Buraya böyle bir konu açacağımı tahmin edemezdim

Kız seni nerden, nasıl bulmuş peki? Tanidigin biri miydi?

instagramdan bulmuş beni, daha önceden kendi hesabında takip ediyordu diye hatırlıyorum bu kızı. ama hesabına çok sevdiği yeğeni girip çıktığı için hangisi takipledi bilmiyorum engellemiştim gördüğümde. kız bana haziran tarihli face mesajını ve telefon mesajlarını attı.. facesinde görmemiştim girdğim halde.. ve ben kızın attığı resmlerde smsi watsap sandım bi an akıllı tel götürmedi diye saf saf savunma yaptım şaşkınlıkla.. el alemin kızına saf görünmem eksikti yani bi de.. bu duruma getirdi beni. onun dısında diğer bölümler kopuk parçaları birleştirirdim ama kendimi üzmek istemiyorum kızla muhattap olup. Allahım bu bana mı ceza bilmiyorum

Kolay degil yasadiklarin ama gercekten degmez o karakter yoksunu icin uzulmeye. Senin bir damla gozyasin bile ondan daha degerli. Kendine guven,kendine deger ver. Aglicaksan da bunu ona belli etme bilmesin. Allahindan bulsun insallah...

vakit bulmuş olacak ki bi kaç mesaj attı ben seni kandırmadım ya gibi bir üslupla. devam etti madem konusmuyosun söyle ne durumdayız dedi. naklen yayın gibi oldu ama sınanıyor muyum ben? insanın çok sevdiği birinin gözünden düşmesi ne kadar acı

instagramdan bulmuş beni, daha önceden kendi hesabında takip ediyordu diye hatırlıyorum bu kızı. ama hesabına çok sevdiği yeğeni girip çıktığı için hangisi takipledi bilmiyorum engellemiştim gördüğümde. kız bana haziran tarihli face mesajını ve telefon mesajlarını attı.. facesinde görmemiştim girdğim halde.. ve ben kızın attığı resmlerde smsi watsap sandım bi an akıllı tel götürmedi diye saf saf savunma yaptım şaşkınlıkla.. el alemin kızına saf görünmem eksikti yani bi de.. bu duruma getirdi beni. onun dısında diğer bölümler kopuk parçaları birleştirirdim ama kendimi üzmek istemiyorum kızla muhattap olup. Allahım bu bana mı ceza bilmiyorum
Aptal kız sana zarar verilmesine neden olmus ama en azindan haberdar olmani sağlamış. Zaten o kız olmasa şimdi ya da sonra başka biriyle aldatirdi çünkü onun kişiliği bozuk. Senin gibi iyi birini hak etmeyen birisinden ne kadar çabuk kurtulursan kardır. Şu an çok acı veriyordur, aldatilmak, kandirilmak... Onun için harcadığın zaman boşa gitmiş gibi hissediyorsundur. Ama ne kadar kötü olursa olsun yaşadığımız her şeyin bir sebebi vardır ve bizi geliştirir, daha güçlü biri yapar. Seni öldürmeyen acı guclendirir derler ya, aynen öyle. Şu günleri atlatıp geriye baktığında, toparlandığında daha güçlü birisi olduğun için kendinle gurur duyacaksın. O zamana kadar acı, güvensizlik, erkeklerden nefret etme gibi duyguların da kaybolacagindan doğru kişiyi bulup hak ettiğin güzel ilişkiyi yasayacaksin. Şu an bu sana çok uzak geliyor ama emin ol ki geçecek.

Bu arada ağla, rahatla ama o pislik yüzünden kendini çok da perişan etme.

siz şu an anneme nasıl anlatırım diye düşünüyorsunuz sadece çok şükür önce..

evli olsanız elaleme ne dicem.. çocuk olsa çocuğuma nasıl anlatıcam diye düşünürdünüz..

boşverin yolunuza bakın zaten bir aldatması eksikmiş o da olmuş tam olmuş.. değmez..

vakit bulmuş olacak ki bi kaç mesaj attı ben seni kandırmadım ya gibi bir üslupla. devam etti madem konusmuyosun söyle ne durumdayız dedi. naklen yayın gibi oldu ama sınanıyor muyum ben? insanın çok sevdiği birinin gözünden düşmesi ne kadar acı

En güzeli ne biliyor musun, şu an yaptığın gibi hiç cevap vermemek. Kendi kendine delirsin, belirsizlik de icini yesin. Askerdeymis de zaten gelemez, öğrenemez. En güzel cevap susmak oluyor, umrumda değilsin, degersizsin demenin en güzel yolu.

