Buraya böyle bir konu açacağımı tahmin edemezdim

ilk cümleniz zaten beni hıçkırığa boğdu. askere yolladım bekleyip geldiği günü görmek için ne dualar etmiştim. ama buna değmediğini görmek. canım acıyor öyle içten ve derinden bi acı çekiyorum ki daha da dökemiyorum kelimelere
Ozman bugünü böyle ağlayarak geçir. Zaten hava ağlamaya müsait. Yarın kalk al duşunu giyin süslen başla hayata yeniden. Üzülerek geçirdiğin bu günleri ileride gülerek hatırlayacaksın. Hala sana verilen lutfun farkında değilsin. Ben olsam o kızı arar gözümü açtığın için çok teşekkür ederim derdim. Ama kızmadan sakince Gerçekten teşekür için aradım. Zaten o teşekür diper tarafa şamar gibi gidecektir.

Etipuffer, eski günlere takılma lütfen. Zor anında yanında olan bir arkadaş gibi düşün. Birine ihtiyaç duyduğunda iyi ki de varmış. Şimdi yok, onsuz napıcam diye de endişelenme. Dün onu sana veren Rab, yarın çok daha iyisini de verir. Sen yeterki hep olumsuz düşünüp kapılarını rahmete kapatma.

Peki pislik kız kardeş?
Kız kardeş evlendi sanırım.

Tamamen okumaya zamanim yok ama baskasiyla konuşmuş anladigim kadariyla yinede cevap yazmak istedim benzer durumlari yasadim ayni seyi baskasinin yasamasini istemem. Banada konustum ama görüşmedim bulusmadim dedi kandırdı barıştim ve suan afettigim icin pismanim seni kandirmasina izin verme derim

Elbette unutulmuyor bu adilikler hatta yillar sonra hatirlayinca bile gicik oluyorsun sinirleniyorsun ama zamanla uzulmemeye başlıyorsun. Bir gun bir bakmışsın canını yakmiyor artik, anlatırken gulerek falan anlatıyorsun o derece piclestiriyor hayat seni. Hak ettim mi etmedim mi gibi bi muhasebeye girme hak ettiklerin olmayabiliyor hak etmediklerin de olabiliyor. Gercek yüz olayina da katilmiyorum. Kimsenin gercek yüzü yoktur. Herkes su gibi akışkandir, degisir. Oyle olmasa zaten tekdüzelige evrilirdik ve guzel olmazdi hayat.

Ve en önemlisi boyle adileri biraktigin an karşına guzel bir sey cikar. İstersen kapat kendini agla saatlerce gunlerce aglarken fark edeceksin ki sen aslinda artik onun olmadigina degil kendine acıdığın icin kendine üzüldüğün icin agliyorsun. Aglamaktan tukenip uykuya daldığında uyandiginda, buzdolabini actiginda, üzerini giyerken, dustan çıkarken ya da gunler sonra evden çıkarken bir bakmışsın ki geçmiş.

nasıl alırım ne derim :KK43: ailevi açıdan da sıkıntılıydı zaten az önce telefonda konustum sadece ama bunu söylemem ona.. kendime bile zar zor izah edebilmişken
Icime sinmedi sende sıcak bakmayinca de canim.
Dürüstlük en iyisi ama anneyi mutlu etmek daha önemli

Kızın size söyleme amacı gözünüzü açmaksa ona teşekkür et.yok eğer biz sevgiliyiz aradan çekildi kafasında ise muhatap olma derim.ama parçaları birleştirmekten çekiniyorum üzülüyorum diyorsun ya bence o parçaları birleştir iyice olayları öğren ki öyle adi bi adamdan daha çabuk soğu.ve inan sevgili olmasi yatıp kalkmasi şart değil aldatilmis olmak için.artik affetsen bile miden kabul etmeyecek sürekli şüphe duyacaksın psikopat olup çıkarsın.acini cek ağla üzül sonra kendini toplamaya başlarsın zaten. askerde olan o kafayi yiyecek ve yemesi gereken de o.bu kdar uzun bir birlikteliği mahveden seni kaybeden kisacasi zararlı çıkan o. bilmiyorum belki aklından geciyodur ben ayrilirsam o kıza mi koşar naparlar diye kızda biraz beyin varsa o kizi aldatan beni de aldatir demesi lazım ama malum bazi hemcinslerimiz direk erkek buldum diyip yapıştığı için tavri ne olur bilinmez. Erkek arkadaşınıza epey laf sokucu bir mesaj atıp daha da cevap vermeyin.birde o kızla konuşurken sizden ayrılma planları mi yapmış yoksa arada sevgilim var bizden bir sey olmaz tarzı mi konuşmuş. bunun önemi çok yok belki ama bilin ki ondan daha kolay nefret edebilin.

