• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
yaa bende bugün bi programda duydum eyvah nermin bezmen yine aşktan bahsetmiş dediler baya güldüm ama ben ilk defa okuyacağım için sorun yokkaydirigubbakcemile4

muhabbet konusunda aynen katılmaktayım kızlar ama ben bir süre sıkı takip edemeyebilirim eşim askerde ben de dolayısıyla anne evindeyim ama mayıs sonu evime dönücem o zamana kadar ara ara burdayım ama sonra daha sıkı takip edicem umuyorum.ben de kadın beynine oy vermiştim ama seçilmedi umarım diğer tavsiye kitaplarda bu da bulunur tekrardan

:Saruboceq: Allah kavuştursun canım. Kadın Beyni'ni belki başka bir arkadaş daha anketine ekler.

kavuşmama az kaldı sadece 33güncük.sen de ankaradasın ne güsel seninle bi ortak yanımız daha var imiiişolumunekankayizsmile ya ben okumadan bir yorum yapıcam.nermin bezmeni ilk kez okuyacağım zaten ama kitabın arkasındaki resimde hatun ne şuh bi poz vermiş açıkçası hiç yazar havası hissedemedim ben çok mu önyargılıyım bilmiyorum ama öle işte:jeyyar:

son günler daha bi zor geçiyo dimi:gitme: bende 15 ay bekledim kasımda geldi sözlüm

bir ara çok methini duydum canan tan okudum pişman oldum umarım nerminciğim bana aynı pişmanlığı yaşatmaz dediğim gibi ilk kez deniycemalkisalkisalkis

eminim eşinden daha fazla beklemek çok zor çünkü herşeyde onu görüyosun çünkü:kedi:

evet cankuş aynen öyle oluyor hatta deli gibi kitap okuyan ben bir süredir okuduğum şeye odaklanamıyorum bile,kociş askerde benden çok kitap okudu desem abartmış olmam.ama o tarih meraklısı tarzlarımız fazla uymuyor

yüreğim seni çok sevdi miydi yoksa ismikaydirigubbakcemile4

evet ta kendisi,ya hoş aşk dolu bir hikaye ama çok basit bir anlatım,ben zaten çabuk okuyorum bi kitabıio kitabıda kalın diye oh oh dedim epey gider,nerdee 2 gün sürmedi bitti sinir oldum.ben bide kitap bitince çok üzülenlerdenim hatta kafasında öyküyü devam ettirenlerden

evet bende kısa bi sürede bitirmiştim kitabı ama beklentim daha çoktu pek bişi anlamadım çabuk bitince ama bazı kitaplarıda bitmesin die o kadar yavaş okuyorumki bitince bi tuhaf oluyorum kaydirigubbakcemile4

Back