Burçlar ve en iyi anlaştığı/anlaşamadığı burçlar

Burcum terazi yükselenim oğlak içimde çok büyük bir çatışma yaşıyorlar.
Esim yay 17 yıldır şiddetli anlaşamıyoruz.
Aslanlar ve akreplerle çok güzel anlaşıyorum.
Kovalarla ve yaylarla anlaşamıyorum.
İkizleri görünce ölü taklidi yapıyorum.
Diğerleri orta halli.

@MissCherryBlossom
yenGEnC yenGEnC
Sizin burçlarınızı çok merak ettim çünkü platformda yorumlarınızı beğenerek okuyorum 🧿😁💐
Benim burcumun merak edecek neyi var kiz, ismiyle müsemma yengeç 😅ama yengecleri çok sevmem, dünyada kanlı bıçaklı olup hakkımı helal etmediğim çok az kadın var hepsi de yengeç burcu 😂😂
Ay burcum yay, yayları severim. Dünya yansa bir kalbur samanı yanmaz, hep pozitiflerdir, entelektuellerdir, gezmeyi tozmayi severler, cesurlar. Genelde yay erkeklerine meylederim:)
Balıklar da içimi bayar ama çok yakın arkadaşlarım hep balık, başaklara gıcık olurum, en yakın arkadaşlarım hep başak:)
Hiç arkadaşım/sevgilim olmayan insanlarsa ikizler, akrep ve kova. Bu üçüyle hiç barismaz yildizim, arkadaşlık bağı kurduğum ikizler akrep kova ya yoktur ya da Cook nadirdir

Yay burcuyum.Yükselen oglak im .Koç ile çekim oluyor arkadaşlıklarda.Akrep le de anlaşırım,yükselen oglagimdan dolayi sanirim.Terazi ,kova ve ikizler ile pek uyumlanamiyorum .Uyumlansam da ilerleyen periyotlarda yoruluyorum.Enerjileri çok değişken çünkü.Bir gün öyle ,bir gün bakıyorsun tamamen farklı düşünüyor.Hava grupları nerden eserse gibi oluyor .

Yay burcuyum.Yükselen oglak im .Koç ile çekim oluyor arkadaşlıklarda.Akrep le de anlaşırım,yükselen oglagimdan dolayi sanirim.Terazi ,kova ve ikizler ile pek uyumlanamiyorum .Uyumlansam da ilerleyen periyotlarda yoruluyorum.Enerjileri çok değişken çünkü.Bir gün öyle ,bir gün bakıyorsun tamamen farklı düşünüyor.Hava grupları nerden eserse gibi oluyor .
Oğlak yayın havailiğini bastırmış gibi.

Balık burcuyum, ezelden beridir koçlarla anlasamam.
Ahretligim ve eşim koc, nasil oluyorsa bu ikisiyle sahane anlasiyorum.

Kizlarimdan biri terazi digeri aslan. Annem ikizler, gelgitlerine tepki vermezsem onla da iyi anlasiyoruz. Canim babiskom balik, babam 🩷ben.

Oğlak yayın havailiğini bastırmış gibi.
Kesinlikle çok baskın oglak etkisindeyim.Yay dan aldıklarım; sıcakkanlı ,güler yüzlü oluşum, herkese pozitif yaklaşirim ( kendim hariç) ,bir de gezme müptelasiyim.Evcimen degilim.Yaz mevsimini ,güneşi çok severim.Bunlar da oğlağa ters sanırım ama en çok sevdiğim insan karakteri ; dediğini yapanlar,kararlı ,ne istediğini bilen net insanlar.Teraziler çok tatlı ama o kadar değişkenler ki insan tanıyamıyor,gel git leri çok fazla.Yengec lerde öyle.Cok sıcaklar vs ama değişme potansiyelleri yüzde bin :)

X