Şuan içinde bulunduğum durumu nasıl anlatacağım, nerden başlayacağım hiç birşey bilemiyorum. Tek bildiğim derinden bir acı duyduğum ve bu acının bana birazdan yazdıracakları. Önceden bu tür konuları içim cız ederek okurdum. Bir gün aynısını yaşayacağımı bilmeden.
5yıllık ilişkim dün gece öğrendiklerimle yerle bir oldu. Dün gece bana bir kız ulaşıp erkek arkadaşımla olan konuşmalarını attı. Bundan 4ay öncesine ait bir başlangıç konuşmasıyla başladı attığı resimler. Bana aralarda '' ne kadar safsın'' naraları atarak konuşmasına devam etti kız. O sırada başımdan kaynar sular döküldüğü için ne yüzleşebilecek bir durumum vardı ne de konuşmaya mecalim. ''Ben senle ilgili kötü bişey düşünmüyorum arada şu kişi var, bitti deyince biter mi'' türevi şeyler yazmış kıza en son. arada olan kişi de bize her an zararı dokunabilecek en sevmediğim arkadaşıdır. Sanırım kız da beni öğrendiği için ona tepkisini koymuş ki böyle bi konuşma olmuş son olarak. Öyle istiyorum ki o mesajları tek tek okumayı daha neler yazdığını. Ama bu kendimi mahvetmekten başka bir şeye yaramayacak biliyorum.
Askercell hattı kullanıyor ve abileri annesi ben varım orda seçtikleri numaralardan. Bana o hattan normal bir şekilde yazmaya devam ediyordu düne kadar. Eskisinden daha iyiydik hatta ama nereden bilebilirdim ki bunların yaşandığını, belki de suç bastırıyor olduğunu.Burda bir konum vardı ağustos ayına ait. o sıralar aramız bozuktu ve aldatma gibi büyük bir neden olmadığı için ve onu gerçekten sevdiğim için sahip çıkmıştım ilişkime. Halt etmişim.. Bilememişim ki o kızla da konuştuğunu.. Aramızda kopukluk olduğu o dönemlerde konuştuğu klişesini söyledi. ben onun öyle yada böyle hayatındayken başkasıyla konuşması bu bana yapabileceği en adi şey değil midir.. Ben onun geleceği günleri düşünüp ona bu zamana kadar yaşattığım tüm kötü şeyler için üzülürken şu yaşadığım ne şimdi.
Buluşmadım, çok yazdı ama sen varsın diye görüşmedim diyor bana, buluşup buluşmaması önemli mi ki bunları yazdıktan sonra? Bana; ne desen haklısın senden vazgeçtiğim yok, sana eski olduğunu ve olanları anlattım, ben eskide bıraktım her şeyi, sana bıraktım sen ne dersen o olur dedi, inanabiliyor musunuz? Bunları rahatça söyleyebildi bana. Arkadaşları belki benimle boynuzlu diyerek dalga geçecek, ileride benden için onun konuştuğu bi kız vardı hani çok ciddiydi aldattı işte diyecekler. Bu gerçekten çok acı, beni düşürdüğü durum çok acı.
Ailevi durumlar da şu sıralar kötü olduğu için onunla konuşurken moral buluyordum.Benim bunca zamandır söylemediğim ilişkimi daha geçen hafta öğrendi annem ve ben kalkıp onu savundum, öyle bi güven duyuyormuşum ki ona sırf onun için annemi karşıma almak gibi bir hata yaptım. Annemle sırf bu yüzden aram bozuk şimdi ben nasıl söylerim ona? yıllardır hiçbir hatası olmayan insan durdu durdu bana böyle bir şeyi reva gördü mü derim. Ben zaten olayın şaşkınlığıyla bu gün gerçek mi, şu yazılarım gerçek mi diye düşünürken kafamı toplayıp nasıl bir açıklama yaparım ki.
Söyler misiniz hangi kadın şu anı yaşamayı, böylesi bir mesaj almayı hak eder? Kaç yıllık evli kadınlar yaşıyor biliyorum ama bu acının öylesi böylesi azı çoğu yokmuş, inanın yokmuş.
Canım yanıyor, artık mutlu olamayacakmış hissi sabahtan beri benimle.Hergün konuşup hayatını, çoğu şeyini bildiğin ve güven duyduğun insan nasıl olur da böyle bir adilik yapabilir benim aklım almıyor. Gözyaşlarımı tutamıyorum, kabullenemiyorum, konduramıyorum.