Ayrılmayacaksın gibi.

öyle bi izlenim mi yaratıyorum gerçekten? ben sabahtan beri beynimin zonklamasından ancak bu kadar ifade edebildim kendimi. hayal kırıklığımdan fırsat bulamadım ki affedip affetmemeyi düşüneyim

Haklısın. Ne mide var ya...iğrenç, adam kıtlığı mı var memlekette, kardeşinin kocası.

aynen konu sahibinin derdine konsantre olamadım resmen.
3 çocuklu adam, ki bu çocuklar senin yeğenin, eşi sana tüm hayatında eşlik etmiş biiri.

eş zaten ayrı midesiz.

kesinlikle katılıyorum yazına ve içtenlikle teşekkür ediyorum. ama zoruma gidiyor işte ben zamanında ona şöyle bi olay olmuş dediğimdeki tepkilerini hatırlıyorum insan konduramıyor dediğim gibi öyle tuhaf şeyler ki bunlar ne olacak nasıl olacak bilmiyorum..
Rica ederim, biraz bile destek olabildiysem ne mutlu. Ama bugünlerde etraftakilerin desteği pek de işe yaramaz ve olayları kendi içinde halletmek, sindirmek ve kabullenmek biraz zaman alır. Umarım en kısa sürede atlatır ve iyi hissedersin. Yazmak seni rahatlatabilir, buraya veya başka bir yere içindekileri yazıp nefretini ve üzüntünü kusmak iyi gelebilir.

Çok klise olacak ama evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün bu iyi bir şey.

Bu hayatta neler oluyor bir bilsen.bir tanıdığım kardesini ve kocasini kendi yatak odasında bastı düşün.

senin şükür sebebin olmalı bu yalancı insan ,şükür ki hayatını mahvetmedin onunla ve gerçekleri öğrendin.
:KK57:Allah'ım ennn acısı :KK1:

Şuanda acını dindiricek bişey diyemem.Ama birgün ona karşı bütünnnn hislerinin siliniceği ve başka birine aşık olacağın gerçeği üzerine yemin edebilirim.Hiçbir acı kalıcı değildir.

Evet.boşandı 3 çocuğu vardı ikiz kızları ve bir oğlu.ve ne oldu biliyor musun adam bir kaç yıl sonra trafik kazası geçirdi ve bacaklarını kesmek zorunda kaldılar.

kurban olayım ilahi adalete.
Allah büyük valla koşa koşa aldatmaya gider gün gelir yürümeye muhtaç olur. Konu sahibi hiçbir kadın bunu hak etmez. Sevinmelisin gerçekler gördüğüne. Zor bir durum ama illaki atlatacaksın. İnsan neleri unutmuyor ki.

Çok çok şükret bence canım evlenmeden yüzünü görmüşsün.çoğu insan yaşıyor bu tür şeyleri. ve Sen şanslısın çünkü evlenmeden yaşamışsın bu senin için büyük bir arti.Bundan sonraki hayatında daha güçlü, temkinli olacaksın bu sayede.Allah gönlüne göre versin bundan böyle inşallah

Şuan içinde bulunduğum durumu nasıl anlatacağım, nerden başlayacağım hiç birşey bilemiyorum. Tek bildiğim derinden bir acı duyduğum ve bu acının bana birazdan yazdıracakları. Önceden bu tür konuları içim cız ederek okurdum. Bir gün aynısını yaşayacağımı bilmeden.

5yıllık ilişkim dün gece öğrendiklerimle yerle bir oldu. Dün gece bana bir kız ulaşıp erkek arkadaşımla olan konuşmalarını attı. Bundan 4ay öncesine ait bir başlangıç konuşmasıyla başladı attığı resimler. Bana aralarda '' ne kadar safsın'' naraları atarak konuşmasına devam etti kız. O sırada başımdan kaynar sular döküldüğü için ne yüzleşebilecek bir durumum vardı ne de konuşmaya mecalim. ''Ben senle ilgili kötü bişey düşünmüyorum arada şu kişi var, bitti deyince biter mi'' türevi şeyler yazmış kıza en son. arada olan kişi de bize her an zararı dokunabilecek en sevmediğim arkadaşıdır. Sanırım kız da beni öğrendiği için ona tepkisini koymuş ki böyle bi konuşma olmuş son olarak. Öyle istiyorum ki o mesajları tek tek okumayı daha neler yazdığını. Ama bu kendimi mahvetmekten başka bir şeye yaramayacak biliyorum.

