burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
bana öyle geliyorki bu romanı biz pek bi güsel eleştiricez.Nermin aplamız okumaya bari yorumlarımızı tansiyonu neyim çıkar sebebi oluruz mazallah puhaha amber çıtır severrrrdelikafadulden

aaa olur mu hiç
onu bir defa okuyan hayranı oluyor, bir daha da bırakmıyor (romanında böyle bir cümle geçiyordu)

Arkadaşlar uğrayamadım kusura bakmayın...
Özür dilerim...

Nermin Bezmen'den sonraki anket ne zaman açılacak?

herkese günaydınnnnn arkadaşlar opuyorumnanaktan
maiberf şiirler için saol tatlım özellikle aşk iki kişiliktir çok sevdiğim bir şiir
sıkılıyorum bu kitaptan 2 kitabını daha okudum ben onlar böyle değildi

Günaydın herkeze...
Kitap cok sıkıcı arkadaşlar ...Hiç ısınamadım gerçekten dediğiniz kadar varmış...
Çok karışık bi anlatımı var.

Teşekkür ederim canım.

Allah kolaylık versin, zordur sanırım hastanede çalışmak.

Sanada kolay gelsin tatlım....

glaze_butterfly Teşekkür ederim tatlım.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Herkese günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

Kitap hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum. Bir de Nermin Hanım Anber olarak kendini yazmış sanırım kitapta. O kadar da övgüler yağdırmış ki kendine, güzelliğine, vücuduna. Ayol bu kadın kendini bu kadar beğeniyorsa ben kainat güzeliyim anacım delikafadulden delikafadulden Bana zorlama bir kurgu, roman olsun boşluk doldursun diye yazılmış bir kitap gibi geldi. Anlatımını da beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Hele ki sonunda biraz merak uyandırayım demiş ama olmamış, tam sanırım can alıcı nokta burası diyorsun o da fos çıkıyor :)

Ay çok mu kötü yorumlar yaptım ne fisfisfis Arkadaşlar, ikinci ankete ne zaman geçeceğimizi kararlaştıralım mı çünkü evimizi taşıyacağımız için ben bir kaç gün siteye giremeyebilirim hangi kitabı okuyacağımızı bileyim en azından.

Unutmadan maiberf şiirler için teşekkürler, çok güzellllll alkisalkisalkis

Son düzenleme:
ayyy içim çağladı yangın var diye bağırıcam inanın bu ne böle allasen var mı gerçek hayatta böle mizansen.insan kendini beğenmese çatlarmış tamam ama olayı mübalağadan da öteye taşımışın be ablacım olmazki,tamam hoş hatun olabilirsin hatta taş gibisindir amaaaa yaşına göre.. o yaşta 20lik çıtır gibiyim havasına girilmeski..puf hufff bak çok asab yaptım ben daha güselim beeeezemuszemus

yaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
benim kitabim daha bugün elime gecti bu yorumlari görunce okuyasim kalmadikaydirigubbakcemile3
2.anketmi???akannehir ben daha bugun basliyacagim okumayamafoldumben

Önümüzdeki hafta yapabiliriz sizin için uygunsa...

benim içinde sorun yok :)

heuheu :))) maiberf artık canına tak etmiş gibi.
Bu arada ben kitapta Anberi ,Nermin Bezmen bazende Aliye Uzunatağan mış gibi canlandırdım :)

herkes kitabı bitirsin size kitapla ilgili düşündüğüm daha can alıcı sonu söyleyeceğim arkadaşlarım :1ninca:

yaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
benim kitabim daha bugün elime gecti bu yorumlari görunce okuyasim kalmadikaydirigubbakcemile3
2.anketmi???akannehir ben daha bugun basliyacagim okumayamafoldumben

canım benim haklısın önyargı yapmakta aslında ama yapma belkide çok seveceksin çok kötü okunmayacak bir kitapta değil. oratalara doğru seni içine alacağına eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…