Şimdi üzülme lütfen ağlama kendini daraltma diyeceğim ama biliyorum etkili olmayacak.
en iyisi o insandan bozma salak sevgiline içindeki her şeyi boşalt ve bitir.
Çünkü bu kuşkuyla yaşanmaz. Her ne kadar dinlemeyecek olsan da yinede çok üzülme değmez

siz şu an anneme nasıl anlatırım diye düşünüyorsunuz sadece çok şükür önce..

evli olsanız elaleme ne dicem.. çocuk olsa çocuğuma nasıl anlatıcam diye düşünürdünüz..

boşverin yolunuza bakın zaten bir aldatması eksikmiş o da olmuş tam olmuş.. değmez..
Hem bu sekilde "annecim düşündüm taşındım sen hakliymissin, zaten yanlış davranışlarını da yakalamistim bu yüzden ayrıldım" diyerek anneyle de barışılabilir. Zamaninda benim de ailem karşı çıktı bazi iliskilerime ve nedense hep de haklı çıktılar. Içlerine mi doğuyor bilmem. Ben de çok karşı geldim ama sonunda boşu boşuna savundugumu anladım.

bencede hiç cevap verme.annene de çük düşündüm sen haklısın annecim de yada cesaretin yoksa mesaj at annene

Şuan içinde bulunduğum durumu nasıl anlatacağım, nerden başlayacağım hiç birşey bilemiyorum. Tek bildiğim derinden bir acı duyduğum ve bu acının bana birazdan yazdıracakları. Önceden bu tür konuları içim cız ederek okurdum. Bir gün aynısını yaşayacağımı bilmeden.

5yıllık ilişkim dün gece öğrendiklerimle yerle bir oldu. Dün gece bana bir kız ulaşıp erkek arkadaşımla olan konuşmalarını attı. Bundan 4ay öncesine ait bir başlangıç konuşmasıyla başladı attığı resimler. Bana aralarda '' ne kadar safsın'' naraları atarak konuşmasına devam etti kız. O sırada başımdan kaynar sular döküldüğü için ne yüzleşebilecek bir durumum vardı ne de konuşmaya mecalim. ''Ben senle ilgili kötü bişey düşünmüyorum arada şu kişi var, bitti deyince biter mi'' türevi şeyler yazmış kıza en son. arada olan kişi de bize her an zararı dokunabilecek en sevmediğim arkadaşıdır. Sanırım kız da beni öğrendiği için ona tepkisini koymuş ki böyle bi konuşma olmuş son olarak. Öyle istiyorum ki o mesajları tek tek okumayı daha neler yazdığını. Ama bu kendimi mahvetmekten başka bir şeye yaramayacak biliyorum.

Askercell hattı kullanıyor ve abileri annesi ben varım orda seçtikleri numaralardan. Bana o hattan normal bir şekilde yazmaya devam ediyordu düne kadar. Eskisinden daha iyiydik hatta ama nereden bilebilirdim ki bunların yaşandığını, belki de suç bastırıyor olduğunu.Burda bir konum vardı ağustos ayına ait. o sıralar aramız bozuktu ve aldatma gibi büyük bir neden olmadığı için ve onu gerçekten sevdiğim için sahip çıkmıştım ilişkime. Halt etmişim.. Bilememişim ki o kızla da konuştuğunu.. Aramızda kopukluk olduğu o dönemlerde konuştuğu klişesini söyledi. ben onun öyle yada böyle hayatındayken başkasıyla konuşması bu bana yapabileceği en adi şey değil midir.. Ben onun geleceği günleri düşünüp ona bu zamana kadar yaşattığım tüm kötü şeyler için üzülürken şu yaşadığım ne şimdi.

