How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
Doğru söylüyorsun. Hazırladığımız listedeki tüm arkadaşlara hatırlatma mesajı attım. Ben bu anketi süresiz yapmıştım ama dediğin gibi bundan sonra yapılacak olan anketlere 2 - 3 gün süre verelim. Bu kez hafta başına kadar bekleyip öyle başlayalım diyorum. Sizce de uygun mu?

bence uygun canım hatta çok iyi olur katılmak isteyenler olur belki bu arada..

oylama bittimi kizlar ne zmn basliyacagiz..Hemen karar verilirse eger ben cünki kitaplarimi internet yoluyla aliyorum bazen uzun sürebiliyor gelmesi

Arkadaşlar, durum hemen hemen belirlendi gibi. O zaman en çok oy alan kitabı Pazartesi günü edinip okumaya başlayalım. Bu arada yazışmalardan takip ettiğim sarissa ve Lyre arkadaşlarımızda kitap gününe oy kullandılar onları da 2.sayfadaki listeye ekliyorum. Bu şekilde listemizden sırası gelen arkadaş anketi açar ve anketi açtığını da bir önceki anket sayfasından bizlere link ile duyurur. Şimdiden hayırlı olsun :)
Kitap okuma süresi en son 1 ay olarak kararlaştırılmıştı, bu sürede kitabı bitiren arkadaşlar olursa başka kitap okuyabilirler.
Sevgiler zemuszemus

Arkadaşlar kitap listesine adını yazdırmak isteyen 12 arkadaşımız vardı. Ama 8 arkadaşımız oy kullanmış.

Kitap listesinde olan isimleri yazıyorum.
  1. b_u_y_c_u
  2. burcu_brc
  3. Zeyl
  4. prensesin.uykusuyum
  5. RaziyErkan
  6. prensesi
  7. tweetypinar
  8. wusten_blume
  9. EbRuLi_SuLTaN
  10. seyma88
  11. maiberf
  12. xxDerinxx (kitap listesine adını yazmamıştı, takipçi olacaktı.)
    [*]sarissa (yeni eklenen arkadaşımız)
    [*]Lyre
    (yeni eklenen arkadaşımız)

Henüz oylarını kullanmamış olan arkadaşlarım oylarınızı bekliyoruz.

a.s. a.s.

beni listeye yazmışsınız teşekkür ederim ama dışardan takip edebileceğimi söylemiştim.
yaz tatili boyunca yurt dışında olacağım için tam takip etme imkanım olmayacak. o nedenle listeye girmek istememiştim. ama madem yazıldım olabildiğince takip etmeye çalışırım.

arkadaşlar liste sürekli elimizin altında olsun diye ben bir hazırlama yaptım. burcu_brc istersen anketin ilk sayfasına bu listeyi koy ve listedi adı olmayanların oy kullanmamasını rica et , eğer katılmak istiyorlarsa isimlerini yazdırsınlar . diğer türlü karışıklık olacak çünkü...

99l4yq.jpg

beni listeye yazmışsınız teşekkür ederim ama dışardan takip edebileceğimi söylemiştim.
yaz tatili boyunca yurt dışında olacağım için tam takip etme imkanım olmayacak. o nedenle listeye girmek istememiştim. ama madem yazıldım olabildiğince takip etmeye çalışırım.

xxDerinxx arkadaşımız da listeye adını yazdırmadı vizelerinden dolayı ama onu da ileride katılma ve mevcut durumda takipte olma isteği olduğu için listeye aldık. Okuyabildiğiniz zaman yorumlarınızla katılırsınız. Kitap seçme sırası size gelene kadar hala müsait olmazsanız o zaman listede sizin adınızı atlar bir sonraki arkadaşa geçeriz.

arkadaşlar liste sürekli elimizin altında olsun diye ben bir hazırlama yaptım. burcu_brc istersen anketin ilk sayfasına bu listeyi koy ve listedi adı olmayanların oy kullanmamasını rica et , eğer katılmak istiyorlarsa isimlerini yazdırsınlar . diğer türlü karışıklık olacak çünkü...

99l4yq.jpg

Canım hazırladığın liste güzel olmuş ben ekledim sayfanın başına ama senin eklediğin gibi olmadı küçük çıktı, beceremedim :kedi: :kedi:

kodlarlar yazmadığın için olmuş tatlışım
url]
bak bunu kopyala yapıştır ama aradaki boşlukları silerek . ben boşluk bıraktım yoksa resim çıkar

ben kitabı aldım eve gelene kadarda metroda okudum biraz güzel gidiyo şimdilikteşekkürler burcuopuyorumnanaktan

kitabın ilk 10 sayfasını kitapyurdundan okudum
bakalım nasıl bir kitap merak ediyorum
nermin bezmen'i de ilk defa okuyacağım
kurt seyit'i almıştım henüz ona sıra gelmemişti
bundan sonra da onu okurum artık
tabii önce edinmem gerekecek.

ben de edindim kitabı ama henüz başlamadım okumaya ama en yakın zamanda başlamayı düşünüyorum.bu arada saflığıma verin bişey sorucam.şimdi bu listemizdeki arkadaşlar sırayla kitap ismi belirleyip kısaca tanıtıp ankete mi sunacaklar.kaç kitap olmalı en az

ben kitabı aldım eve gelene kadarda metroda okudum biraz güzel gidiyo şimdilikteşekkürler burcuopuyorumnanaktan

Beğenmene sevindim, ben de bugün aldım kitabı henüz başlayamadım çünkü harika bir roman okuyordum onu bitirdim 10 dakika önce. Ben de yarın sabah başlayacağım. Keyifli okumalar canım.

kitabın ilk 10 sayfasını kitapyurdundan okudum
bakalım nasıl bir kitap merak ediyorum
nermin bezmen'i de ilk defa okuyacağım
kurt seyit'i almıştım henüz ona sıra gelmemişti
bundan sonra da onu okurum artık
tabii önce edinmem gerekecek.

Ben de Nermin Bezmen'i ilk defa okuyacağım. Ben bugün dayanamayıp Mutluluk Labirenti'ni de aldım. Bundan sonra da onu okuyacağım.

ben de edindim kitabı ama henüz başlamadım okumaya ama en yakın zamanda başlamayı düşünüyorum.bu arada saflığıma verin bişey sorucam.şimdi bu listemizdeki arkadaşlar sırayla kitap ismi belirleyip kısaca tanıtıp ankete mi sunacaklar.kaç kitap olmalı en az

Okuduğumuz kitap bitince burada kitap hakkında yorumlarımızı yapacağız. Herkes kitabı bitirmiş ve yorumunu yapmış olduğunda listede 2.sırada yer alan arkadaşımız tavsiye edeceği kitaplardan oluşan bir anket hazırlayacak, seçtiği kitapları tanıtacak ve yine oylama yapacağız. Ama bu süre 1 ay sonra olacak çünkü okuma süresi 1 ay olarak belirlendi. Kaç kitap olmalı konusuna gelince ben 4 kitap seçtim ama istediğimiz kadar kitabı ankete koyabiliriz sanırım.

nermin bezmin 'in sır ve aurora 'nın incilerini okumuştum sürükleyiciydi biraz açık kitaplardı ama güzeldi :hulya: şimdi herkes edindindimi kitaptan süre nezaman bitecek yazalım

Back