- 21 Ağustos 2009
- 1.908
- 5
- 43
akannehirakannehirakannehirsenin annende sorunlu cnm allah sabır versin sana:gitme:sana nasıl akıl vercemi şaştım:bbo:
günaydınlar herkeslerreee
semacım kız senin o kadar çokmu görümcen varrrrrrrrrrr canımcım yaa
kaydirigubbakcemile5hahh şöyle boşver anneyi kaynanayı hiç kimseye bişi deme sen kocikinle iyi geçinmeye bak onlar bugün varsa yarın yok ama kocikle geçircen ömrünü onla iyi geçinmeye bak cnm öptüm seniopuyorumnanaktanSELAM KIZLAR..CİTOS TAN EEVVEL BEN YAZAYIM BUGÜN:)
günaydın hepinize....
annemle dün anşaltık ama hiiçççç konuyu açmadan...bir daha daanlatmıcam böyle ettik böyle konuştuk diye....naparlarsa yapsınlar kim konuşmak istiyorsa konuşsun...onlar için artık evimin huzurunu kaçırmak istemiyorum. derdimiz bizi aşıyor zaten ir de onlarla dert sahibi olamıcam. artık eşim - evim ve ben...
slm gönül iki satır konuşta git kızz slm deyip kaçıyon
kaydirigubbakcemile5hahh şöyle boşver anneyi kaynanayı hiç kimseye bişi deme sen kocikinle iyi geçinmeye bak onlar bugün varsa yarın yok ama kocikle geçircen ömrünü onla iyi geçinmeye bak cnm öptüm seniopuyorumnanaktan
slm gönül iki satır konuşta git kızz slm deyip kaçıyon
günaydın şekerimŞenizbak bakiyim benim gözüme :1shok:bende inancek göz varmıkaydirigubbakcemile3iki dünya bir araya gelsin bizim kayganayla olan sorunlar bitmezkaydirigubbakcemile3dünde biz atıştık yine sinir oluyom yaa her şeyi batıyor işteÇok üzgünüm çoookyok çok geç yatıyormuşuz o uyuyamıyormuş bizim başımızı bekle diyen var sanki baykuş gibi tepemizde mübarek kendiside öğlenlere kadar uyuyor hanfendi totosu büyüdü yata yatakaydirigubbakcemile3ben yastabilsem yatcem şiştim iyice rahat uyuyamıyorum oğlanda tepik atıyor sürekli yeri darlaştı kendine yer açıyor:bbo:hayırlısıyla bir doğursamda rahatlasam-tatlicadiarzu-günaydınnn????ayy bi şaka yapayımda sizi uyandırayım istedim.....huuuuuu yağmur altında mı kaldınız kıslarr nerdesiniz??
yukarda yazdıklarımı n hepsi gerçek üstüşeyler? ayy mümnük mü allah aşkınıza:)
haydi güzel bir güne merhabaaa başlayın bakalım paylaşımlarınızaaaa
GÜNAYDIN KIZLAR ...herkese günaydııınn....ben dün gece çok zor bir gece geçirdim....kaynaama yemeğe gitmiştik...çok güzel geçti güldük konuştuk bayram hediyelerini verdim falan..sonra da eve diye çıkarken tam kapılarının önünde caddede bayıldım...yığılıverdim...eve getirdiler tansiyonumu ölçtüler...10,5 - ..genelde 13- 6 falan olur benim. kan şekerimi ölçtüler hemen 72 mg. o kadar tatlı yememe rağmen yemekte tokluk şekerim düşük çıktı bu da insülünümün direnç gösterdiğinin apaçık ispatı . çok endilşelendim...bizi eve kadar arabayla bıraktılar gece.
yani sonuç şudur ki kaynanayla arayı düzelttim ben ...darısı başınıza
şu mantıktayım şimdilik:)
kocam mutlu ise evimiz huzurlu ve mutlu oluyor. onun mutlu olacağı şeyler de çok az ve net. bunları yapmak aslında çok da zor deil . duyma - görme takdiği . bir arkadaşımın takdikleri işe yarıyor:) tavsiye ederimmmmm
huzursuz olunca evimizin bereketi de kaçıyor. kocam 4 tane iş değiştirdi 5 ay içinde. şimdi düzelttik ortamı yeni ve çok çok daha iyi bir işte ..inşallah daha güzel olacak herşey:)