- 23 Ağustos 2008
- 3.406
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eltımle kaynanatore gelsın bu tukuruk..
3 yıldır herkese benım kaynana ıyı derdım bugun ogrendım ıyılıgını:mymeka:
konuya dırek daldım herkese selam ..
yazık bızleremafoldumben
Ne oldu da gözün açıldı kuşum?
akannehirakannehirakannehirsenin annende sorunlu cnm allah sabır versin sana:gitme:sana nasıl akıl vercemi şaştım:bbo:günaydın kıslarrrr....bugün geç geldim haklısınız..citosum merak etmişin saolasın:)
canı geceden beri migrenim tuttu sol tarafım çatlıyo ağrıdan felaket oldum...dünkü stresmi yaptı nedir??? bir de akşam anneme sinirlendim..kaynanamla konuşuyorum diye kıskançlık ediyor ben de artık bunaldım..konuşsam annemle kötü oluyorum..konuşmasa eşimle...kimi memnun etceğimi bilemedim. sonra da gelin - kaynana sorunu çıkıyor işte....
neyse şirkete yeni geldim daha o yüzden girememiştim foruma şimdilik idare eder modundayım..dünkü yumurtamın erimediğini duyunca biraz garip oldum sanırım . arkadaştan bişey duymuştum. kistleri maydonoz suyunun eritttiğini. ama uyarmıştı aman çocuk varsa dikkat et çocuğu bile düşürebilirsin diye..eeee dün gitti gördüm hamile falan değilim. bu sabah hemen az maydonoz kaynattı çaydanlıkta...yarım litre suyunu içtim sabah...3 gün sabah - akşam içicem . ya yuurtayı çatlatsın hamiş kalayım yada şu kistimi eritsin temelli kurtulayım kist belasından.şifa niyetine dedim içtim...
bu arada akşam kayıvalidem aradı avon siparişini vermek için...sabah da bayrama siz de yoksuuz biz de kuşadasına mı gitsek diyoruz dedi . falan filan konuştuk işte öyleeeeee.....
bir arkadaşımdan kaynana ilişkileri üzerine takdikler aldım...annemin kıskançlığını dindirebilirsem o takdikleri uygulaaya geçicem :)
bana bu konuda yardım edin haydi ...topik kurucusuuuuuu annemin kıskançlığını nasıl dindircez sinirini...
mesele şu : annem ve babam kışın ilk defa evime geldiler. kaynanamla biz telefonda bir konu yüzünden tartıştık ilk defa...annem de babam da çok üzüldü ...ben kaynanamın gelip annemlerden hiç değilse özür dilemesini kusura bakmayın sizin yanınızda cereyan etti biz derya ile hallederzi nolur aklınız burada kalmasın demesini beklerken inat etti gelmedi. annemi aradı br kaç kez bende sinirle annemle ne konuşurlar bilmediğim için açma telefonunu sakın dedim... o da şimdi ben aradım annen açmadı diye savunuyor kendini...annem de aramadı açana kadar arasaydı madem hatrım vardı diyor. o benden özür dilemedikce ben de konuşmam diyor inat ediyor. kaynanam da o beni aramadı oğlum askere gitti diyor inat ediyor...onları barıştırcaz derken geçe ay biz karı koca birbirimize girdik boşanıyorduk nerdeyse...akşam yine böyle gerginlik olunca da eşim bir daha annelerimiz için iz tartışmayalım onlar ister konuşsun ister konuşmasın dediler. öyle kapattık ama be de huzursuzum . anneme kaynanam geldi biz onlara gittik bile diyemiyorum korkumdan bişey dicek diye..akşam bile pek samimisiniz heralde ..murat da seni onlara yakınlaştırmayı başarmış afferim dedi. sinirlendim
help me.... mafoldumben :sinifsinif:
:teselli:ilk zaman bende çok iyi bilirdim kayganamı meğersem sessiz sessiz yürütmüş başlardan sonradan belli etti gerçek yüzünü:1closedeyes:ewet hep ezilen gelin oluyor nedense :mymeka:yok artık ezdirmek yok isyan başlattım kızlar :enbuyukkk:hep beraber elele kayganalarımıza boyun eğmiycez laf çarptıklarında bizde cevabı yapıştırcez:mymeka:
eltımle kaynanatore gelsın bu tukuruk..
