• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
ruh halinke alakalı değildir.

çünkü benim ruh halim gayet iyi zemuszemus ama dediğim gibi kitap gitmiyor
kadın da sürekli ruh halini anlatmış, henüz bir olay yok ya o nedenle diye düşünüyorum ben.[/QUOT

hımmm tamam o zaman normalim demektir.Bir de ben elif şafakımın anlatımına sürprizlerine alışmışım ya her kitaba bağlanamıyorum kolay kolay

[

hımmm tamam o zaman normalim demektir.Bir de ben elif şafakımın anlatımına sürprizlerine alışmışım ya her kitaba bağlanamıyorum kolay kolay

elif şafakçıyız yani:))
en güzel kitabı aşk diye düşünüyorum
gerçi bit palas'ı okuma imkanım olmadı ama diğerlerini okudum.

anladim sarissa tskler.. e tabi nisbeten.. ama iste kitapta cok baska bisey 1 ay zamanini ayiriyosun..uzun bir süre.. herkesin farkli bir tarzi var,kitabi edinicen sonra begenmiycen gittttttiiiii gitti bir ay :)
filmde 2 saat ayirip filmi izliyorsun

yanlis anlasilmak istemem..kendi adima konusuyorum..yinede cok guzel fikir bos islerden iyidir .. tebrik ederim katilimci arkadaslari

elif şafakçıyız yani:))
en güzel kitabı aşk diye düşünüyorum
gerçi bit palas'ı okuma imkanım olmadı ama diğerlerini okudum.

elif şafakı tek geçerim tabi yalnızca siyah süt ve son kitabını okumadım diğerleri kütüphanemin başköşesinde.düşünüyorumda benim daha önceleri okuduğum ama tekrar okumak istediğim kitaplar var onları tavsiye etmek istiyorum sıram gelince.ha bir de iskender pala'da seçkin misafirlerindendir kütüphanemin

elif şafakı tek geçerim tabi yalnızca siyah süt ve son kitabını okumadım diğerleri kütüphanemin başköşesinde.düşünüyorumda benim daha önceleri okuduğum ama tekrar okumak istediğim kitaplar var onları tavsiye etmek istiyorum sıram gelince.ha bir de iskender pala'da seçkin misafirlerindendir kütüphanemin

ben günümüz kadın yazarlarından buket uzuner'i tercih ederim
elif şafak'tan daha çok seviyorum onun tarzını

iskender pala'yı ben de severim.
zaten daha önce söylemiştim türkçe öğretmeniyim
alanı da ilgimi çekiyor

sen ne öğretmeniydin?

ben günümüz kadın yazarlarından buket uzuner'i tercih ederim
elif şafak'tan daha çok seviyorum onun tarzını

iskender pala'yı ben de severim.
zaten daha önce söylemiştim türkçe öğretmeniyim
alanı da ilgimi çekiyor

sen ne öğretmeniydin?

aslında öğretmen değilim değiştiricem o bilgiyiiedebiyat mezunuyum yani diplomama bakarsam türk dilbilimciyim,diğer taraftan bakarsan kadrosuz edebiyat öğrtetmeni,ben bir sıfat bulamadım anlayacağın kendime.kısaca edebiyatçıyım diyelim mi.vereliniortak aaa buketi ben de severim hele hele iki yeşil su samuru mükemmeldi

aslında öğretmen değilim değiştiricem o bilgiyiiedebiyat mezunuyum yani diplomama bakarsam türk dilbilimciyim,diğer taraftan bakarsan kadrosuz edebiyat öğrtetmeni,ben bir sıfat bulamadım anlayacağın kendime.kısaca edebiyatçıyım diyelim mi.vereliniortak aaa buketi ben de severim hele hele iki yeşil su samuru mükemmeldi

olsun öğretmensin işte üstelik branştaş sayılırız:)
tanıştığımıza memnun oldum vereliniortak

anladim sarissa tskler.. e tabi nisbeten.. ama iste kitapta cok baska bisey 1 ay zamanini ayiriyosun..uzun bir süre.. herkesin farkli bir tarzi var,kitabi edinicen sonra begenmiycen gittttttiiiii gitti bir ay :)filmde 2 saat ayirip filmi izliyorsun

yanlis anlasilmak istemem..kendi adima konusuyorum..yinede cok guzel fikir bos islerden iyidir .. tebrik ederim katilimci arkadaslari

olurmu öyle şey her kitap beraberinde bir sürü fikir getiriyo her yemeğin ayrı tadı olduğu gibi her kitabında ayrı tadı var kaydirigubbakcemile4

Günaydın kızlar, nasılsınız bu sabah?

Dün hiç giremedim siteye, doktora gitmiştim. Eve gelince de çok rahatsızlandım. Muhabbet epey ilerlemiş, Allah muhabbetinizi arttırsın. :) Aramıza bir arkadaşımız daha da katıldı, toplam 16 kişi olduk. yerimseniben

Geçmiş olsun....

Bende edebiyat okumayı çok istiyorum.Aslında çeko mezunuyum sırf edebşyat okuyabilmek için kariyerime son vericem gerçekten cok mu zor maiberf...Bana rica etsem bölümünden bahsedebilirmisin...

