- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Senin yükseleninde vardır bir pokluk. Hiç oğlak gibi sakin ve durgun degilsinArkadaslar oğlaklar cok düzenli olur derler ama ben cok daginigim hatta ev böyle cok temiz cok toplu olunca ben daraliyorum
Ya cok eglenceli ben biraz flörtözümdür flört etmeye gelince cok secici degilim ama sevgililik muessesine gelince cok seciciyim 1 hafta flört edip sonra muhabbeti kesiyorumŞu şekil biri olacaksın işte.
Aslında terazi oğlak ve kovalarla iyi anlaşır ama demek ki sana yükseleni farklı bir burç denk gelmiş.Gömsünler. Gömün uleyn bekliyorum
Aslında terazi oğlak ve kovalarla iyi anlaşır ama demek ki sana yükseleni farklı bir burç denk gelmiş.Gömsünler. Gömün uleyn bekliyorum
Konunun anlam ve önemini belirten yorum konu kapanabilir artıkErkekler her burçta biraz sürt.k bence
Ay bir tane savciyla flört etmistim teraziydi iyide anlasiyorduk ams tipini begenmeyip muhabbeti kestim bir de aklim eski sevgilimdeydi ahhh ben tam bir malimYok tüm burc yorumcuları da der oğlakla terazi sevgili olarak anlaşamaz. Hatta şuraya not düşeyim alıntı yapıp. Kova sayesinde çok uyumlu komik biriyim de arkadaş olarak çok iyi anlaşırım ama. Artık karşıma çıksa arkadaş olalım yeter böylesi daha güzel şarkısını söylerim.
+Terazi burçları ve Oğlak burçları aşk ve arkadaşlık ilişkisinde zorluk yaşayabilirler çünkü her ikisi de öncü niteliğe sahiptir. Ancak Oğlak ve Terazi burcu ikilisi çok iyi iş arkadaşı ya da ticari ortak olabilirler. Diğer yandan Terazi ve Oğlak cinsel uyumu beklentilerini karşılamayabilir.+
Hiç oğlak sevgilim olmadı.Yok tüm burc yorumcuları da der oğlakla terazi sevgili olarak anlaşamaz. Hatta şuraya not düşeyim alıntı yapıp. Kova sayesinde çok uyumlu komik biriyim de arkadaş olarak çok iyi anlaşırım ama. Artık karşıma çıksa arkadaş olalım yeter böylesi daha güzel şarkısını söylerim.
+Terazi burçları ve Oğlak burçları aşk ve arkadaşlık ilişkisinde zorluk yaşayabilirler çünkü her ikisi de öncü niteliğe sahiptir. Ancak Oğlak ve Terazi burcu ikilisi çok iyi iş arkadaşı ya da ticari ortak olabilirler. Diğer yandan Terazi ve Oğlak cinsel uyumu beklentilerini karşılamayabilir.+
ya ben inanmiyorum diye bosuna mi diyorum ama iskoliklik var yükselme hırsı desen varSenin yükseleninde vardır bir pokluk. Hiç oğlak gibi sakin ve durgun degilsin
BEni evlatlik mi aldilar acaba burhanya ben inanmiyorum diye bosuna mi diyorum ama iskoliklik var yükselme hırsı desen var
Flörtöz birisin. Yükselenin yay olabilir aslan olabilir terazi olabilir.BEni evlatlik mi aldilar acaba burhan
Gönlüne göre olur umarım her şey.Ya cok eglenceli ben biraz flörtözümdür flört etmeye gelince cok secici degilim ama sevgililik muessesine gelince cok seciciyim 1 hafta flört edip sonra muhabbeti kesiyorumama bundanda sıkıldım düzenli manita istiyorum
Ay heoimizin öyle olsun hepimiz hakediyoruzGönlüne göre olur umarım her şey.
Biz flörtöz müyüz burhan?Flörtöz birisin. Yükselenin yay olabilir aslan olabilir terazi olabilir.
Yay bir numara benim gözümdeBiz flörtöz müyüz burhan?
Ay bir tane savciyla flört etmistim teraziydi iyide anlasiyorduk ams tipini begenmeyip muhabbeti kestim bir de aklim eski sevgilimdeydi ahhh ben tam bir malim
Ya nasıl terazi ile anlaşamıyorsunuz ya hemen burayı terketAslanım en iyi anlaştığım yay. Terazi ve ikizler burcu ile genelde anlaşamam
Arkadaslar onu bunu bosverin oglakla iliskisi atesli ve sadık olavak burc var mi onu deuin bana
Genel olarak çok iyi başlayıp sonradan ters düşerim niye diyeceksin terazinin sağı solu belli olmuyor ve aslan net olmayanı pek hayatında tutmazYa nasıl terazi ile anlaşamıyorsunuz ya hemen burayı terketBenim en iyi anlaştığım burçlar top1 aslandir