- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Yorumların linç oğlu linç. Duyan da inanır.Hicde bile
Sevgi pitircigiyim ben. Herkesle anlasirim. Senin burcun haric
Maalesef Venüsü boğalarla paylaşıyoruzBoğalar da harika ya yeme içme süs püs her şey onlarda
Ben koçum, herkes beni çok seviyor ama ben insan sevemiyorum galibaEvvet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ederken iyi anlaştığımız/anlaşamadığımız burçları nedenleriyle tartışacağız.
Biliyorsunuz ki arlanmaz bir terazi burcuyum ve herkesle iyi anlaşıyorum. Fakat herkesi sevmiyorum
Mikrofon sizde.
Koçu severiz ya eccük kavgacıBen koçum, herkes beni çok seviyor ama ben insan sevemiyorum galiba
Bir balık olarak gözyaşlarım pıtBeni gerçekten ay burcum rezil ediyor yaAy burcum balık. Bu kadar güzel bir kombinasyonun üzerine bu duygusallık olmadı
Gerçekten çok duygusallık veriyor nasıl yaşıyorsunuz böyleBir balık olarak gözyaşlarım pıt
Kız ben burclara inanmam ne diuiiimm
Başak dedin orda bir yakınlaştık senleKovayim başak ve aslan sevmem. İkizlerle eglenirim ama asla guvenmem. Kafam en cok diger kovalarla uyusur ama sirtimi yengece yaslarim.
Burcun ne inanmadığına göre ya aslan egosu var ya da kova havalılığıKız ben burclara inanmam ne diuiiimm
Başak kimseyi beğenmezBen balığım yükselen başak kimseyle anlaşamıyorum herkesin birşeyine gıcık oluyorum ama onların bundan haberi yok tabiayım yengeç bu kısım burdan geliyor sanırım
Oğlak kalnimi kirdin su anBurcun ne inanmadığına göre ya aslan egosu var ya da kova havalılığı
Ay sski sevgilim basakti pis basaklar o da bana oglagin anlasanildigi tek burc basak demisti onun dedikodusunu yapabilir miyimBaşak kimseyi beğenmeztabi kendisi dışında. Ordan geliyordur.
Evet şaşırtmadın hesapcı arkadaşım. Kusura bakma paralarını sayarken belki rahatsız etmişizdir.Oğlak kalnimi kirdin su an
Tabiki yardır kız. Eski flörtüm basakti. Başak kötülemek serbestAy sski sevgilim basakti pis basaklar o da bana oglagin anlasanildigi tek burc basak demisti onun dedikodusunu yapabilir miyim