Burçlar ve en iyi anlaştığı/anlaşamadığı burçlar

Akrep burcuyum en yakın arkadaşım Yengeç. Çok güzel anlaşıyoruz. Genelde yengeçlerle iyi anlaşırım. Eşim boğa. İkimizde dediğim dedik, sürekli tatlı tatlı atışmalar. Neyseki sonu ateşlii bitiyor

Bilinenin aksine oğlağa kova bir kadın olaraktan başak ,boğa , terazi erkekleri ile anlaşamam. Boğalarla ego savaşından, başaklarla hayat bakışı olarak terazilerle dengesizlikleri yüzünden anlaşamam.
Kova ve yay yan burçlarım o yüzden elektriğim de yüksek olduğu için kova-yay-aslan-koçla uyumluyum çekiyorlar beni açıkçası seviyorum enerjilerini. Akreple ve ikizlerle yüzeyseliz yani anlaşabilir miyiz bilmiyorum zaman geçirmem gerekli.
Balık -yengeci ise oğlak avucuna iyi alabiliyor ondan anlaşırlar inatçı oğlağı genelde sakin burçlar olan balık ve yengeç iyi tolere ediyor gözlemim bu yönde. Kankilerim hep balık burcudur yada yay aslan.

Son düzenleme:
Bir terazi olaraktan teesüf ediyorum

Benim anlaşamadığım değil de anlaşmakta zorlandığım burçları yazayım
Başta Başak olmak üzere ikizler onu takip eder.

Bir terazi olaraktan teesüf ediyorum

Valla gömsünler teraziye seferoğulları olsa telli oğullarının safına geçerim o derece boğalar için de hep hayal kırıklığı oldular bende başakta beni hiç çekmiyo içi geçmiş çok sıkıcı kasıntılar hihi (oğlak olarak bana yansıyan gözlemim yani göreceli) Ama hemcinslerimle iyi anlaşırım

Aslında terazi oğlak ve kovalarla iyi anlaşır ama demek ki sana yükseleni farklı bir burç denk gelmiş. Gömsünler. Gömün uleyn bekliyorum

yay dışında peki :) yay deyince aklıma en çok etkilendiğim ama şu an muhabbetimiz olmayan biri geliyor da o yüzden yayı es geçtim yazmadım yoruma
İkizler biraz anlaşması zor bir burç. Terazi ile iyi anlaşırlar bu da terazinin uyumundan gelir. Belki boğalarla olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…