Burç Analizatörü Geldi

ben yay burcluyum yukselenım kova ,
eşim akrep onun yukselenide yengec

genel olarak yay ve akrep için hep olumsuz yorum yapıorlar emme velakın biz tam tersiyiz :nazar: belkide yukselenlerden kurtarıyoruz kımbılır acep? efenım bende merak etmekteyım evlılıgımle eşimle ilgili durumlar nedir ? şimdiden çok tşkler a.s.

Koç burcuyum,yükselenim Aslan
Eşimde Balık burcu ve doğum saati yanlış hatırlanmıyorsa yükseleni Yengeç ama eşimin yükseleni hakkında tam emin değilima.s

Evliliğimizden çok eşimin iş hayatına dair ve hatta mümkünse önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde eşimin yaşayacağı varsa önemli durumlar üzerine yorum yaparsan sevinirima.s
Evliliğimizle ilgili birşeylerde duymak güzel olur tabii ama zaten ideal eş çizgisinden kayarsa yapacaklarımdan ben mes'ul değilimguclubacismile

merhaba miriana benim burcum oğlak yükselenim oğlak eşimin burcu terazi ama yükselenini bilmiyorum
dip not olarakta uyum olrak çok iyi anlaşamadığı söylenir ancak biz çok ii anlaşıyoruz diyebilirim ki ruh ikiziyiz .
durumumuz nedir sence şimdiden tşkler

ben oğlak burcuyum yükselenim başak ruh eşimi nikah eşimi kalp eşimi hiç bir eşimi bulamadım daha :teytey::teytey: 28 yaşımdayım 29 giricem başağın ekkisindemiyim ben neyim buara çok garibim :KK43:(((:-)içelim:

Merhaba Miriana,

Ben Koç yukselenim Boğa
Eşim Boğa yukseleni Yay

Bu ilişkiyle ilgili neler söyleyebilirsin, ayrıca finansal konularda kim daha başarılı?

Arkadaşların ricası üzerine konuyu açıyorum aslında bıraz ılerıkı zamanlarda açacaktım ama hadı bakalım sıftahı yapalım..burda kargaşaya mahal vermeden astrolojı ıle meraklarınızı gıderecegım baştan soylıyım ay burcudur vs dır onlar bana karmasık gelıyor sadece burc + yukselen ıle karekter analızı ,karsı cıns ıle ılgılı ılıskılerınız,yazarsanız eger partnerınız ıle ılgılı uyumunuz tabı onunda burcunu belırtceksınız...yanı gelecekle ılgılı ahkam kesmem ama dedıgım gıbı analız yapabılırım...tarıh belırtmenıze gerek yok...burc ve yukselen yazınız.vede sorunuzu sorunuz..
yukselen dogum saatıne gore bulunmaktadır goolgle dan bakabılırsınız..

tesekkurler:eek:

burcum terazı yukselenım yay tesekkurlerbuyrunnnnnnnnn

Merhaba..
Burcum oğlak, yükselenim koç, hoşlandığım kişinin burcu balık onun yükselenini bilmiyorum..bilmiyorumkismile

Aramızda birşeyler olabilir mi diye bakabilir miyiz? kaydirigubbakcemile3

Bu arada yaptığın şey çok değerli, kıymetini bilmek gerekiyor..alkisalkisalkis
Teşekkür ederim şimdiden..

Sevgili miriana;
Öncelikle çok güzel bi şey yapıyorsun emek veriyorsun emeğine sağlık canım :))

Benim burcum oğlak yükselenim terazi ay burcum da başak
Sevgilimin burcu boğa yükseleni yengeç ay burcunu bilmiyorum(zamanını almayacaksa eğer doğum tarihi 03.05.1989 saati 09.00)
Ay burcu ne merak ettim,yeni öğrendim saatini o yüzden mesajımı editliyorum canım :)

Şimdiden teşekkürler,kolay gelsin :)

Son düzenleme:
ben boğa burcuyum. yükselenim ikizler.

sevgili adayım akrep burcu ama yükselenini bilmiyorum opuyorumnanaktan

nasıl bir ilişki olur bizimkisi sence?

