prensesin.uykusuyum... çok merak ettim ne paylaşıcaksın bizimle....hihoyyyt
Çok sıkıcı gerçekten cok sıkıcı....İlk önce biraz Canan Tan'dan etkilenmiş dedim ama
O kadının daha güzel akıcı bir anlatımı var ya...
inanmıyorum ya süpersin canım benim. bende dün Ayşe Kulin nefes nefeseye başlayacaktım çok uykum geldi yattım uyudum bu gece başlarım inşallah
Nefes Nefese kitabını ben çok beğendim Ayşe Kulin'in hiç sıkılmadan çok kısa sürede bitireceğine eminim.
Şimdiden bir araştırmaya ve düşünme sürecine girdim bile hehe :)) Doğrusunu söylemek gerekirse ben son 1 yıldır doğru düzgün kitap okuyamadım , en çokta bu yüzden kitap günlerine katılmak istedim ve umarım hep devam ettiririz bu kitap arkadaşlığını :)
kaçıncı sayfadasın ?
İnan bende bu topiği görünce cok mutlu oldum umarım uzun süre devam eder...
88.sayfadayım daha yeni aldım kitabı...
hmm 170 den sonra ısınmaya başlarsın ozaman canım
"İt Cazı"nı önerebilirim diye düşünüyorum gerçekten çok beğendiğim bir kitap. Hemde roman dışında başka türlerde okuyalım istiyorum :) maiberf senin söylediğin kitapları okumadım , okumaktan büyük zevk alacağım eminim. ankete koymasanda ben not ettim
bu arada herkesin bir başucu kitabı vardır. benimde başucu kitabım "Şeker Portakalı" büyüsü kaçar diye devamlarını bile okuyamadım. sanki çoğu insan çocuk kitabı vs. diye önyargılıdır şeker portakalına ama siz ne düşünüyorsunuz , okudunuz mu ?
Bende öyle tahmin ediyorum canım Ayşe Kulinin anlatımını ve romanlarını zaten genelde çok beğeniyorum kaydirigubbakcemile5
Şeker Portakalı'nı ben okudum ve çooook beğenmiştim. O kitabımı bir arkadaşıma hediye etmiştim, hatırlattığın iyi oldu tekrar edineceğim.
Elif Şafak'ın Baba ve Piçini okudum sevemedim pek hatta bitiremedim de yarım kaldı öyle
ciddi mi pofff bende evrensel bir zevkim var sanırdım meğer fosmuş.ben bayılıyorum anlatımına öznel bir düşünce tabi niye şaşırıyorumki herkes sevmek zorunda değil.murathan munganın yüksek topuklarını önericem bide aklıma geldi çok eğlenceli bi kemirişti hatırlıyorumda
kuzum Baba ve Piç'i çevremdende pek iyi tepkiler almadı
ama Elif Şafak'ın başka kitaplarını okumak isterim. varmı önerebileceğin şöyle çok güzel ?
Yüksek Topukları biliyorum okumak istediğim bir kitap, onuda not ettim. Feci kitap kemiresim var kaydirigubbakcemile5
aşk'ı okumadıysan oku derim.eğer eğlenceli ve aynı zamanda düşündürücü ve sitkom tadında bişey istersen bit palası öneririm.isimler ve kelime oyunları süper benceee
Saol canım , Aşk 'ı okuyayım öncelikle ...
Winona Ryder avatardaki hatun
O kim kuzum merak ettim şimdi , resim göster bakim benziyomu cidden heuehu
şimdi o hatuna gıcık oluyosun die benim avatarada gıcık olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?