Bu arada herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız...
Sanırım genellemeye bakılırsa kimse memnun gibi görünmüyor ben haftasonu temin edicem kitabı umarım beğenirim...

Geçmiş olsun....

Bende edebiyat okumayı çok istiyorum.Aslında çeko mezunuyum sırf edebşyat okuyabilmek için kariyerime son vericem gerçekten cok mu zor maiberf...Bana rica etsem bölümünden bahsedebilirmisin...

Sanırım genellemeye bakılırsa kimse memnun gibi görünmüyor ben haftasonu temin edicem kitabı umarım beğenirim...

aslında ben edebiyat istememiştim pdr istemiştim ama edebiyat tuttu işte.zor mu dersen tabiki her bölümün zorluğu var özellikle dil kısmı osmanlıca ve farsça zorlayabilir.ama edebiyatla ilgili olman için okulunu okuman şart değil inan bana.edebiyatı ders olarak okumak çok eğlenceli değildi ama ben kitap okumaya bayılıyorum o ayrı bir mesele.yeni bir kitap aldığımda bayramlık almış çocuk gibi seviniyor ve sabırsızlanıyorum

Geçmiş olsun....

ya canım bu arada bişey sorucam sen aslen kütahyalı mısın

aslında ben edebiyat istememiştim pdr istemiştim ama edebiyat tuttu işte.zor mu dersen tabiki her bölümün zorluğu var özellikle dil kısmı osmanlıca ve farsça zorlayabilir.ama edebiyatla ilgili olman için okulunu okuman şart değil inan bana.edebiyatı ders olarak okumak çok eğlenceli değildi ama ben kitap okumaya bayılıyorum o ayrı bir mesele.yeni bir kitap aldığımda bayramlık almış çocuk gibi seviniyor ve sabırsızlanıyorum

Tabiki edebiyat okumak gerekmiyor ama benim hayalimdi bir türlü nasip olmadı...
Tam bir kitap kurduyum nebilim bu bölümüokumak için bu sene sınava girdim tekrar sanki kendimi daha huzurlu hissedeceğim gibi hayırlısı...

Aslen Kütahya'nın yerlisi değilim ama doğma büyüme buralıyım canım...
Göçmenim hayırdır inşallah..

Tabiki edebiyat okumak gerekmiyor ama benim hayalimdi bir türlü nasip olmadı...
Tam bir kitap kurduyum nebilim bu bölümüokumak için bu sene sınava girdim tekrar sanki kendimi daha huzurlu hissedeceğim gibi hayırlısı...

Aslen Kütahya'nın yerlisi değilim ama doğma büyüme buralıyım canım...
Göçmenim hayırdır inşallah..

hımm ben de 2 yıl kaldım orada.daha doğrusu oraya gelin gittim.çok hazetmediğim bir şehir.neyse tatlım inşallah okursun hem edebiyatın açıköğretiminide çıkarmışlar artık daha kolaya düştü yani.

olurmu öyle şey her kitap beraberinde bir sürü fikir getiriyo her yemeğin ayrı tadı olduğu gibi her kitabında ayrı tadı var kaydirigubbakcemile4

öyle düsünmüyorum ben ya..simdi bu yazdigim sey konuyla ilgili degil geneldircok detayli bu konu mesela elif safak baba ve pice bayilmistim ama siyah süt mahza zaman kaybi.. mesela ahmet ümit beyoglu rapsodisiyle tanidim onu ve bayildim ..ama patasanayi okumak icin sabir lazim
mesela dünya klassikleri arasinda balzacinda eserleri vardir..ama benim son tercih edicegim isimlerden biri..bicogumuz calisiyoruz ve ailelerimiz var.. zaman cok kisa.. bir maratondayiz sürekli..o yüzden ne icin zaman ayirdigima , harcadigima gercekten dikkat etmek zorundayim

konuya gelince yazdigim gibi burdaki arkadaslar bu bölümde olduklarina göre konuyla yakindan ilgililer ve eminim harika tavsiyelerde bulunucaklar.. bir kisi sevmesede kitabi kisisel tercihten olur kalitesinden olmaz eminim..

ayrica arkadaslar bende oryantalizm okudum ..edebiyatta var icinde farsca osmanlica cok severim

kızlar hepinize iyi geceler ben yatıyorum ama yatmadan bi kaç lokma kemiricem kitaptan,yarın görüşürüz inşallah hoşçakalııın

hımm ben de 2 yıl kaldım orada.daha doğrusu oraya gelin gittim.çok hazetmediğim bir şehir.neyse tatlım inşallah okursun hem edebiyatın açıköğretiminide çıkarmışlar artık daha kolaya düştü yani.

Burayamı gelin geldin..akannehir
Büyük konuşmıyım canım ama hiç sevmiyorum bu şehri...
Zaten biz bulgaristan göçmeniyiz,yerlisi değiliz..Her kesim için demiyorum ama
genelde insanları cok kaba...
Açıköğretim okumak gibi bi niyetim yok tatlım.Böyle bi bölümün açıktan okunmasınıda tasvip etmiyorum...

Back