[COLOR="magenta"]merhabalar,

benim burcum terazi yükselen burcum boğa

nişanlımın burcu terazi yükseleni bilmiyormuş sabaha karşı dedi:) bende evilik tarihimizi

sormak istiyorum tskler :)
[/COLOR]
ohanzııııyasakkelime bu nebıcım soru kız ben falcımıyım muneccımmıyım burası burc topıgı bu yukarı bak vallahı kızdım :1shok:

ben kişilık analızı yapıyorum vede uyum...
ıkı baskın burcsunuz,sen bıraz daha ılıskıyı yoneten tarafsın...ıkınızde konfora ve lux seylere düşkunsunuz..cınsel uyum var...
bırde dırdırın kıskanclıgın olmasa hersey guzel olucakyerimseniben

ben sana bişey daha sorsam canım.şutarafagitti

burcum KOÇ
yükselen burcum YAY
ay burcum BALIK

bu burçların hepsini değerlendirdiğinde, benim törpülemem gereken olumsuz yanlarım olarak, en önemliden başlamak üzere ilk3 sıraya hangi yönlerim girer?
bu sorumun cevabını çok merak ediyorum, cevaplarsan çok sevinirim canımcım.

birde, beni tanıdın sanırsam canım, değilmi???
öpüyorumopuyorumnanaktan

MİRİANAalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tanımadım bebetom :eek: hatrlatrsan sevınıcem..nıckı bılıyorumda ozel bı anımızmı oldu sempatiksalakcinni

bende koç burcuyum

koçun kötu yanları,asi,sabırsız bırazcık erkeksı oluşudur...
yayın kötu tarafı patavatsız eleştırıye gelemeyen oluşudur
balıgın ıse ; kararsız ve şüphecı oluşudur..soru guzeldı boyle sorular beklıyorummm olumunekankayizsmile
Benim burcum akrep yükselenim koç
Zat ı muhteremin burcu koş yükseleni aslan
Bi yorum yapıversen çok mutlu olcam bacım gerçi bu dörtlü pek hayra alamet değil ama sempatiksalakcinni
uuuuuvvvvvvvvvşakkıdı mukemmel ıkılıı..aşk,ıhtıras kıskanclık,rengarenk bır ılıskı..yerimseniben

cınsellık tavan,fıkırlerınız aynı olsa bıle sureklı tartısma oluyor olmalı..neysekı bırbırınızın damarını bılıyor gülüşüp halledıyorsunuz uzun vadelı küskünlukler olası ...
ama ortak noktalarınızn farkındaysanız zor ayrılırsınz
canm banada bi yorum lütfennsırnaşık şey benm ikizler yükselenim kova arkadsımın aslan tam bi kral ama yükselenini bilmiyorum onun:çok üzgünüm:

oy şeker şeyımboshayallersmile
sen bıraz çapkınmısın bakıım şıpsevdılık soz konusu yanı cabuk ısınıyorsun partnerlerıne burcundan öturu..bıraz şüphecısın ama akıllısın ve detaycı..aslan uzakdan sana baskın gorunseede sen ondan cok daha guclusun..ona hep sadık ve durust ol anlatımların yumusak olsunn senı hep sevecekdır..
Ben akrebim yükselenim başak..
Eşim yengeç ..
Nedir bizim halimiz acep :KK3:
Teşekkürler şimdiden..

sen yengecı parmagının ucunda tavana atıyor olmalısın alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni ıkı dıktator burc sende hem fınansal zeka hem mantık sende..aynı zamanda ılgı aşıgı ve kıskanc ve şüphecı ama yengec erkegı ölmedıkce aldatmaz...cevresı cok muhım tabı evcıldır..:lepi:mutlu sonnnaklinialirimsmile
merhaba miriana
ben terazi yükselen oğlak
eşim ise aslan ama yükselenini bilmiyoruz.
evliliğimiz hakkında bişeyler söylebilirmisin.

suylerım:emir_bebek:

sen kuralcı zarıf ve yeteneklı bırısın
eşin de kuralcı sadık ve bıraz kıskanc bırı...
onu alttan yonetmelısın bellı etmeden emır almayı sevmez..
kadınına sahıp cıkar ama azcık capkındır..sevgısı yuzde yuzse deıl tabi..cocukları cok sever dahada baglanır yuvasna:CüvCüv:

tuttum sızısositososito
ben yengec yukselenim oglak..
sence bana uygun olan kisinin burcu ne olmali?
balık ve boga olabılır canım...sen duygusal anac ve net bırısın ..eger yengece daha cok uyuyorsan balık olur..ıkı kararsız denızlere dalarsınızlülülülülülü ama oglak baskınsa sana lafını gecırcek bırıde olabılır boga aslan gbı
ben yay burcluyum yukselenım kova ,
eşim akrep onun yukselenide yengec

