- 2 Eylül 2007
- 588
- 1
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
cılvelı bırı olmalısın vede kişisel bakımına cok onemveren bıraz kararsız ve düşüncelı...
sevgılının burcları cok baskın yerıne gore davranan fakat sadakate cok cok onem veren en ufak bır detayda sılebılen bırısı.gozunun ondan baskasını gormemesı lazım ılgıden hoşlanır kolay kolay uyarmaz senın anlamanı bekler...kişilık olarak uyumlu deılsınız aslında ama ona uyarsan uzun surebılır
vereliniortakvereliniortakkonu sahibi neredesin ama yaaa....:bbo:
bırkaç kişi daha yazsın toplu bakıcam kızlar lutfen yazanlar bırdaha baktırmasın haksızlık olmasın
Merhaba,başlığı gördüm,astrolojiyi severim,bende bir sorayım dedim;eşim Oğlak Yükseleni Balık.Ben Başak,Yükselenim Yengeç.Anlaşma durumumuz nasıl acaba?İki inatçı keçi misali ne o üstün gelebiliyor ne de ben.kaydirigubbakcemile3Teşekkürler şimdiden..a.s.
selam
ben oğlak sevgilim koç burcu nasıl görünüyoruz
Başak burcuyum yükselenim akrep
eşimde koç burcu
hadi bakalım önce beni bi değerlendir
sonra ikimizi
sana zahmet :)
şimdiden teşekkürler
Ayyyyy süpeerr yaa...:lepi:
uzun zamandır topiclere girmeyen ve oyun klübüyle kendi çapında eğlenen biri için harika bir konu olmuş..
Topiği açan ve buna sebep olan arkadaşı kutladıktan sonra soruma geçiyorum efem...buyrunnnnnnnnn
Ben enine boyuna bir akrep kadınıyım yaniii yükselenim alçalanım hepsi akrep..bayanssulusmile
Eşimde başak alsanaalsanasmile yükseleni hakkında bir fikrimiz yok rivayetler çok fazla olduğundan..CADIARZU
Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum..eyvahedigeldismile
yengecler sadık duygusal ve ınce fıkırlı zarıf ınsanlardır..su delısıdırler..tam tatıl böcükleri sempatiksalakcinni yengec yanın evde otur derken yayın enerjısı ıle anı kararlar verıp seyehate cıkabılırsın..yay zaptedılmesı guc sportmen bır burctur..nekdrını alıosun bılemem..eşin sana nazaran daha kapalı kutu olsada bazen cok konuşabılır..evıne sadık kadınında bakımı seven bırıdır..kendı aılesınede cok düşkundur zamn zaman çatışma yaşansada asla ayrım yapmıcaktır..benim burcum yengeç yükselenim yay
eşimin burcu yengeç yükseleni konusunda kayınvalidemin çeliişkili açıklamaları varkaydirigubbakcemile3o yüzden tam belli değil
birde kızmın analizi yaparmısın
burcu koç yükseleni yengeç
tam bir yengeç ailesiyiz yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uyumlusunuz aslan kadında dogru soze guvene ve oturup kalkmasına dıkat eeder.sızde yengecsınız bazen aslanın kıbırlı tavırları sızı kırsada onun etrafınızdakı en ıyı seçim oldunu bılıyorsunuz..Merhaba miriana ben yengeç burcuyum eşim de aslan burcu yazarsan çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederima.s.
Arkadaşım ben oğlumla olan uyumumu da sorabilir miyim ..
Benimle inatlaşıyor ve çok üzüyor bu aralar beni..(((((
oğlum balık burcu yükseleni ikizler benimki ise bir kaç mesaj önce yazmıştım burcum akrep yükselenimde akrep..
yardımcı olursan memnun olacağım ama lütfenn merakta bırakma sabırsızlanıyoruz lütfen yaz artık...
ince fıkırlı ,temız sezılerı guclu bırısınız..cinsellıgınıze ılgıye aşırı düşkunsunuz..sadakat olmazsa olmazınız..sevdıgınızın bu konudakı hatalarını af etmeyı bırakın düşünemezsınız bıle..
ıntıkamda alırsınız..herlafı bırıktırır zamanında yuze carparsınız bundan haz alırsınızkaydirigubbakcemile3 eşinız kıskanc sahıplenıcı guleç yuzlu bırı..ınadına denk gelmezsenız sızı cok guzel ıdare edebılır onunda şifresı cınsellık yemek ve şevkattır..
KIZLAR UMARIM MEMNUN KALDINIZ ..HOŞÇAKALIN
baya ısabet ettırmısım ozaman vereliniortak
Gerçekten tebrik ederim,alkisalkisalkiseşimle benim ilişkimizin özetini çıkarmışsın,tavsiyelerini kesinlikle dikkate alacağım,teşekkürler..a.s.
harbıden zor burçlar..işin zor ve sen zoru sevıyorsun bilmiyorumkismile eşin hem oglak hem balıktan dolayı evıne her koşulda baglı bırı..oglaktan gelen etkılerle bıraz dışarıyı sevıyor gezmeyı daha dogrusu..ama meraketme balıgın sık sık etkısınde kalıp kararszılıgına yebilmiyorumkismilenık düşüp ev kuşu olması muhtemel..sadık denılebılır kıskanctır..özur dılemeyı sevmez.ustune düşülmesını sever..
sen duygusal dunyasında bogulan bırısın başak senı mantıga zorlasada yengec gozyası dokmene neden oluo herseye..cınsel olarak uyumlusunuz..ama mantıklarınız zıt..bırbırınızı budamadan oldugunuz gbı kabullenırsenız vede eşinıze arada romantık geceler duzenler hoşlandıgı aktıvıte için plan yaparsanız oda sızdekı değişime tepkısız kalmıcaktır..