Burç Analizatörü Geldi

miriana çook teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktanvalla beni güzel anlatmışsın tam isabet aslan hep bi adım bekliyo ama yaaa üfffflmaz:

yok canım özel bi anımız falan olmadı, hatırlarsan hani özel mesaj atmıştım ya sana ondan öyle yazmıştım.

ayrıca teşekkür ederim canım cevap için.kaydirigubbakcemile5Şeniz

yay ve akrep evet zıttır...ama kova ve yengecten yırtıyorsunuz...yengec duygusal ve kadınına sahıpcıkan ılgılı bırıdır..kovada melankolın aşık tır heran sevılse aransa sıkılmaz..aşk böcuklerı ana burclarınızı napdınız bakım sandıgamı koydunuzsempatiksalakcinni ana burclar cınsellıkte aktıfse super derımmm yerimseniben

çok tşk ederim.. kesınlıkle doğru bir analızz :)
cinsel hayat süpeeerrr
melankolıgımdır esımde oyledir ,böylee yuvarlanıp gidios işte

canım ben boğa,yükselenim başak.
eşim terazi,terazi.
çok merak ettim cevabını 4 gözle bekliyorm.
şimdiden teşekkürler.olumunekankayizsmile

Miriaanaa:1hug:

ben yengeç yükselenimde yengeç

sevgilim başak onun yüxelenini bilmiyrm

ilişkimizin geleceği var mı?:1rolleyes:

yükseleni aslan çıktı canım

Son düzenleme:
canım benim burcum boğa yükselenmi yengeç
sevgilimin burcu oğlak yükseleni boğa
nasıldır acaba haller vazıyetler yorumlarını beklıyorum canımm merakla şimdiden çok teşekküler

ayy bu arada ben yukselenımı yanlıs yazmısım yenı jeton dustu :kedi:
yukselenım aslan sımdıden cok tesekkurler opuyorumnanaktan

mirianacım ay burcu diye bi olay varmış o ne tam olarak bilgin var mı?benim ay burcum teraziymş mesela.burcum koç yükselenmde aslan.daha önce yorumlamştın burcum ve yükselenimi ama bu ay burcunuda merak ettim bak şimdiopuyorumnanaktan

canım ben boğa,yükselenim başak.
eşim terazi,terazi.
çok merak ettim cevabını 4 gözle bekliyorm.
şimdiden teşekkürler.olumunekankayizsmile
inatcı yemek yemeyı cok seven becerıklı ama tııtız bırısın...herseyden mutlu olan bırı deılsın..cok dostun olsun ıstemezsın guzel olmaktan cok saygın bırı olmayı yeglersın..
eşin sanat burcu ..romantık ve detaycı oda...kadında dişilıge onem veren kırmızıyı seven cekıcı bırı..
bazen onu elınde tutamıcagını dusunduruyor olabılır sana ..ama evlılıgıne sadık kalacaktır onun ozgurluklerını kısıtlamazsan tabı

Miriaanaa:1hug:

ben yengeç yükselenimde yengeç

sevgilim başak onun yüxelenini bilmiyrm

ilişkimizin geleceği var mı?:1rolleyes:

yükseleni aslan çıktı canım
sordugun sorudan yengec oldugun cok bellı zaten
tek düşündugun evlenmek dugun romantızm aşk ılıskının boyutu onemlı deıl senın ıcın yeterkı evlılık olsunn takılmak sana gore deıl..fazla duygusallıgın başagı kaçırabılır..ama aslana yatkınsa senı masum bulacaktır..uyumlu

canım benim burcum boğa yükselenmi yengeç
sevgilimin burcu oğlak yükseleni boğa
nasıldır acaba haller vazıyetler yorumlarını beklıyorum canımm merakla şimdiden çok teşekküler

evcıl becerıklı duygusal bır ınsansın..anne olmaya cok yatkınsın...romantızme ve gyıme duskunsun..
sevdıgın adam cok ınatcı ve dıkkafalı olmalı hem oglak hem boga zordur..oglak erkegı sakın gorunur ama ortadan kaybolmayı sever..ustune düşme ..boga erkegıde ılgıye bayılır..goster cek anlıcagın..uyumlu sayılır

Ben koçum yükselen boga oda koc yukselenı bılemedım :S

ıkı koç zordur tecrubeyle sabıttır..ruya gbı baslar ama sonu onemlı..koç erkegı ufacık seyden soguyup uzaklaşabılır kestıremezsın aman ha..
boga olusun senı 2 kat ınatcı kılıyor bıraz daha yumusak olmalısın sevgılıne..

ay burcu zaman zaman ayın hareketlerıne gore etkısı altına grdgmz burclar oluyor cnm...bırz karışık ben cok ılgılenmıyorum yukselen dışında bseyle
ay burcu terazıde olan sanata yatkın olur dıye bılıyorum
Merhabalar ,burcum yay yükselenim yengeç yorumlarsanız çok sevinirim :)

sportmen eglencelı dost canlısı bırısın..yengec senı evcıl bır ınsan yapabılır..aşırı hassas oldugun aşıkar..bazen cok konusup patavatsızlık yapman olası yay gevezedır cunku yengecde ıce kapanık..cıft kısılıklı olmalısın yanıcıft ruhlu
balık boga ve aslan sana uygun
merhaba benim: burcum oğlak yükselen yay onun: burcu aslan yükselen başak yorumlarsanız memnun olurum...

anaç ılgılı ve cılvelı bırısın...yay bıraz senı gerıyor olmalı yay cok dırdırcıdır...kolay begenmez cok elestırır herseyı tutumludur..
o oldukca zor bırı hem detaycı hem megoloman ..hafıften ukala ama sadık ve ılgılı bde cok kıskanc bı sevgılı işin zor!
mrblar burcum yengeç yükselen ikizler
sevgilimin burcu boğa yükseleni yengeç yorumlarsyerimsenibenanız sevinirm

romantık ve sosyal bır ınsansın..aynı zamanda evıne cok duskunsun dekorasyona sanata ılgın var..fılm ızlemek muzık dınlemek vazgecılmezlerın arasında..bazenfazla kaptrıyorsun kendını kıskanclıkta
sevgılınde ınatcı yemek yemeye dusun ama ıdeal eştır..
aılesıne ve ona yumusak davran gerısı onemlı deıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…