genel olarak yay ve akrep için hep olumsuz yorum yapıorlar emme velakın biz tam tersiyiz :nazar: belkide yukselenlerden kurtarıyoruz kımbılır acep? efenım bende merak etmekteyım evlılıgımle eşimle ilgili durumlar nedir ? şimdiden çok tşkler a.s.
yay ve akrep evet zıttır...ama kova ve yengecten yırtıyorsunuz...yengec duygusal ve kadınına sahıpcıkan ılgılı bırıdır..kovada melankolın aşık tır heran sevılse aransa sıkılmaz..aşk böcuklerı ana burclarınızı napdınız bakım sandıgamı koydunuzsempatiksalakcinni ana burclar cınsellıkte aktıfse super derımmm yerimseniben

Koç burcuyum,yükselenim Aslan
Eşimde Balık burcu ve doğum saati yanlış hatırlanmıyorsa yükseleni Yengeç ama eşimin yükseleni hakkında tam emin değilima.s

Evliliğimizden çok eşimin iş hayatına dair ve hatta mümkünse önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde eşimin yaşayacağı varsa önemli durumlar üzerine yorum yaparsan sevinirima.s
Evliliğimizle ilgili birşeylerde duymak güzel olur tabii ama zaten ideal eş çizgisinden kayarsa yapacaklarımdan ben mes'ul değilimguclubacismile
bebiş ben gelecek yorumundan zıyada uyum ve karekter analızı yapıyorum...o falcıların işi:1shok:

iş eşin balık ve yengec burcu oldukca zararsız hırsı olmayan ne iş olsa yapar bırı hatır kıramadıgı ıcın aza kanaat edecek bırısı..karıyer yapması ıcın kendısı gbı ıyı ınsanlar şart ona...şans mevzu o yanı..sende dık kafalı yeteneklı pratık zekalı hatunsun kocana sahıpcıkarsın hepşakkıdı

uyumlusunz

merhaba miriana benim burcum oğlak yükselenim oğlak eşimin burcu terazi ama yükselenini bilmiyorum
dip not olarakta uyum olrak çok iyi anlaşamadığı söylenir ancak biz çok ii anlaşıyoruz diyebilirim ki ruh ikiziyiz .
durumumuz nedir sence şimdiden tşkler
kız madem teşhısı koydun nıe toktura gelıonsempatiksalakcinni

oglak kadını sevdıgını ensesınden tutar herdedıgını yapar mest eder adamı detaycı ve anaçtır adam bırakırmı senın gbı gacıyı :jeyyar:

terazı gecmısınde çapkın guzel kadınları seven bır tıptır..ama sevdıgını bulunca onu heryerde over ve savunur eglenmeyı muzıgı cok sever

uyumluuugamyoncuiremsu

ben oğlak burcuyum yükselenim başak ruh eşimi nikah eşimi kalp eşimi hiç bir eşimi bulamadım daha :teytey::teytey: 28 yaşımdayım 29 giricem başağın ekkisindemiyim ben neyim buara çok garibim :KK43:(((:-)içelim:
uyyy cadıya bak helee tatlı cadıı Şeniz

bende bulamadım aynıyız:lepi:

oglak kadını evlenmeyı cok sever cocukları hızmet etmeyı hedıye almayı falan tam yuva kadınıdır ama başakda en sonevlenen burctur :1shok: onun etkısındesın demekkı...
kalıte ve karıyer aramakdan vazgec..ozaman bak nasıl olur...
terazı,yengec,boga uygun
Merhaba Miriana,

Ben Koç yukselenim Boğa
Eşim Boğa yukseleni Yay

Bu ilişkiyle ilgili neler söyleyebilirsin, ayrıca finansal konularda kim daha başarılı?
selammmopuyorumnanaktan

ıkınızde baskın renklı kişilersınız..esıne gore sen daha dakık ve kararlıısn..ondakı yay bıraz yer zaman olgusunu karıştırıyor..patavatszlık gbı seyler söz konusu olabılır

sen yonetıcısın..yay daha tutumludur dıye bılıyorum ama koçta daha şanslıdır uyumluusnzhihoyyyt

burcum terazı yukselenım yay tesekkurlerbuyrunnnnnnnnn

zarıf,akıllı bırazcık geveze dost canlısı bırısın...kıyafet ve esyalara düşkun bırısın..beyaz ve mavı tonları senın rengın..sana uygun burclar yıne terazı,kova ve başaklar olabılır

