- 7 Mayıs 2010
- 2.679
- 12
- 43
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Burclarınızı yorumlamısdım ama hanı su herkesın yazısının bu sıtede sılındıgı bır gun oldu ya ona denk geldı yok oldu gttı bırde işim cok yogun aklımda ınanınkı bende rahatsz oldum bu durumdan bakıcam
Ben aslan erkeği ve aslan kadını arasındaki uyum ne derece olur onu sormak istiyorum? aslında nişanlımınki aslan ve başağın sınırında gün olarak
kokoş bakımlı ve akıllı aslan kadını kova erkegını geyşa ruhuyla mest eder..kovanın ozgurlugune olan düşkunlugu ıle aslanın evcıl tavrı tezat düşebılır.detaylara dıkkat..aaa bende istiyorum benim burcum aslan
eşimin burcu kova lütfen bizide yorumlarmısın sana zahmett
Mirianaaaa yukselen burcun ne olduguna bakabiliyor musun??
netde bircok yukselen burcu hesaplayan siteler var ama her birinde farklı farklı burclar cıkıyor boshayallersmile
ben yengeç burcuyum, yükselenimde yengeç. hayatımda kimse yok. Bakarsan sevinirim.
Ben baŞakburcuyum yÜkselenımde baŞak,eŞım aslan burcu yÜkselenıde yengeÇ. YengeÇ ayrı bı karakter aslan ayrı ben nasıl tawır sergılesem bılemedım onunla daha uyumlu olmak ıÇın ne yapmalıyım teŞekkÜrler
Merhaba canim..
Koc burcuyum, yükselenim aslan (vay ki ne vay :) )
Nisanlim Basak burcu,
tahmin ettigin gibi SIK SIK catisma yasiyoruz ama tatliya bagliyoruz
nasil uysal koyun olucagimi bilemiyorum :)
tavsiyelerin var mi?vereliniortak
selammm benim burcum yay yükselenimde terazi( annem doğum saatimi yanlış hatırlamıyorsa)
eşimin burcu boğa ( yükseleniyle ilgili maaalesef bilgi yok) arada sırada tartışan bir çiftiz ama şu aralar şeytan kulağına kurşun bişi yok oda sanırım artık eşimi karşıma alıp konuşmamla alakalı. zahmet olmazsa bizim gökyüzündeki durumumuz nedir??
Benim burcum boga yükselenim kova esimide burcu kova yükseleni boğa..yorumlarsan sevinirim
ıkı aşk burcu ıkı sex burcu opuyorumnanaktan bırbırınızı tamamlıyorsunuz..kova cekımınızden kurtulamaz..cunku onu eşten ote varlıgınızın parçası olarak goruyorsunuz..ben olmazsam oyun bter havalarında olabılırsınız..ama emın olmayın kova dengesızdır..kovada su var der sızı susuz bırakır en ıyısı temkınlı olmak gızlı kontrollerselam benim burcum akrep eşimin kova
vayy ıkı pratık zekalı kokoş burc bırleşmiş...sanata meyıllı taklıd yetenegı olan alımlı çalımlı dobra bır kadın ! senle başetmek zor olsa gerek...selam miriana:)
bırcum koç,yükselenim aslann!
yorumlarını merakla bekliyorum cnm:)
eşinın başakdı galıb ayazmışdın..benim burcum aslan yükselenim de aslan
eşim oğlak yükselen ? bilinmiyor
amanın cılvede işvede sexapallıkte bırnumara bır kadın..bıracık kavgacı aşırı kıskanc ılgı hastası bır kedı :CüvCüv: terazı erkegı dılıyle baglamıştır bu kadını ama koç kadını seçtıgı içindır bu...koç ıstemezse ne olabılırkı ! kendımden bılıyorum hep bakış açısı bduur..asla bı erkegın elının altında olmazsın o romantık oyunlara ragmen ama sadakatte ılgıde hep number one sın zemuszemus ama terazı senın zıt burcundur bılesın umarım yukselen uymludur..herzmn zarıf ve sexy ol onayeterbenim burcum koç,yükselenim akrep...
nişanlım terazi burcu...yükselenini bilmiyorum....
bekliyorummmsositososito
benim senelerdir bildiğim yükselenim terazi ama şimdi bakıyorum hep akrep çıkıyor.ama beni terazi daha iyi anlatıyor nasıl olucak peki..??
banada bakarm mısınız*bucum ikizler yükselenim akrep...hayatımda kimse yok..
banada banada bak lütfeeen ben kovayım yükselenim aslan eşim oğlak yorumunu bekliyorum şimdiden sağol
yükseleni BAŞAK 'mış öğrendim eşiminkini a.s
miriana huşgeldin kaydirigubbakcemile2
4 gözle aha böyle seni bekliyoz vallahadelikafadulden
Ben Koc burcuyum , gece 23.00gibi doğmusum o aralar sanırım yükselenim oglak
sevdiğin adamın burcu aslan ..
ama yasım gereği kavusamıyoruz .. iyi bi sonuc görüyomusunuz acaba bizim durumumuz ne .. ?
cnm benim geçmiş olsuunnnnnn öncelikle
benim burcum koç yükselenim boğa- ay oğlak / sevgiliminki oğlak ama yükselenini bilmiorum
zahmet olcak cnm sanada :1hug:
ben aslan burcuyum 29 temmuz dogum günümdü :)
yükselenimde akrep
( ay burcum basak )
23 yasindayim, ask hayatimi sormak istiyorum, kimse olmadi ve yok hala ..
benim burcum koç, yükselen burcum yay, ay burcumda balık.
nişanlımın burcu boğa, yükselenini bilmiyorum.
merakla bekliyorum, öpüyorum canımcımmmŞeniz
merhaba ben ikizler yükselenimde yay nasılım
amanın cılvede işvede sexapallıkte bırnumara bır kadın..bıracık kavgacı aşırı kıskanc ılgı hastası bır kedı :CüvCüv: terazı erkegı dılıyle baglamıştır bu kadını ama koç kadını seçtıgı içindır bu...koç ıstemezse ne olabılırkı ! kendımden bılıyorum hep bakış açısı bduur..asla bı erkegın elının altında olmazsın o romantık oyunlara ragmen ama sadakatte ılgıde hep number one sın zemuszemus ama terazı senın zıt burcundur bılesın umarım yukselen uymludur..herzmn zarıf ve sexy ol onayeter
eyvahedigeldismile
.