• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
Herkese günaydın,

Yorumlarınıza katılıyorum, ben de kitabı okurken yazarı hayal ediyorum hep aklımda. Onun yaşamının bir parçasını okuyormuşum gibi hissediyorum. Bir de hala bir olay yok kitapta ACTION ACTION istiyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Yalnız size bir şey sormak istiyorum, kadının duygularını okurken ağlayanınız var mı içinizde? Ben kitabı okurken kısık sesle klasik müzik dinliyorum, bir de ölüm hakkındaki acı dolu sözleri okuyunca içim şişiyor, başlıyorum ağlamaya. Yoksa ben hamilelikten mi böyle çok hassaslaştım? :sinifsinif: :sinifsinif: Hep eşim geliyor aklıma, Allah'ım tüm sevdiklerimizi korusun.
Neyse böyle işte sabah sabah çenem düştü opuyorumnanaktan

günaydınlarzemuszemus
çok ağır yazmış yaaa hala bi entrika çıkmadı kitaptaki kadın şizofren galiba ben mi öyle düşünüyorum ne dersiniz

136. sayfadayım hala ilk başladığı gibi devam ediyor kitap, sonunu merak etmeye başladım :)

günaydınlarzemuszemus
çok ağır yazmış yaaa hala bi entrika çıkmadı kitaptaki kadın şizofren galiba ben mi öyle düşünüyorum ne dersiniz

şirofren değil de anberin'in kaitabındaki kahramanın hayalinde canlanmış şekli bence.
yani elif şafak kitaplarındaki iç sesler tarzı bir şey diye düşünüyorum ben de.

Merhaba kizlar ne güzel baslamissiniz okumaya..Ben daha alamadim haftaya insallah elimde olucak..
Cok sabirsizlaniyorum..sürekli gelemiyorum ben calisiyorum bu aralar inanirmisiniz 2gündpr kitap bile okuyamadim nasil yattigimi nasil kalktigimi bile bilmiyorum..
öptüm hepinizi iyi okumalarr

ıyi akşamlar kızlar...
Sarissa diğer topicte rep veremedim ama duyarlılığın için tebrik ederim seni...
Kitabı haftasonu temin edeceğim inşallah.
Görünüşe bakılırsa biraz sıkıcı sanırım..

selamlar kitap kemirgenleriii delikafadulden ya cidden iyice3 önyargı oldu bende hiç devam edesim gelmiyor,hiç yapmadığım bir şey olmasına rağmen bazı satırları atlamak geliyor içimden ama zorluyorum kendimi okuyorum yine de

İyi akşamlar kızlar...
Sarissa diğer topicte rep veremedim ama duyarlılığın için tebrik ederim seni...
Kitabı haftasonu temin edeceğim inşallah.
Görünüşe bakılırsa biraz sıkıcı sanırım..

sağ ol canım

selamlar kitap kemirgenleriii delikafadulden ya cidden iyice3 önyargı oldu bende hiç devam edesim gelmiyor,hiç yapmadığım bir şey olmasına rağmen bazı satırları atlamak geliyor içimden ama zorluyorum kendimi okuyorum yine de

yok önyargı oluşmasın
ben sabırla okumaya çalışıyorum
yalnız atlamak değil de hızlı okuma tekniği uyguluyorum:))
özünü alıyorum yani
nasılsa kaçıracağım, anlamayacağım bir olay olmuyor :hulya:

sağ ol canım

yok önyargı oluşmasın
ben sabırla okumaya çalışıyorum
yalnız atlamak değil de hızlı okuma tekniği uyguluyorum:))
özünü alıyorum yani
nasılsa kaçıracağım, anlamayacağım bir olay olmuyor :hulya:

çok açık bir şekilde sanki her sayfa birbirine çok benziyor,ölüm ve aşkla ilgili farklı kelimelerle sürekli aynı şeyi anlatıyor.ve okurken kasılıyorum çünkü kadın zorlamış kendini gibi geliyor bana.önyargı değil bu çünkü daha önce hiçbir kitapta bu kadar sıkılmamıştım bu kadar baştayken hele..allah kerim artık

Satır atlamıyorum ama çok hızlı okuyorum ben de. Çünkü bu kitabı hemen bitirip Mutluluk Labirenti'ni almıştım ona başlamak istiyorum. Bugün yarın bitiricem inşallah..