Askercell hattı kullanıyor ve abileri annesi ben varım orda seçtikleri numaralardan. Bana o hattan normal bir şekilde yazmaya devam ediyordu düne kadar. Eskisinden daha iyiydik hatta ama nereden bilebilirdim ki bunların yaşandığını, belki de suç bastırıyor olduğunu.Burda bir konum vardı ağustos ayına ait. o sıralar aramız bozuktu ve aldatma gibi büyük bir neden olmadığı için ve onu gerçekten sevdiğim için sahip çıkmıştım ilişkime. Halt etmişim.. Bilememişim ki o kızla da konuştuğunu.. Aramızda kopukluk olduğu o dönemlerde konuştuğu klişesini söyledi. ben onun öyle yada böyle hayatındayken başkasıyla konuşması bu bana yapabileceği en adi şey değil midir.. Ben onun geleceği günleri düşünüp ona bu zamana kadar yaşattığım tüm kötü şeyler için üzülürken şu yaşadığım ne şimdi.

Buluşmadım, çok yazdı ama sen varsın diye görüşmedim diyor bana, buluşup buluşmaması önemli mi ki bunları yazdıktan sonra? Bana; ne desen haklısın senden vazgeçtiğim yok, sana eski olduğunu ve olanları anlattım, ben eskide bıraktım her şeyi, sana bıraktım sen ne dersen o olur dedi, inanabiliyor musunuz? Bunları rahatça söyleyebildi bana. Arkadaşları belki benimle boynuzlu diyerek dalga geçecek, ileride benden için onun konuştuğu bi kız vardı hani çok ciddiydi aldattı işte diyecekler. Bu gerçekten çok acı, beni düşürdüğü durum çok acı.

Ailevi durumlar da şu sıralar kötü olduğu için onunla konuşurken moral buluyordum.Benim bunca zamandır söylemediğim ilişkimi daha geçen hafta öğrendi annem ve ben kalkıp onu savundum, öyle bi güven duyuyormuşum ki ona sırf onun için annemi karşıma almak gibi bir hata yaptım. Annemle sırf bu yüzden aram bozuk şimdi ben nasıl söylerim ona? yıllardır hiçbir hatası olmayan insan durdu durdu bana böyle bir şeyi reva gördü mü derim. Ben zaten olayın şaşkınlığıyla bu gün gerçek mi, şu yazılarım gerçek mi diye düşünürken kafamı toplayıp nasıl bir açıklama yaparım ki.

Söyler misiniz hangi kadın şu anı yaşamayı, böylesi bir mesaj almayı hak eder? Kaç yıllık evli kadınlar yaşıyor biliyorum ama bu acının öylesi böylesi azı çoğu yokmuş, inanın yokmuş. :KK43: Canım yanıyor, artık mutlu olamayacakmış hissi sabahtan beri benimle.Hergün konuşup hayatını, çoğu şeyini bildiğin ve güven duyduğun insan nasıl olur da böyle bir adilik yapabilir benim aklım almıyor. Gözyaşlarımı tutamıyorum, kabullenemiyorum, konduramıyorum.
Kusura bakma canım çok Afedersin ama Allah'ından bulsun o herif. Çok sinirlendim ya nefret ediyorum şu erkeklerden bazilarinin yüzüne kendi sevgilimi bile sevmek istemiyorum artık geleceğe kaygılı bakmaya başladım. Kız sana 5 yılını vermiş ya hatta bi ömrünü verecekti boru mu bu. Ben yapamadim ama kendi başına yalnız başa cikabilirsen bu acıyla senden güçlüsü yok hee ben hep çivi çiviyi söker diye düsünürüm ama onu da yapamadim. 2 yolun var zaten bana göre ya ağlaya ağlaya alisacaksin ilerde biri çıkar karşına , yada firsatlari degerlendireceksin eğer seninle görüşmek isteyen tanımak isteyen biri varsa ona durumunu izah edip tanisacaksin veya görüşeceksin ama o kişiyi de kullanmak duygularıyla oynamak yok

X