Merhaba..
Burcum oğlak, yükselenim koç, hoşlandığım kişinin burcu balık onun yükselenini bilmiyorum..bilmiyorumkismile

Aramızda birşeyler olabilir mi diye bakabilir miyiz? kaydirigubbakcemile3

Bu arada yaptığın şey çok değerli, kıymetini bilmek gerekiyor..alkisalkisalkis
Teşekkür ederim şimdiden..

kaydirigubbakcemile5

balık erkegını sessız ve mutevazı gorunerek dogal halınle etkıyelebılırsın kıskanctır ve cabuk eler ınsanı...farklı gorundugune aldanma maço ve evcıldır..

bakımlı bayanları sever..ve kulturune baglı
sen ona uygunsun bence bıraz atak ol o cok gururludurbilmiyorumkismile
Sevgili miriana;
Öncelikle çok güzel bi şey yapıyorsun emek veriyorsun emeğine sağlık canım :))

Benim burcum oğlak yükselenim terazi ay burcum da başak
Sevgilimin burcu boğa yükseleni yengeç ay burcunu bilmiyorum(zamanını almayacaksa eğer doğum tarihi 03.05.1989 saati 09.00)
Ay burcu ne merak ettim,yeni öğrendim saatini o yüzden mesajımı editliyorum canım :)

Şimdiden teşekkürler,kolay gelsin :)
ay burcundan cok anlamıyorum bebegımeyvahedigeldismile

oglak ve boga pek uyumlu deıldır aslında ama ıkısıde aılelerıne baglı duzgun ınsanlardır evlılıge yatkındırlar...

terazı ve yengec fıkırlerde aynı ama zaman zaman tartısma yasayabılırler.yengec kolay yonlendırılebılır bırı deıldır..terazıda baskındır...

bırbırınızı karsılıklı ıdare edersenız guzel bır bırlıktelık olabılır devamı gelebılır
benim burcum da balık,
yükselenim akrep.
aşk? iş? sağlık?
şimdiden teşekkürler..opuyorumnanaktan

aşk hayatın herzaman renklı olmalı cunku aşk ve cınsellık burcusun :eek:
karşılıksız aşklarıda zorlu bırlıktelıklerıde seversın

sana koç,yay ve terazıler uyabılır..
şüphecı taraflarını bırkenara atsan daha uzun surelı bırlıktelıklerın olabılır
emır almayı sevmedıgın ve zor işlere pek gelemedıgın için işkonusu kendı ınsıyatıfınde bıraz şans mevzu
akrep mıdesınden rahatsz olur hep balıkda ayaklarından bu ıkısıne dıkkat edın..asıtsız seyler yıyın ve ayaklarınız için aksamları masaj yapın yada yaptırınşakkıdı

ben boğa burcuyum. yükselenim ikizler.

sevgili adayım akrep burcu ama yükselenini bilmiyorum opuyorumnanaktan

nasıl bir ilişki olur bizimkisi sence?

bıraz yemege düşkün bır ınsansın mutfakla ran ıyı olmalı...zeka kupu hazır cevap dost canlısı..cocuk sever :emir_bebek:

akrep çekici vurdumduymaz bıraz sefa burcudur..gezsın gorsun ılgı alsın sevılsın başka ne ısterkı :1ninca:

onun cekımıne karşı koydugun anda onu yargılayıp sınır çekebılırsın ama tabı kurtulabılırsen..yukselen muhım tabı:hulya:

benim burcum başak yükselenim boga bayanssulusmile
eşiminki kova yükseleni yengeç
nedir ahvalımız mirican de baken :)))
bayanssulusmile

benim burcum başak yükselenim boga bayanssulusmile
eşiminki kova yükseleni yengeç
nedir ahvalımız mirican de baken :)))
bayanssulusmile

detaycı,kalıteye onem veren hıjyenık başak boga ıle bırleşince ortaya akıl kupu hassas bırı cıkıyor

kova melankolık aşk burcudur yengecde oyle yuvasına baglıdır
anı cıkışları olabılır kovalarınn bu durumlarda onu sesszleşinceye kdr pışpışlamalısın
asil kadın ımajından cılvelı hatuna arada gecısler yapmalısın kova cılveyı sever..
zor ama uyumlu bır bırlıktelık

X