- 30 Nisan 2016
- 998
- 1.928
- 113
- Konu Sahibi hermionegrangerrr
Dedim esime sattirmicam arabayi nede bizle kalmicak bu kararlari benim aleyhime verdigin gun bosanma davasini acicam benim artik korkcak biseyim yok mukemmel bi evliligi birakmicam sonucta dedim yuz verdim evet her soktugu lafta sustum salak gibi vermedim agzinin payini iki ay once onlardayken esime iste abin evlenince hepinizde kalacam bilmem ne dedi esim ozaman olmaz anne ne alaka evin var dedi usteledi kadin bu sefer illa sen bakacan diye carladi Ben sustum salak gibi hatta esim eltimi soyledi o izin vermez dedi kv beni istemeyen oglumuda istemesin defolsun o evden dedi orada laf sadece eltime degildi banaydi ayni zamanda bu kadinla konuslsada degismez kafa bu bide biz esimle daha once bir bucuk sene sevgiliydik ayrildik iki Sene sonra baristik illa evlenin hemen ailenle konus gelip isteyelim seni bu sefer elimizden kacirmayalim diyen kv simdi bunlari yapiyo madem hayatimi mahvetcektin niye gunahima girdinizEşine ben o zaman bunaldım söyledim asla arabayı satamazsın de.Kaynın bayağı iyi kazanıyor.Kazanmasa durumu kötü dahi olsa bunun ve kayınpederinin ölmüş olmasının suçlusu sen değilsin.Sen bir bireysin.Bir hayatın var.Sana sormadan danışmadan kimse kendi başına emrivaki yapamaz böyle bir ciddi konuda.Eşin pasif kalmış ama sanırım sen de zamanında yüzü vermişsin.Kaynana direk söyle ev üstüne ev olmaz diye.