Burçlar ve en iyi anlaştığı/anlaşamadığı burçlar

Evvet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ederken iyi anlaştığımız/anlaşamadığımız burçları nedenleriyle tartışacağız. 😁
Biliyorsunuz ki arlanmaz bir terazi burcuyum ve herkesle iyi anlaşıyorum. Fakat herkesi sevmiyorum 😁🧿
Mikrofon sizde.
Yay burcuyum, ikizler ve terazi burcuyla pek anlaşamıyorum realde maalesef. İdeallerimiz ve hedeflerimiz uyuşmuyo. Birde diğer yay burçlarıyla mükemmel anlaşırımm

Yay burcuyum, ikizler ve terazi burcuyla pek anlaşamıyorum realde maalesef. İdeallerimiz ve hedeflerimiz uyuşmuyo. Birde diğer yay burçlarıyla mükemmel anlaşırımm
Biz de size bayılmıyok neyse ağzımı açmicam yukselenden yırttın😁😁

Öyleyiz valla. Bazen kendime çok kindarsın affedici ol diyorum. Sonra bam teline geliyor lanet ediyorum. :KK43: Yengeçte kindar bence. Düşün halimi. 🤧
Yengeçler çok duygusal. Kardeşim yengeç öte git desem ağlayacak sen bana öte git dedin diyecek. Anaçlar. Ayrıca biraz da manipülasyoncular. İnsanlara suçlu hissettirmeyi çok iyi yapıyorlar.

Yengeçler çok duygusal. Kardeşim yengeç öte git desem ağlayacak sen bana öte git dedin diyecek. Anaçlar. Ayrıca biraz da manipülasyoncular. İnsanlara suçlu hissettirmeyi çok iyi yapıyorlar.
EyvAllah. :cool: Zırlağım ama kendi kendime zırlarım genelde. 🥲 Anaçlık var manipülasyon gerekirse uyguluyorum. 😁 Buna da şükür napalım gari nsjsjdj.

Arkadaslar oğlaklar cok düzenli olur derler ama ben cok daginigim hatta ev böyle cok temiz cok toplu olunca ben daraliyorum

X