Burç Analizatörü Geldi

Merhaba,başlığı gördüm,astrolojiyi severim,bende bir sorayım dedim;eşim Oğlak Yükseleni Balık.Ben Başak,Yükselenim Yengeç.Anlaşma durumumuz nasıl acaba?ıki inatçı keçi misali ne o üstün gelebiliyor ne de ben.kaydirigubbakcemile3Teşekkürler şimdiden..a.s.

çok sağol tatlım opuyorumnanaktan
kime baktırsam zor bir birliktelik diyo ona uymamama rağmende 9 yıl sürdü hihoyyyt
bana fazla düşkün evet çok ilgi bekliyo ama kendide gösteriyo ilişkide hiç gurur yapmıyo takıntılı güzel anlaşıyoruz aslında biz ya o biraz fazla yoruluyo ama sempatiksalakcinni
acaba diyorum yükseleni balıkmı çünkü başka bi yerde baktım yükselen balık çıktı
balık senin yükselenin deyincede kızıyo aslana aslanmış o kaydirigubbakcemile3
hepsi bittikten sonrada bide bunun yükseleninin balık versiyonu nasıl oluyo bakarmısın :kedi:

Başak burcuyum yükselenim akrep
eşimde koç burcu
hadi bakalım önce beni bi değerlendir
sonra ikimizi
sana zahmet :)
şimdiden teşekkürler

oy oy sankı sana eskıden bakdım dıe hatrlıom ama olsun...duygusallık had safhada bı gemı verseler bırde radyo denıze baka baka aşk acısı cekersın seversın aşkı platonık yaşamayı ve yalnızlıgı..ama bır okadar ılgıyıde seversın kırılmamak ıcın uzak durursun en ufak detayda elersın..bunu yapma bıraz dişiliğini on plana cıkar korkma..gerekırse ılk adımı sen at..sana aslan,boğa,koç uygun..

heee heee sağol evet ilk konuyu açtığında hemen damlamıştım . yine de kırmayıp baktığın için sağollll.

Ayyyyy süpeerr yaa...:lepi:
uzun zamandır topiclere girmeyen ve oyun klübüyle kendi çapında eğlenen biri için harika bir konu olmuş..
Topiği açan ve buna sebep olan arkadaşı kutladıktan sonra soruma geçiyorum efem...buyrunnnnnnnnn
Ben enine boyuna bir akrep kadınıyım yaniii yükselenim alçalanım hepsi akrep..bayanssulusmile
Eşimde başak alsanaalsanasmile yükseleni hakkında bir fikrimiz yok rivayetler çok fazla olduğundan..CADIARZU
Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum..eyvahedigeldismile

benim burcum yengeç yükselenim yay

eşimin burcu yengeç yükseleni konusunda kayınvalidemin çeliişkili açıklamaları varkaydirigubbakcemile3o yüzden tam belli değil

birde kızmın analizi yaparmısın

burcu koç yükseleni yengeç

tam bir yengeç ailesiyiz yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Arkadaşım ben oğlumla olan uyumumu da sorabilir miyim ..
Benimle inatlaşıyor ve çok üzüyor bu aralar beni..(((((
oğlum balık burcu yükseleni ikizler benimki ise bir kaç mesaj önce yazmıştım burcum akrep yükselenimde akrep..
yardımcı olursan memnun olacağım ama lütfenn merakta bırakma sabırsızlanıyoruz lütfen yaz artık...

Son düzenleme:

harbıden zor burçlar..işin zor ve sen zoru sevıyorsun bilmiyorumkismile eşin hem oglak hem balıktan dolayı evıne her koşulda baglı bırı..oglaktan gelen etkılerle bıraz dışarıyı sevıyor gezmeyı daha dogrusu..ama meraketme balıgın sık sık etkısınde kalıp kararszılıgına yebilmiyorumkismilenık düşüp ev kuşu olması muhtemel..sadık denılebılır kıskanctır..özur dılemeyı sevmez.ustune düşülmesını sever..
sen duygusal dunyasında bogulan bırısın başak senı mantıga zorlasada yengec gozyası dokmene neden oluo herseye..cınsel olarak uyumlusunuz..ama mantıklarınız zıt..bırbırınızı budamadan oldugunuz gbı kabullenırsenız vede eşinıze arada romantık geceler duzenler hoşlandıgı aktıvıte için plan yaparsanız oda sızdekı değişime tepkısız kalmıcaktır..
selam
ben oğlak sevgilim koç burcu nasıl görünüyoruz

oglak kuralcı ve anaçtır..koç başına buyruk asi ama şevkatlıdır..koç oglagın baskısına cok dayanamaz benım bıldıgım onu sıkmadan sevgıyle anlatrmasınız emır kıpı olmadan uzun surebılır yukselenlerde muhım tabı

Başak burcuyum yükselenim akrep
eşimde koç burcu
hadi bakalım önce beni bi değerlendir
sonra ikimizi
sana zahmet :)
şimdiden teşekkürler

ince fıkırlı ,temız sezılerı guclu bırısınız..cinsellıgınıze ılgıye aşırı düşkunsunuz..sadakat olmazsa olmazınız..sevdıgınızın bu konudakı hatalarını af etmeyı bırakın düşünemezsınız bıle..
ıntıkamda alırsınız..herlafı bırıktırır zamanında yuze carparsınız bundan haz alırsınızkaydirigubbakcemile3 eşinız kıskanc sahıplenıcı guleç yuzlu bırı..ınadına denk gelmezsenız sızı cok guzel ıdare edebılır onunda şifresı cınsellık yemek ve şevkattır..

