- 3 Ağustos 2023
- 566
- 1.304
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ben yapamıyorum bunu nasıl suçlu hissettireceğiz ya gelen eziyor geçiyorYengeçler çok duygusal. Kardeşim yengeç öte git desem ağlayacak sen bana öte git dedin diyecek. Anaçlar. Ayrıca biraz da manipülasyoncular. İnsanlara suçlu hissettirmeyi çok iyi yapıyorlar.
Ay burcu ne kadar etkili?Yayyyybenim ay burcum hemi de. Oğlak içerden çok ateşli bir burçtur. Yay-aslan- koç uyumlu sadakat eh handikap biraz.
Oglak için olmazsa olmaz güvendir. Akrep sadakatli oluyormuş bilinenin aksine.
Ay burcu ne kadar etkili?
Benim burç yengeç yukselenim de yengeç. Ay burcu Başak
Hiç oğlak sevgilim olmadı.sadece flörtüm oldu. Şuraya gidelim bir gün diyordu. Bakıyordum ikinci güne lafını bile etmiyor. her şey laftaydı yani.
Yengeçler biraz kendinizi salın yaa ne hastanesi ne aşkı.Sonu hastanede biten ilişkilere yengeç kadınına aslan ve ikizler erkekleri diyebilirim jsjsj
Ya da bende bir tuhaflık var. En güzeli yengeç yengeç ya.
Basagin en iyi anlaştığı burç kendisi. Hesap et kaosu.Olmasın oğlak erkeği iyy sana göre değil ayrıca seri kriz geçirtir sana başak burcunun katmerlisi
Basagin en iyi anlaştığı burç kendisi. Hesap et kaosu.
Oğlak burcu bir kadın tanıyorum başakla evlilik yaptı 3. Ayda bosanmaya karar verildi. Üstelik bunu başak istemiş sanırım.Midem alt üst oldu şuan
Oğlak burcu bir kadın tanıyorum başakla evlilik yaptı 3. Ayda bosanmaya karar verildi. Üstelik bunu başak istemiş sanırım.
Ay nasıl erkekler var ya ben şoklara giriyorumBende başak erkeğini boşardım valla tekrar düzenledim yorumu ikisi de beş para etmez oglak erkeği sevgilim olmadı ama biliyorum yani arkadaşımla nişanlı olup onla bir evlenemeyip işe aldığı kızla evlenen zibidi oğlaktı bakış açım artık değişti oğlaklara kendi burcum bide hahah. Çingene kız vardı diyor mahallemiz güzel de erkeklerimiz yaramaazaynı öyle
Ay nasıl erkekler var ya ben şoklara giriyorum
Kesinlikle..benim kardeşim de yengeç. Ama ben seviyorum yengecleri ya, eşim de yengeç olsaydı keşke biraz duygusallık fena olmazdıYengeçler çok duygusal. Kardeşim yengeç öte git desem ağlayacak sen bana öte git dedin diyecek. Anaçlar. Ayrıca biraz da manipülasyoncular. İnsanlara suçlu hissettirmeyi çok iyi yapıyorlar.
MissCherryBlossom
yenGEnC
Sizin burçlarınızı çok merak ettim çünkü platformda yorumlarınızı beğenerek okuyorum
Sende balık haşinliği var nerde görsem tanırımBurcum balık, yükselenim yengeç. Yengenç de zannımca yengeç burcu... yani pek alakam yok yengeçlikle, öyle köşede falan ağlamam kim varsa gırtlağını sıkarım sonra da yerlerde sürürümalemin anasını da avradını ds bellerim ben degil onlar korksun heyhoooo
Ay şu belleme işini bir öğretin bacılar. Bellenecek çok kişi var bende belleyecek foto yok jsjsjBurcum balık, yükselenim yengeç. Yengenç de zannımca yengeç burcu... yani pek alakam yok yengeçlikle, öyle köşede falan ağlamam kim varsa gırtlağını sıkarım sonra da yerlerde sürürümalemin anasını da avradını ds bellerim ben degil onlar korksun heyhoooo