Buraya yeni uyeyim 3. Konum 3 de kvde nolur yardim edin

eşine de açık açık söyle.
bence eşin senin blöf yaptığını düşünüyor, o yüzden rest çekmiyor annesine, kardeşlerine. sen de kararlı ol, blöf yapma.
senin isteğin dışında davrandığı gün, mahkemeye başvur.
elalemin eşekliğini yapacağınıza, ailenle yaşa daha iyi.
annen fıtıklı haliyle çalışacağına bebeğine bakar, sen çalışırsın. kocanla kv de de beraber bayram etsinler.
ne uyuzlar yahu.

Allah yardimcin olsun ben ilk evlendiğimde bilezikleri eşime verip araba aldık ve istediğim hiç bir yere gidemedim bir buçuk sene eşim paranı taksit taksit vericem dedi bi kuruş vermedi araba hep kV me calisti sinir oldum sonunda çirkeflik yapıp eşime dedim sat arabayi ver parami diye bi kaç kez deyince gurur yapıp sattı verdi bi daha da istemem dedi isteme zaten dedim ne hayrini gördüm o arabanın bi dahada aynı salakligi yapmam dedim bu bizim aramızda pek sıkıntı olmadı parayi alınca hesabıma yatırdım hiç birşey olmamış gibi hoş pes geçindik içim rahat etti sinirim geçti. kV evde kalması konusu ise gercekten büyük sıkıntı gitsin onlarda kalsın o varya bi daha çıkmaz size kapağı atarsa oturur keyfine bakar bu konuda bi fikrim yok Rabbim yardimcin olsun

Kocana söylüyor musun bunları ne diyor?
Uc gun oldu bu Olay olali ilk gun diyoki alt tarafi bi sene bi tek bizdemi kalacak kucuk kaynimim esi istemiyo orada kalmicak em buyuk sehir disinda her ay gitmez bi dunya masraf ozaman borclarini oderler evlencek olanda yok yeni evli yok evi uzak falan derken gitmicek simdi tamam kalmicak diyo ama iki ay oncede bu konu acildiginda kalmicak evi maasi var diyodu anasinin yanina gidince fikri degisiyo dedigim gibi kv simdi sehir disinda gelsin bakalim neler olacak uc senedir her lafa sustum bide esim ogun diyoki bi sene bizde kalsa nolcak olcenmi annem bize destek olur maddi acidan afedersiniz b.k olur zaten kaynimin borcunu odeyecem diye evini kiraya veriyo bize para vercegine kendi evinde oturur biz bide onun masraflarini karsilicaz o durumda beni ise sokup kaynimin borcunu bi sendnevi bende odemis olcam ki calismayi cok cok istiyorum cocuguma bakan yok

Ayni gun gitti olmaz demis kv Hemen acindirmis yok kimseden bisey istemiyorum basimin caresine bakarim bilmrm ne iyide zaten kimseden degil bi tek bizden istiyosun zamaninda buyul kaynim evlendoginde onun borclarinida esime odetmisler adam dugun olduktan sonra baska sehire tasinmis borclari esime odetmisler ama kaynim dugunumde 20 tl bile tkmadi

sizi saf bulmuslar okadar

Ya zaten benim takilarda esimle benim adima kasada duruyodu bi kac kere esimden istediler kavga gurultu verdirmedim. en son gittik bozdurduk tabi kasada kapandi para bi ay kadar evde durdu bi gun esim isteyken icime kurt dustu yine isticekler dedim goturdum ayni gun sadece kendi adima hesap actirip parayi yatirdim.
Inanirmisiniz iki hafta gecmeden esim bi gun eve geldi annem devremulk almis kredi cekmis yetmemis Ben iki bilezik vericem para ver dedi vermedim bide insan alcagi seye gore kredi cekmezmi neyse yine vermedim iki hafta evde huzursuzluk oldu bu seferde patrondan alcam her ay maasimdan kessin annem benden bisey istemis yokmu diyeyim diyo gittim adamla konustum eside kendiside arkadasimiz zaten adam bile dediki kullaniyolar onu sen konusmamis olsanda benle vermezdim cok istiyosa kendi icin verirdim dedi o arada sansima arladasi bizim aldigimiz arabanin fiyatini dusurdumu bizim elimizdeki miktara gore bazen diyorumki Ben yanlis yapiyo olsan allah her seferinde boyle kapi acmaz bana o sepeblede araba aldirdim ama sattirmicam kimse kusura bakmasin o bilezikleri seti benim enayi kocam and yapti kv. yapmis olsa veririm derim lanet olsun o yapti huzurum gidecegine para gitsin ama esim yapti verdirmem

Aman sakın kardesim kabul etme kadin senle 1 senelik degil bir ömürlük yasamaya geliyo
Otursun evinde maasida varmis mis gibi gecinir
Kaynında bi zahmet kendi borcunu ödesin
Hem ne sacma plan sizde yasayacak parayi kaynina gondercek
Eşinde bu kadar safsa onu sen yönetmeyi ögreneceksin

kocanda is yok bilezigim esim birkere bile istemedi ne tuhaf bir esin var

Pardon, kayniniz düğün yapiyor? kaynin 4 bin nisanlisi 3 bin lira maas alio? birde kaynanan evinin kirasini verecek?kaynananda sizde kalacak? doğrumu anlamişim?

Büyükler istedikleri kadar gelsinler gitsinler iyi olsunlardan yanayim hep ama bu insani salak yerine koymak!ben olsam bende istemezdim.Asla kabul etme,kaynanada söyle istedigini gözünu korkut gelirsen maaşinida kiranida alirim onlara vermem de! gitsin kayninla yaşasin borcu bitene kadar.7binlira maas alio bide annesi borcunu öduyor pes!insan utanir annesini bu duruma düşürmeye..

sizi saf bulmuslar okadar
Benim saf olmadigimi nelere kizdigimi cok iyi bilen kadin bazen bilerek yaptigini dusunuyorum ki bi kac kere Ben senin nelere kizdigini cok iyi biliyorum dedi. esim saf ben karsiyim kiziyorum yuva bozmak icin ideal cift ona gore yuvamizi bozmaya ayirmaya calistigini hissediyorum direkt ogluna soylese annesinin yuzunu anlicak oda boyle yapiyo bence istenmeyen gelinde degilim bu arada bizden cok o istedi evlenmemizi inaninki oakdar laf soktu tersine is yapti kufur bile etti dugunumuze gelmemekle tehdit etti sirf esimde bende onun istedigi salonu istemiyoruz begenmiyoruz diye ama ogluna degil her lafi bana soyledi ozaman dedimki ya annem de senin soyledigin salonu soyledi annemede itiraz ettim sana ozel degil yani dugun bizim salon bizim bize birakin dedim salonda ucuzdu hee onun begendiginden ama bizimki guzeldi. dediki sen benim kizim degilsin bende senin annen degilim bende madem oyle hatirlatirim gunu geldigimde dedim inanin bi kere bile yuzune vurmadim bide evlendikten sonra baski yapti durdu neden anne demiyosun diye ama demedim demicemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…