çok açık bir şekilde sanki her sayfa birbirine çok benziyor,ölüm ve aşkla ilgili farklı kelimelerle sürekli aynı şeyi anlatıyor.ve okurken kasılıyorum çünkü kadın zorlamış kendini gibi geliyor bana.önyargı değil bu çünkü daha önce hiçbir kitapta bu kadar sıkılmamıştım bu kadar baştayken hele..allah kerim artık

he he ben genellikle orhan pamuk kitaplarında böyle hissederim
ite kaka biter kitap
bu kitap da öyle ama sabrediyorum bakalım, ne çıkacak.

Bu fikrinde sana katılıyorum. Her sayfada aynı duyguları farklı betimlemelerle anlatmış. Artık aynı duyguların farklı yansımalarını okumak değil de olayın özünü anlamak istiyorum ama bir sonraki sayfa yine aynı şekilde gelişiyor. Yalnız ben kendim yazmaya başladım sonunu :) sanki kitaptaki Anberin gerçekten yok gibi geliyor bana; kitabın sonunda böyle bir şey olacağını tahmin ediyorum.

he he ben genellikle orhan pamuk kitaplarında böyle hissederim
ite kaka biter kitap
bu kitap da öyle ama sabrediyorum bakalım, ne çıkacak.

Masumiyet Müzesi'ni okurken ben de öyle olmuştum. İttim kaktım ama bitiremedim, ilk defa bir kitabı sonra tekrar okumak üzere bıraktım ama hala geri dönemedim kitaba.

Sizde ön yargı yine okurken oluyor ben ne yapayım...
Temin edemediğim halde oluştu eyvahedigeldismile

Burcu_burc masumiyet müzesini bence okumalısın bende bastan sıkılsamda sonu gerçekten süpriz olan bir kitap..

sıkıcı bir film izler gibi ama dediğim gibi önyargılı değilim umarım şaşırırım ve çok erken konuşmuşum diyebilirm sonunda.zevk alarak okuyayımda varsın haksız çıkayım sonunda.daha önce de demiştim arka kapaktaki resimde ablamız ne şuh bir poz vermiş ya baktıkça gülesim geliyor

Masumiyet Müzesi'ni okurken ben de öyle olmuştum. İttim kaktım ama bitiremedim, ilk defa bir kitabı sonra tekrar okumak üzere bıraktım ama hala geri dönemedim kitaba.

ben henüz onu okuma teşebbüsünde bile bulunamadım
en son yeni hayatta kanser olmuştum:))

Burcu_burc masumiyet müzesini bence okumalısın bende bastan sıkılsamda sonu gerçekten süpriz olan bir kitap..

bak kendin demişsin işte masumiyet müzesi için sonu sürprizli diye
belki bu da öyle olacak
bekleyip göreceğiz

Hımmm.. Sonu sürprizli kitapları severim ama dediğim gibi başlar sıkıcı gelmişti dayanamamıştım. O zaman en kısa zamanda tekrar başlayacağım Masumiyet Müzesi'ne.

Hımmm.. Sonu sürprizli kitapları severim ama dediğim gibi başlar sıkıcı gelmişti dayanamamıştım. O zaman en kısa zamanda tekrar başlayacağım Masumiyet Müzesi'ne.

önce gönderilmemiş aşkı bitir de kaydirigubbakcemile3
neyse tutmayın beni okumam gereken bir kitap var kaydirigubbakcemile4

Bu arada birşey sormak istiyorum..
Aranızda Sabahattin Ali'nin
Kürk Mantolu Madonna kitabını okuyan varmı..Ben bu kitabı cok merak ediyorum..

Back