burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
evt canım haklısın bir çok kişi okuyup okumadığıyla ilgili bir şey belirtmedi. okuyamayacak arkadaşlarımız bizi bu konuda bilgilendirebilirlerse eğer ona göre bir karar alırız diye düşünüyorum.

selamlar hatun güzelleri,kitap kemirgenleri ben bir iki gündür uğrayamadım kermesin son günleriydi telaş vardı.kitapta 80 sayfa okuyabildim daha bu yüzden ama artık evdeyim okurum kısa sürede..eee tanışma fasılları niye devam etmediikimse kendinden bahsetmemiş

Günaydın..Kitaba başlamayan bir ben varım galiba...
ınternetten sipariş veridiğim için beklemekteyim.Yarın elimde olacak inşallah...
2 güne kalmaz bitiririm
...

günaydın kemirgenler nasılsınız.artık evdeyim umarım bu gece epey bir yol kateder yarın da bitiririm kitabı.ama bişey dicem.eşim 16 mayısta gelecek sora mayıs sonuna kadar yoğun olucam ben nete girip anketi takip edemezsem o ara sora siz beni afaroz ederseniz yaaa nasıl yapıcam bilmiyorum

yeni anket açılsın falan denmişte ondan sordum...

Yeni anket açılma konusu şöyle canım: Eğer listedeki 17 arkadaşımız da 1 ay dolmadan kitaplarını bitirirlerse o zaman sürenin dolmasını beklemeye gerek kalmaz yeni anket açılabilir diye fikir paylaştık. Yoksa herkes kitabı okumadan yeni anket açılmasının bir anlamı yok çünkü kitabı okumamış olan arkadaşlar diğer kştabı okumaya gecikmiş olurlar ve okuma hevesleri kaçar. Bu yüzden 17 kişi de onay vermeden yeni anket açılmaz bence tatlım.

Kitabım az önce geldi.Bende bu akşam başlıyorum...
Maiberf canım zaten kısa sürede okuyoruz..O sırada diğer anketin içerisinde oluruz sanada özelden mesaj atarız sende müsait olduğnda girdikçe okursun olmazmı.....

Burcucum bazı arkadaşlar topiğe hiç uğramıyor bile 1 ay gibi süreyle uzatıorsak bence topicten kopmalar olabilir...

Günaydın arkadaşlar,

Mutluluk Labirenti'ni de bitirdim. Masal tadında ilerleyen ama her masalın bitiş bölümünde hayatla ilgili hepimizin bildiği ama hiç uygulamadığı önemli noktaları vurgulayan okuması çok kolay bir kitap. Normalde gün içerisinde bir kaç saatinizi ayırarak kitabı rahatlıkla bitirebilirsiniz.

Sizlerle kitaptan hoşuma giden bir kaç cümleyi paylaşmak istiyorum.
* "Kimsin sen?" ---- OLMAYI SEÇTıĞıM ŞEYıM BEN.
* Düşlemeyen kişi yaşayan bir ölüdür.
* Mutluluğu uzaklarda ararız oysa o daima bize sandığımızdan daha yakındır.
* Senin penceren ne kadar küçük olursa olsun gökyüzü hep aynı genişliktedir.
* "Mutluluk kapısı içe doğru açılır, ancak hafifçe geri çekilerek açabilirsin onu. Abanman halinde ise, açılmamacasına sımsıkı kapanacaktır." SÖREN KIERKEGAARD

Şimdi GARY CHAPMAN - BEŞ SEVGı DıLı kitabını okuyacağım. Konusu sevdiğimiz insana yürekten bağlılığımızı nasıl ifade edebileceğimizdir. "Siz eşinizle oturup konuşmak istiyorsunuz, ama o size çiçek gönderiyor. Siz ev yemeği yemek istiyorsunuz, ama o size sarılarak doyuyor. Sorun sevginizde değil, sevgi dilinizde! Dünyaca ünlü Dr. Gary Chapman, farklı insanların sevgilerini nasıl farklı şekillerde ifade ettiklerini ortaya koyuyor."

Burcucum bazı arkadaşlar topiğe hiç uğramıyor bile 1 ay gibi süreyle uzatıorsak bence topicten kopmalar olabilir...

Evet haklısın ama baştan süre 1 ay olarak belirlendiği için topice hiç uğramayan arkadaşlar yeni anket açıldığında tepki gösterebilirler. Aslında süre konusunu bir kere daha gözden geçirmeliyiz belki de.. Ama ben herkese uyarım, ortak bir karar alalım. Öyle devam ederiz benim için farketmez canım.

evet canım özelden haberdar ederseniz çok sevnirim ben de elimden geldiğince takip etmeye çalışıcam zaten,ince düşüncen için sağol.bu arada eşim gelicek burdan kütahyaya gidicem ordan ankaraya dönücem

Neden afaroz edelim canım, sana en çok oy alan kitabı bildiririz. Sen de buraya giremesen de o şekilde takip edersin. Eşin gelecek bundan önemli bir şey yok şuan. Tadını çıkar. opuyorumnanaktan

Neden afaroz edelim canım, sana en çok oy alan kitabı bildiririz. Sen de buraya giremesen de o şekilde takip edersin. Eşin gelecek bundan önemli bir şey yok şuan. Tadını çıkar. opuyorumnanaktan

ayyy çok duygulandımm ne kadann iyisiniiiz:)
evet evet her yeniliği bildirin bana hangi kitap seçildi kim ne kadar okudu her şeyden haberim olsun.abarttım mı ne.

ayyy çok duygulandımm ne kadann iyisiniiiz:)
evet evet her yeniliği bildirin bana hangi kitap seçildi kim ne kadar okudu her şeyden haberim olsun.abarttım mı ne.

Ay Allah iyiliğini versin, nerden çıktı bu Abiye Hanım ağzı :)) güldürdün beni walla. Pek bir yenilik olacağını sanmıyorum, hangi kitapları okuyacağımızı özelden mesaj yazarım canım, ne olacak parmaklarımız aşınacak değil ya :)

Kitabı dün gece bitirdim.
Yazar pek bir şey anlatmadan uzun tuttuğu duygu tasvirleriylede sık sık tekrara gitmiş. Kitabın ortalarına doğru hem Hurremi hemde Anberi anlatırken roman içinde roman hikayede kopmaya sebebiyet versede aralarındaki bağlantılar hoştu. Uslubunu ilk baştada söylediğim gibi çok beğendim, ama olay kurgusu malesef kötüydü . Öyleki sonunda okuyanı şaşırtmayı amaçlamış ama başaramamış bence... Evet, Anberin'in mailini okurken biraz heyecanlandığımı itiraf edebilirim. Ben bu beklenen sonu daha çarpıcı anlatmasını isterdim. Hatta kafamda bir son bile yazmıştım :) Özet olarak başlarında zor gitsede sonlarına doğru Anberin dünyası beni içine çekti ama tekrar okumayı isteyebileceğim bir kitap değildi ... Neyse ayrıntıya girmeden bu kadar yazabildim :)

Bende sonunda aldım bugun başlıyacağım... Bakalım nasıl bir kitap beni bekliyor.

Burcu_brc diğer kitaplarada başlamışsın yorumlarına baktım ve Mutluluk Labirenti şimdiden hoşuma gitti. Onuda alıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…