Burç Analizatörü Geldi

halıyle hem balık hem ıkızler sureklı ruh halı değişen kararsız ve hırçın cocuklardır..
özur dılemekten hoşlanmaz dogru bıldıgını kırarak anlatabılır..çapkın olur genelde..ama sevdıgı ınsanı bulunca kolay kolay bırakmaz..ona sureklı şevkatle ılgı gostermelısın azarlar yada yaptırım uuygularsan daha kötulerını yapabılır..ornegın sevdıgı bır oyuncagı yada sevdıgı arkdslarıyla gorusturme uzdugu zaman..ve nekdr uuzldugunu onun elını tutarak ona anlat..okumayı bılıosa ya bır kıtap al şöyle algılarını açan kişilıgıne olumlu etkı edecek yada sen oku ona..

Ahhh bir de merhameti olmasa büyüdüğünde yandığımın resmii...sempatiksalakcinni
gerçekten ona dokunduğumda sakinleşiyor ,kuzu gibi oluyor küçük
yaramaz..zemuszemus
çok isabetli tespitler..
yeniden teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktan

Ben baŞakburcuyum yÜkselenımde baŞak,eŞım aslan burcu yÜkselenıde yengeÇ. YengeÇ ayrı bı karakter aslan ayrı ben nasıl tawır sergılesem bılemedım onunla daha uyumlu olmak ıÇın ne yapmalıyım teŞekkÜrler

Merhaba canim..
Koc burcuyum, yükselenim aslan (vay ki ne vay :) )
Nisanlim Basak burcu,
tahmin ettigin gibi SIK SIK catisma yasiyoruz ama tatliya bagliyoruz
nasil uysal koyun olucagimi bilemiyorum :)
tavsiyelerin var mi?
vereliniortak

selammm benim burcum yay yükselenimde terazi( annem doğum saatimi yanlış hatırlamıyorsa)
eşimin burcu boğa ( yükseleniyle ilgili maaalesef bilgi yok) arada sırada tartışan bir çiftiz ama şu aralar şeytan kulağına kurşun bişi yok oda sanırım artık eşimi karşıma alıp konuşmamla alakalı. zahmet olmazsa bizim gökyüzündeki durumumuz nedir??

Benim burcum boga yükselenim kova esimide burcu kova yükseleni boğa..yorumlarsan sevinirim

benim burcum koç,yükselenim akrep...

nişanlım terazi burcu...yükselenini bilmiyorum....
bekliyorummmsositososito

benim senelerdir bildiğim yükselenim terazi ama şimdi bakıyorum hep akrep çıkıyor.ama beni terazi daha iyi anlatıyor nasıl olucak peki..??

banada bakarm mısınız*bucum ikizler yükselenim akrep...hayatımda kimse yok..

Son düzenleme:
Burclarınızı yorumlamısdım ama hanı su herkesın yazısının bu sıtede sılındıgı bır gun oldu ya ona denk geldı yok oldu gttı bırde işim cok yogun aklımda ınanınkı bende rahatsz oldum bu durumdan bakıcam

X