- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Arkadaşların ricası üzerine konuyu açıyorum aslında bıraz ılerıkı zamanlarda açacaktım ama hadı bakalım sıftahı yapalım..burda kargaşaya mahal vermeden astrolojı ıle meraklarınızı gıderecegım baştan soylıyım ay burcudur vs dır onlar bana karmasık gelıyor sadece burc + yukselen ıle karekter analızı ,karsı cıns ıle ılgılı ılıskılerınız,yazarsanız eger partnerınız ıle ılgılı uyumunuz tabı onunda burcunu belırtceksınız...yanı gelecekle ılgılı ahkam kesmem ama dedıgım gıbı analız yapabılırım...tarıh belırtmenıze gerek yok...burc ve yukselen yazınız.vede sorunuzu sorunuz..
yukselen dogum saatıne gore bulunmaktadır goolgle dan bakabılırsınız..
tesekkurler
gece bakılacakkkk
ohanzııııyasakkelime bu nebıcım soru kız ben falcımıyım muneccımmıyım burası burc topıgı bu yukarı bak vallahı kızdım :1shok:[COLOR="magenta"]merhabalar,
benim burcum terazi yükselen burcum boğa
nişanlımın burcu terazi yükseleni bilmiyormuş sabaha karşı dedi:) bende evilik tarihimizi
sormak istiyorum tskler :)[/COLOR]
ben sana bişey daha sorsam canım.şutarafagitti
burcum KOÇ
yükselen burcum YAY
ay burcum BALIK
bu burçların hepsini değerlendirdiğinde, benim törpülemem gereken olumsuz yanlarım olarak, en önemliden başlamak üzere ilk3 sıraya hangi yönlerim girer?
bu sorumun cevabını çok merak ediyorum, cevaplarsan çok sevinirim canımcım.
birde, beni tanıdın sanırsam canım, değilmi???
öpüyorumopuyorumnanaktan
MİRİANAalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
uuuuuvvvvvvvvvşakkıdı mukemmel ıkılıı..aşk,ıhtıras kıskanclık,rengarenk bır ılıskı..yerimsenibenBenim burcum akrep yükselenim koç
Zat ı muhteremin burcu koş yükseleni aslan
Bi yorum yapıversen çok mutlu olcam bacım gerçi bu dörtlü pek hayra alamet değil ama sempatiksalakcinni
canm banada bi yorum lütfennsırnaşık şey benm ikizler yükselenim kova arkadsımın aslan tam bi kral ama yükselenini bilmiyorum onun:çok üzgünüm:
Ben akrebim yükselenim başak..
Eşim yengeç ..
Nedir bizim halimiz acep
Teşekkürler şimdiden..
merhaba miriana
ben terazi yükselen oğlak
eşim ise aslan ama yükselenini bilmiyoruz.
evliliğimiz hakkında bişeyler söylebilirmisin.
balık ve boga olabılır canım...sen duygusal anac ve net bırısın ..eger yengece daha cok uyuyorsan balık olur..ıkı kararsız denızlere dalarsınızlülülülülülü ama oglak baskınsa sana lafını gecırcek bırıde olabılır boga aslan gbıben yengec yukselenim oglak..
sence bana uygun olan kisinin burcu ne olmali?
yay ve akrep evet zıttır...ama kova ve yengecten yırtıyorsunuz...yengec duygusal ve kadınına sahıpcıkan ılgılı bırıdır..kovada melankolın aşık tır heran sevılse aransa sıkılmaz..aşk böcuklerı ana burclarınızı napdınız bakım sandıgamı koydunuzsempatiksalakcinni ana burclar cınsellıkte aktıfse super derımmm yerimsenibenben yay burcluyum yukselenım kova ,
eşim akrep onun yukselenide yengec
genel olarak yay ve akrep için hep olumsuz yorum yapıorlar emme velakın biz tam tersiyizbelkide yukselenlerden kurtarıyoruz kımbılır acep? efenım bende merak etmekteyım evlılıgımle eşimle ilgili durumlar nedir ? şimdiden çok tşkler a.s.
bebiş ben gelecek yorumundan zıyada uyum ve karekter analızı yapıyorum...o falcıların işi:1shok:Koç burcuyum,yükselenim Aslan
Eşimde Balık burcu ve doğum saati yanlış hatırlanmıyorsa yükseleni Yengeç ama eşimin yükseleni hakkında tam emin değilima.s
Evliliğimizden çok eşimin iş hayatına dair ve hatta mümkünse önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde eşimin yaşayacağı varsa önemli durumlar üzerine yorum yaparsan sevinirima.s
Evliliğimizle ilgili birşeylerde duymak güzel olur tabii ama zaten ideal eş çizgisinden kayarsa yapacaklarımdan ben mes'ul değilimguclubacismile
kız madem teşhısı koydun nıe toktura gelıonsempatiksalakcinnimerhaba miriana benim burcum oğlak yükselenim oğlak eşimin burcu terazi ama yükselenini bilmiyorum
dip not olarakta uyum olrak çok iyi anlaşamadığı söylenir ancak biz çok ii anlaşıyoruz diyebilirim ki ruh ikiziyiz .
durumumuz nedir sence şimdiden tşkler
uyyy cadıya bak helee tatlı cadıı Şenizben oğlak burcuyum yükselenim başak ruh eşimi nikah eşimi kalp eşimi hiç bir eşimi bulamadım daha :teytey::teytey: 28 yaşımdayım 29 giricem başağın ekkisindemiyim ben neyim buara çok garibim((( içelim:
selammmopuyorumnanaktanMerhaba Miriana,
Ben Koç yukselenim Boğa
Eşim Boğa yukseleni Yay
Bu ilişkiyle ilgili neler söyleyebilirsin, ayrıca finansal konularda kim daha başarılı?
burcum terazı yukselenım yay tesekkurlerbuyrunnnnnnnnn
Merhaba..
Burcum oğlak, yükselenim koç, hoşlandığım kişinin burcu balık onun yükselenini bilmiyorum..bilmiyorumkismile
Aramızda birşeyler olabilir mi diye bakabilir miyiz? kaydirigubbakcemile3
Bu arada yaptığın şey çok değerli, kıymetini bilmek gerekiyor..alkisalkisalkis
Teşekkür ederim şimdiden..
ay burcundan cok anlamıyorum bebegımeyvahedigeldismileSevgili miriana;
Öncelikle çok güzel bi şey yapıyorsun emek veriyorsun emeğine sağlık canım :))
Benim burcum oğlak yükselenim terazi ay burcum da başak
Sevgilimin burcu boğa yükseleni yengeç ay burcunu bilmiyorum(zamanını almayacaksa eğer doğum tarihi 03.05.1989 saati 09.00)
Ay burcu ne merak ettim,yeni öğrendim saatini o yüzden mesajımı editliyorum canım :)
Şimdiden teşekkürler,kolay gelsin :)
benim burcum da balık,
yükselenim akrep.
aşk? iş? sağlık?
şimdiden teşekkürler..opuyorumnanaktan
ben boğa burcuyum. yükselenim ikizler.
sevgili adayım akrep burcu ama yükselenini bilmiyorum opuyorumnanaktan
nasıl bir ilişki olur bizimkisi sence?
benim burcum başak yükselenim boga bayanssulusmile
eşiminki kova yükseleni yengeç
nedir ahvalımız mirican de baken :)))bayanssulusmile