3 yıldır herkese benım kaynana ıyı derdım bugun ogrendım ıyılıgını:mymeka:
konuya dırek daldım herkese selam ..
yazık bızleremafoldumben
benim görümcem yok çok şükür:Saruboceq:ama olsaydı eminim onunlada sorunum olurdukaydirigubbakcemile3daha cicim aylarındasınız cnm ne bu acele kavga etmek için akannehirgörümcelerin bekarmı cnmCADIARZUselam arkadaşlar nasılsınız ?
görümceklerer ve kayganalara ölüümmmm kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
bende altı tane görümcek var arkadaşlar. sırayla her ay birisi ayartıyor kayganayı o da oğlunu fiştekliyor daha senemiz gelmedi yeni evliyiz 6 ayda böyle oldular 6 yıl sonrasını düşünmek bile istemiyorum mafoldumben
slm juliim ŞenizŞenizhoşgeldin nasılsın hayatım bebikin nasılŞenizselam kızlar çitosum hamilesin çok takma..opuyorumnanaktan
aynen öyle canım cicim ayı felan anlayamadım ben. uzaktalar başka şehirdeler ama telefonla yetiyorlar yani. tabi arada geldikleri de oluyor. maşallah çok bilmişler. bekarı da aynı cadılığı yapar, evlisi de aynı cadı. birbirlerine akıl veriyorlar. sen şöyle de, sen şöyle yap. şükür eşim pek fırsat vermiyor onlara ama yine de tadımız kaçıyor. mafoldumbenbenim görümcem yok çok şükür:Saruboceq:ama olsaydı eminim onunlada sorunum olurdukaydirigubbakcemile3daha cicim aylarındasınız cnm ne bu acele kavga etmek için akannehirgörümcelerin bekarmı cnmCADIARZU
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnn cümlemize inşaallah kaydirigubbakcemile3günaydın kaynana mağduru arkideşlerimopuyorumnanaktankaynanasız mutlu günler dilerim hepicinizekaydirigubbakcemile5
günaydın semacım iyilik be güzelim uğraşıyoz iştekaydirigubbakcemile3sen nasılsın son durumlar nasılyerimsenibenamiiiiiiiiiiiiinnnnnnn cümlemize inşaallah kaydirigubbakcemile3
nasılsın canımcım opuyorumnanaktan
günaydın çiçekcik hoşgeldinopuyorumnanaktangünaydınlar herkeslerreee
semacım kız senin o kadar çokmu görümcen varrrrrrrrrrr canımcım yaa
günaydın heracımŞenizŞenizŞeniz
sağol canımŞenizyok zaten ilgilenmiyom giriyom odama yatıyom sürekli:umursamaz:sadece genel ihtiyaçlarım oldukça çıkıyom odamdan birde kocikim evdeyken onun dışında yüzünü görmemeye gayret ediyom:sinifsinif:topikin hayırlı olsun canım.senin bu sıralar hiç strese girmemen gerekiyo.eşin bunu bilmiyomu.konuşsun annesiyle.o bişey yapmıyosa seninki güzel yöntem kilitle kapıyı gir içeriye.en güzeli.ara sırada dolaşmaya çık.uzak dur bu kadından.Allah yardımcın olsun
çitos eyleme bende katılıyorum yasasın gelınler:enbuyukkk:
benımkı aslnda gercekten ıyıdı ama
nedense eltı ve kaynımın doldurması sonrası boyle oluyor..
onlardan tum nefret edıyorum..kötükedihüso
eger ben bırgun esımden ayrılma noktasına gelırsem sebebı onlardır.
onlar yuznden sureklı kavga edıyoruz..
bu arada esımın ıslerı babası abısı ve kendı bırlıkte calısıyor sorun orda baslıyorya..mafoldumben
benım esıme hep kucuksun sus onunde abın baban var
oonların haberı olmadan bırsey alamassın...
kaynana dersen gıderız laf sokar eltıyle bırlıkte
bu arada yazları beraber oturuyoz yazlık evdemafoldumben
allahhtan esım ıstemıyor cok fazla kalmıyozzemuszemus
gıtmeyız araya resmıyet koyarım :1ninca:
bu seferde gıdecegınız yere gıdersınız buraya gelmesınız..
gıtsem bır dert gıtmesem bır dert..
off allahım..
dedıkı demıslerden bıktım....mafoldumben