- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Akreplerle ben de iyi anlaşırım. Ama hiç yanlış yapmayacaksın onlara. Yoksa kinlenir bir ömür unutmazlarYükselenim akrep akreplerle de iyi anlaşıyorum bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akreplerle ben de iyi anlaşırım. Ama hiç yanlış yapmayacaksın onlara. Yoksa kinlenir bir ömür unutmazlarYükselenim akrep akreplerle de iyi anlaşıyorum bu arada.
Yay burcuyum, ikizler ve terazi burcuyla pek anlaşamıyorum realde maalesef. İdeallerimiz ve hedeflerimiz uyuşmuyo. Birde diğer yay burçlarıyla mükemmel anlaşırımmEvvet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ederken iyi anlaştığımız/anlaşamadığımız burçları nedenleriyle tartışacağız.
Biliyorsunuz ki arlanmaz bir terazi burcuyum ve herkesle iyi anlaşıyorum. Fakat herkesi sevmiyorum
Mikrofon sizde.
Galiba yayın tek anlaşamadığı burç ikizler. Çünkü yay burcu ne kadar sosyal bir burçsa bir o kadarda kararlı. Ancak ikizler maalesef öyle değilİkizler bence yayla anlaşır. İkisi de sosyal oluyorlar.
Biz de size bayılmıyok neyse ağzımı açmicam yukselenden yırttınYay burcuyum, ikizler ve terazi burcuyla pek anlaşamıyorum realde maalesef. İdeallerimiz ve hedeflerimiz uyuşmuyo. Birde diğer yay burçlarıyla mükemmel anlaşırımm
Bu iyiydiYengeç burcuyum. Erkekler haricinde herkesle anlaşıyorum.
Yükselen burcum da yay. Ultra yay burcuyum. Yay burçlarına da bayılırım. Ama sadece kadınlarına, erkekleri bir tık sürt.k oluyorlarBiz de size bayılmıyok neyse ağzımı açmicam yukselenden yırttın
Boğalarla da pek anlaşamıyorumİkizler biraz anlaşması zor bir burç. Terazi ile iyi anlaşırlar bu da terazinin uyumundan gelir. Belki boğalarla olabilirsiniz.
Öyleyiz valla. Bazen kendime çok kindarsın affedici ol diyorum. Sonra bam teline geliyor lanet ediyorum. Yengeçte kindar bence. Düşün halimi.Akreplerle ben de iyi anlaşırım. Ama hiç yanlış yapmayacaksın onlara. Yoksa kinlenir bir ömür unutmazlar
Yengeçler çok duygusal. Kardeşim yengeç öte git desem ağlayacak sen bana öte git dedin diyecek. Anaçlar. Ayrıca biraz da manipülasyoncular. İnsanlara suçlu hissettirmeyi çok iyi yapıyorlar.Öyleyiz valla. Bazen kendime çok kindarsın affedici ol diyorum. Sonra bam teline geliyor lanet ediyorum. Yengeçte kindar bence. Düşün halimi.
Yaa mükemnel olmam lazimmis gibi hissettiriyordu fizigin cok güzel olmal cok bakimli olmalisin güzel giyinmelisin ama ev islerjnde de iyi olmalisinNOT: BURDA BAŞAK KÖTÜLEMEK SERBESTTİR.
Adindan belli atesli bittigiAkrep burcuyum en yakın arkadaşım Yengeç. Çok güzel anlaşıyoruz. Genelde yengeçlerle iyi anlaşırım. Eşim boğa. İkimizde dediğim dedik, sürekli tatlı tatlı atışmalar. Neyseki sonu ateşlii bitiyor
Sanki Brad Pitt. Benim eski flörtüm da aynaya bakmadan onun bunun peşinden yardiriyordu.Yaa mükemnel olmam lazimmis gibi hissettiriyordu fizigin cok güzel olmal cok bakimli olmalisin güzel giyinmelisin ama ev islerjnde de iyi olmalisin
Abimiz ücgendi öyle deme huyu suyuda güzrldi ama beni sevemediSanki Brad Pitt. Benim eski flörtüm da aynaya bakmadan onun bunun peşinden yardiriyordu.
EyvAllah. Zırlağım ama kendi kendime zırlarım genelde. Anaçlık var manipülasyon gerekirse uyguluyorum. Buna da şükür napalım gari nsjsjdj.Yengeçler çok duygusal. Kardeşim yengeç öte git desem ağlayacak sen bana öte git dedin diyecek. Anaçlar. Ayrıca biraz da manipülasyoncular. İnsanlara suçlu hissettirmeyi çok iyi yapıyorlar.
üçgendiye gümledim. Burçtan kaybetmiş.Abimiz ücgendi öyle deme huyu suyuda güzrldi ama beni sevemedi
Şu şekil biri olacaksın işte.Ya cok kisiyle flört ettim hicbiriyle burcunu hatirlayacak kadsr uzun sureli edemedim.
Erkekler her burçta biraz sürt.k benceYükselen burcum da yay. Ultra yay burcuyum. Yay burçlarına da bayılırım. Ama sadece kadınlarına, erkekleri bir tık sürt.k oluyorlar