Burçlar ve en iyi anlaştığı/anlaşamadığı burçlar

Oğlak burcu bir kadın tanıyorum başakla evlilik yaptı 3. Ayda bosanmaya karar verildi. Üstelik bunu başak istemiş sanırım.

Bende başak erkeğini boşardım valla tekrar düzenledim yorumu ikisi de beş para etmez oglak erkeği sevgilim olmadı ama biliyorum yani arkadaşımla nişanlı olup onla bir evlenemeyip işe aldığı kızla evlenen zibidi oğlaktı bakış açım artık değişti oğlaklara kendi burcum bide hahah. Çingene kız vardı diyor ya mahallemiz güzel de erkeklerimiz yaramaaz aynı öyle

Ay nasıl erkekler var ya ben şoklara giriyorum

Yengeçler çok duygusal. Kardeşim yengeç öte git desem ağlayacak sen bana öte git dedin diyecek. Anaçlar. Ayrıca biraz da manipülasyoncular. İnsanlara suçlu hissettirmeyi çok iyi yapıyorlar.
Kesinlikle..benim kardeşim de yengeç. Ama ben seviyorum yengecleri ya, eşim de yengeç olsaydı keşke biraz duygusallık fena olmazdı ayrıca gerçekten çok anaç oluyorlar ya bayılıyorum o özelliklerine. Bende zerre anaclik yok.

MissCherryBlossom
yenGEnC
Sizin burçlarınızı çok merak ettim çünkü platformda yorumlarınızı beğenerek okuyorum

Burcum balık, yükselenim yengeç. Yengenç de zannımca yengeç burcu... yani pek alakam yok yengeçlikle, öyle köşede falan ağlamam kim varsa gırtlağını sıkarım sonra da yerlerde sürürümalemin anasını da avradını ds bellerim ben degil onlar korksun heyhoooo

Sende balık haşinliği var nerde görsem tanırım Biraz öfkeli insanlar kızdırınca.

Ay şu belleme işini bir öğretin bacılar. Bellenecek çok kişi var bende belleyecek foto yok jsjsj

Benim burcum başak ama başaklarla anlaşamıyorum başak aslan karışımı birşeyim heralde ama yükselenim balıkmış çok zor bir şeye düşmüşüm genel olarak aslan ve oğlak ile anlaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…