Buluşmadım, çok yazdı ama sen varsın diye görüşmedim diyor bana, buluşup buluşmaması önemli mi ki bunları yazdıktan sonra? Bana; ne desen haklısın senden vazgeçtiğim yok, sana eski olduğunu ve olanları anlattım, ben eskide bıraktım her şeyi, sana bıraktım sen ne dersen o olur dedi, inanabiliyor musunuz? Bunları rahatça söyleyebildi bana. Arkadaşları belki benimle boynuzlu diyerek dalga geçecek, ileride benden için onun konuştuğu bi kız vardı hani çok ciddiydi aldattı işte diyecekler. Bu gerçekten çok acı, beni düşürdüğü durum çok acı.

Ailevi durumlar da şu sıralar kötü olduğu için onunla konuşurken moral buluyordum.Benim bunca zamandır söylemediğim ilişkimi daha geçen hafta öğrendi annem ve ben kalkıp onu savundum, öyle bi güven duyuyormuşum ki ona sırf onun için annemi karşıma almak gibi bir hata yaptım. Annemle sırf bu yüzden aram bozuk şimdi ben nasıl söylerim ona? yıllardır hiçbir hatası olmayan insan durdu durdu bana böyle bir şeyi reva gördü mü derim. Ben zaten olayın şaşkınlığıyla bu gün gerçek mi, şu yazılarım gerçek mi diye düşünürken kafamı toplayıp nasıl bir açıklama yaparım ki.

Söyler misiniz hangi kadın şu anı yaşamayı, böylesi bir mesaj almayı hak eder? Kaç yıllık evli kadınlar yaşıyor biliyorum ama bu acının öylesi böylesi azı çoğu yokmuş, inanın yokmuş. :KK43: Canım yanıyor, artık mutlu olamayacakmış hissi sabahtan beri benimle.Hergün konuşup hayatını, çoğu şeyini bildiğin ve güven duyduğun insan nasıl olur da böyle bir adilik yapabilir benim aklım almıyor. Gözyaşlarımı tutamıyorum, kabullenemiyorum, konduramıyorum.
Canim oncelikle cok geçmiş olsun. Neyseki evlenmeden gercek yuzunu gormussun.
Annenin gönlünü al lütfen.

Bak mayis ayinda ben de sana ulasan o kiz konumundaydim. Ve ben baya baya bulustum, elele tutustum baya sevgiliydik. Ben kizi yakaladim ve kiza ulastim. Ayni sana oldugu gibi mesajlarin ekran goruntusunu falan attim. Kiz bana sevgilisinin yakasina yapismis sülük muamelesi yapip ama bu whatsapp konusmalarinin tarihi gozukmuyo tarih ver bana dedi. Bir yildir birlikteymissiniz bu konusmalar 1 ay oncesinin olsa nolur 5 ay sonra nolur dedim.

Sonra noldu onlar sozlendi kiz ona inandi. Ben peynir oldum.

İlk önce o kızın sana neden ulaştığını bir düşün gözden geçir . Askerden önce ulaşabilirdi .Neden şimdi . Erkek arkadaşın fazla uzun süre seninle görüşemez konuşamaz askerdeyken . Ancak dediğin gibi mesaj atar arayabilirse arar o kadar ...

Aptal kız sana zarar verilmesine neden olmus ama en azindan haberdar olmani sağlamış. Zaten o kız olmasa şimdi ya da sonra başka biriyle aldatirdi çünkü onun kişiliği bozuk. Senin gibi iyi birini hak etmeyen birisinden ne kadar çabuk kurtulursan kardır. Şu an çok acı veriyordur, aldatilmak, kandirilmak... Onun için harcadığın zaman boşa gitmiş gibi hissediyorsundur. Ama ne kadar kötü olursa olsun yaşadığımız her şeyin bir sebebi vardır ve bizi geliştirir, daha güçlü biri yapar. Seni öldürmeyen acı guclendirir derler ya, aynen öyle. Şu günleri atlatıp geriye baktığında, toparlandığında daha güçlü birisi olduğun için kendinle gurur duyacaksın. O zamana kadar acı, güvensizlik, erkeklerden nefret etme gibi duyguların da kaybolacagindan doğru kişiyi bulup hak ettiğin güzel ilişkiyi yasayacaksin. Şu an bu sana çok uzak geliyor ama emin ol ki geçecek.