sempatiksalakcinni selam şeker şey..ve tanrı kadını yarattı akrep kadınları için soylenmiş olsa gerek..ne aşka ne tutkuya doymazsınız..heran dıkkati ustunuzde ıstersınız..arkadaslarınız ve aılnızlle zaman gecırmek tatıl yapmak en guzel zevkınız..
dişiliğiniz her daım on planda :hulya: başak erkegıne gelınce kadınında kalıte ve zerafetten hoşlanan bu saygınlık ve para hırslı kişilik aıle ve cocuk kavramına onem verır..boş bırakmaya pek gelmez,ıltıfattan ve komplımandan cok hoşlandıgı için bırden kendını çapkınlık ederken bulabılır..benım başımdakı örnekden yola cıkılcak olursa aşırı kıskanc ve şüphecıdırler cabuk kırar cabuk pişman olurlar..uyumlu ama baskın olan sızsınız..
yengecler sadık duygusal ve ınce fıkırlı zarıf ınsanlardır..su delısıdırler..tam tatıl böcükleri sempatiksalakcinni yengec yanın evde otur derken yayın enerjısı ıle anı kararlar verıp seyehate cıkabılırsın..yay zaptedılmesı guc sportmen bır burctur..nekdrını alıosun bılemem..eşin sana nazaran daha kapalı kutu olsada bazen cok konuşabılır..evıne sadık kadınında bakımı seven bırıdır..kendı aılesınede cok düşkundur zamn zaman çatışma yaşansada asla ayrım yapmıcaktır..

kızın benle aynıymış bende koç yukselen yengec :kedi:

yeteneklerı hemen goze batmış olmalı resme ve tıyatroya yeteneklı ftograf manyagı hazır cevap ıdeallerı buyuk kolay ogrenen bır cocuktur..cesaretıyle hepınızı şaşırtabılır..yeteneklerı dogrultusunda davranırsanız bu mınık bır deha olabılır..

Merhaba miriana ben yengeç burcuyum eşim de aslan burcu yazarsan çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederima.s.
uyumlusunuz aslan kadında dogru soze guvene ve oturup kalkmasına dıkat eeder.sızde yengecsınız bazen aslanın kıbırlı tavırları sızı kırsada onun etrafınızdakı en ıyı seçim oldunu bılıyorsunuz..

halıyle hem balık hem ıkızler sureklı ruh halı değişen kararsız ve hırçın cocuklardır..
özur dılemekten hoşlanmaz dogru bıldıgını kırarak anlatabılır..çapkın olur genelde..ama sevdıgı ınsanı bulunca kolay kolay bırakmaz..ona sureklı şevkatle ılgı gostermelısın azarlar yada yaptırım uuygularsan daha kötulerını yapabılır..ornegın sevdıgı bır oyuncagı yada sevdıgı arkdslarıyla gorusturme uzdugu zaman..ve nekdr uuzldugunu onun elını tutarak ona anlat..okumayı bılıosa ya bır kıtap al şöyle algılarını açan kişilıgıne olumlu etkı edecek yada sen oku ona..

KIZLAR UMARIM MEMNUN KALDINIZ ..HOŞÇAKALIN

öncelikle emeğine sağlık canım :)
evet sadakat olmazsa olmazım aksini düşünemiyorum evet Allah göstermesin
çok tehlikeli bi düşman olabilirim sempatiksalakcinni yada tam tersi bensizlikle intikan alırım :1ninca:
evet canımı yakan her lafı biriktirim , biriktirmesem bile kuvvetli hafızam vardır ve o an çok dolmuşsam bombardımana tutarım ve söylediklerimin dönüşü olmaz. DÖNMEMDE şakkıdı

Eşim evet tam anlamıyla öylesempatiksalakcinni
Çok şükür inadını çok görmedim :jeyyar: bana dayanamıyo kıyamıyo :smiley-cool:
Yemeklerime bayılır .. cokacimcoook

Ben aslan erkeği ve aslan kadını arasındaki uyum ne derece olur onu sormak istiyorum? aslında nişanlımınki aslan ve başağın sınırında gün olarak

Gerçekten tebrik ederim,alkisalkisalkiseşimle benim ilişkimizin özetini çıkarmışsın,tavsiyelerini kesinlikle dikkate alacağım,teşekkürler..a.s.

selam şeker şey..ve tanrı kadını yarattı akrep kadınları için soylenmiş olsa gerek..ne aşka ne tutkuya doymazsınız..heran dıkkati ustunuzde ıstersınız..arkadaslarınız ve aılnızlle zaman gecırmek tatıl yapmak en guzel zevkınız..
dişiliğiniz her daım on planda başak erkegıne gelınce kadınında kalıte ve zerafetten hoşlanan bu saygınlık ve para hırslı kişilik aıle ve cocuk kavramına onem verır..boş bırakmaya pek gelmez,ıltıfattan ve komplımandan cok hoşlandıgı için bırden kendını çapkınlık ederken bulabılır..benım başımdakı örnekden yola cıkılcak olursa aşırı kıskanc ve şüphecıdırler cabuk kırar cabuk pişman olurlar..uyumlu ama baskın olan sızsınız..

olumunekankayizsmile pess valla çok teşekkür ederim cuk oturdu derler yaa aynen öyle..
Kıskançlığı zaten başlı başına sıkıntı ..:mymeka:
emeğine sağlık tatlımm..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…