduğum kitabı gibi heycanlandırmadı beni sanki sonucunu biliyormuşum gibi..:):)
Tahmin ettiğim gibide cıktı zaten en cok hoşuma giden yönü...
Kitaplarında Nazım Hikmet'ten şiirler paylaşması...

Günaydın kızlar, nasılsınız bu sabah?

Dün hiç giremedim siteye, doktora gitmiştim. Eve gelince de çok rahatsızlandım. Muhabbet epey ilerlemiş, Allah muhabbetinizi arttırsın. :) Aramıza bir arkadaşımız daha da katıldı, toplam 16 kişi olduk. yerimseniben

Ben de eklendimmm kaydirigubbakcemile4
Her birinize teşekkür ederim öncelikle,kaydirigubbakcemile5
ben de kitapsız yaşayamayan biriyim, fikriniz harika...
Cümleten hoşbuldum
sempatiksalakcinni

bende 50 sayfa okuyabildim kitaptan şimdilik çok rutin ilerliyor bakalım olaya giremedik hala kaydirigubbakcemile4

Ben de eklendimmm kaydirigubbakcemile4
Her birinize teşekkür ederim öncelikle,kaydirigubbakcemile5
ben de kitapsız yaşayamayan biriyim, fikriniz harika...
Cümleten hoşbuldum
sempatiksalakcinni

hoş geldin canımm opuyorumnanaktan

100 sayfayı geçtim ama rutinlik hala devam ediyor güliz

evet liv
anket için tarih belirlenmediği için hala açık görünüyor ama normalde bitti aslında
okumaya başladık biz.

Back