Bu arada ağla, rahatla ama o pislik yüzünden kendini çok da perişan etme.

kesinlikle katılıyorum yazına ve içtenlikle teşekkür ediyorum. ama zoruma gidiyor işte ben zamanında ona şöyle bi olay olmuş dediğimdeki tepkilerini hatırlıyorum insan konduramıyor dediğim gibi öyle tuhaf şeyler ki bunlar ne olacak nasıl olacak bilmiyorum..

Sana ulaşan kız doğrusunu yapmış bence.
Benim eşim de böyle bir halt yese beni yaralasa da kız bana ulaşıp söyleyse teşekkür eder geçerdim.
Salak yerine konmak ya da 3 maymunu oynamak mı doğru olan ?
Şanslısın vallahi bak zamanla göreceksin. Şimdi üzülmen çok normal. Allah hakkında hayırlısını çıkarsın karşına.

canın acıyacak ama gerçeği gördüğün iyi olmuş.. lütfen barışma şu adamla. hayatında sen varken mesajla bile olsa başkasıyla bu denli konuşandan ne hayır gelir ki.

Canim oncelikle cok geçmiş olsun. Neyseki evlenmeden gercek yuzunu gormussun.
Annenin gönlünü al lütfen.

nasıl alırım ne derim :KK43: ailevi açıdan da sıkıntılıydı zaten az önce telefonda konustum sadece ama bunu söylemem ona.. kendime bile zar zor izah edebilmişken

ama ben her şeyimi paylaşmıştım onunla. ailem yanımda olmadığı zamanlar o vardı, anlam veremiyorum zoruma gidiyor şu duyguları yaşıyor olduğum için kendimden bile nefret ediyorum kaldı ki o..ve biliyorum ki beynim oyununu çok güzel oynayacak ve hep güzel şeyleri hatırlayacağım :KK43:

Etipuffer, eski günlere takılma lütfen. Zor anında yanında olan bir arkadaş gibi düşün. Birine ihtiyaç duyduğunda iyi ki de varmış. Şimdi yok, onsuz napıcam diye de endişelenme. Dün onu sana veren Rab, yarın çok daha iyisini de verir. Sen yeterki hep olumsuz düşünüp kapılarını rahmete kapatma.

Evet.boşandı 3 çocuğu vardı ikiz kızları ve bir oğlu.ve ne oldu biliyor musun adam bir kaç yıl sonra trafik kazası geçirdi ve bacaklarını kesmek zorunda kaldılar.

kurban olayım ilahi adalete.
Peki pislik kız kardeş?

İlk önce o kızın sana neden ulaştığını bir düşün gözden geçir . Askerden önce ulaşabilirdi .Neden şimdi . Erkek arkadaşın fazla uzun süre seninle görüşemez konuşamaz askerdeyken . Ancak dediğin gibi mesaj atar arayabilirse arar o kadar ...

tavrı öyle bi değişti ki, sabah askım dı. şimdi evet konuşmamalıydım ama bilmiyorum oldu durum. ben dün sordugumda boş işler kapat diye geçiştirmesinden anlamalıydım. gerçekten safmışım. ben o kızla sevgili olmadım bunu bil ya diye yazıyor şimdi. beddua edip engellemek istemiyorum neticede asker, o beni düşünmese de saygımdan düşünmek zorundayım.

dn: bu arada yazılanların hepsini vermesem de hepsini okuyorum cok teşekkür ederim ve iş yerindeyim zor zanaat yazabiliyorum. ama bu konuyu açtığım andaki midemin kalbimin ağrısını ben bilirim ve sanırım hayatım boyunca unutamam o anı

Ağla, sızla acını dibine kadar yaşa ,aptalım de kendi kendine değersiz insan için annemide üzdüm. Ama sonra silkelen küllerinden yeniden doğmuş ol ama unutt, ona vereceğin en büyük ceza çokk mutlu olmak bu cezayı yaşat. Tanımamışım böyle biri hiç olmamış say hayatında.
Annene karşıda az siyaset yap sen istemedin bende bitirdim annemden değerli değil el oğlu de, eminim annende çok üzücek şeylerle gelmez sana.

X