burasıda kaynanasından dertli gelinler topiği hadi buyrun dedikoduya

galiba citosumuz ağırlaşıyor...bu aralar ihmal etmeye başladı..acaba ağrılarımı arttı. canım ya çok az kaldı inşallah iyidir. inşallah kayınvalidesiyle sıkıntısı yoktur...
fıstık actı topiği bana bir ton şey söyledi...ben düzelttim arayı o hala sinirli öfkeli ..sıkıntı olmaz inşşallah...
citossss hadi biz seni merak ediyoruzzzz gel tatlıiiiiişşşş

slm kızlar
hayrlı cumalar
citosum nerelerdesn bgn goremedm hiç seni meraklandm canm

galiba citosumuz ağırlaşıyor...bu aralar ihmal etmeye başladı..acaba ağrılarımı arttı. canım ya çok az kaldı inşallah iyidir. inşallah kayınvalidesiyle sıkıntısı yoktur...
fıstık actı topiği bana bir ton şey söyledi...ben düzelttim arayı o hala sinirli öfkeli ..sıkıntı olmaz inşşallah...
citossss hadi biz seni merak ediyoruzzzz gel tatlıiiiiişşşş
günaydın canlarım beni merak etmişiniz sağolunŞeniz
ben iyiyim kızlar dün dktara gittim oyüzden fırsatım olmadı girmeye şutarafagitti
bende bebişte gayet iyiyiz cnmŞenizöptüm sizi

vazgeçilmeyen dostlar hep uzaktadır.
bazen çok özlersin, onları birilerine anlatmaya çalışırsın
çok insan çıkar karşına ,
kalbine,ruhuna girmek ister ama izin vermezsin,
çevren ne kadar kalabalık olsa da sen uzaktakileri özlersin,...

bütün dostlara günaydın:asigim:
keyifli pazarlaropuyorumnanaktan

Kızlar hepınıze merhaba....

Kayırlı kandıller dılıyorum. Dualarınızın kabul olacaĞı hayırlara vesıle olacak bır kandıl geÇırmenızı dılerım...

"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADıS

kadir geceniz mübarek olsun. dualarınız kabul olunan dualardan olsun arkadaşlar
a.s.

citos iyce ağırlaştı galiba...o olmayınca topic de de kimse olmuyor ama ben yine de günü açayım dedim citos yerineee...

kıslar günaydıııııııııııııııınnnnnn haydi uyanınnnnnnnnnnnnnnnn

bugün benim kaynım geliyor askerliği bitti. o yüzden kaynanamda toplancak herkes akşam yemeğine...bende giderken zeytinyağlı biber dolması yapayım çokca götüreyim diye günlerdir plan yapıyordum ama kocişim izin vermedi. bırak yorma kendini annem hazırlamış işte sen bize yaparsın yapma yoruluyorsun işten geliyorsun bi de onlamı uğraşcaksın dedi . :)
bende cicilerimi giyindim ...akşam da birlikte gidicez kocişimle....

görüşürüz kızlarrrrr

ölsün dimi :lepi:
ama gerçekten seviyimiş şaka diyiilllll akannehir
Şenizsenin gibi tatlı hamarat gelini kim sevmez yavruyerimsenibenben cadı gelinim biraz o yüzden sevilmiyomsırnaşık şey

citos iyce ağırlaştı galiba...o olmayınca topic de de kimse olmuyor ama ben yine de günü açayım dedim citos yerineee...

kıslar günaydıııııııııııııııınnnnnn haydi uyanınnnnnnnnnnnnnnnn

bugün benim kaynım geliyor askerliği bitti. o yüzden kaynanamda toplancak herkes akşam yemeğine...bende giderken zeytinyağlı biber dolması yapayım çokca götüreyim diye günlerdir plan yapıyordum ama kocişim izin vermedi. bırak yorma kendini annem hazırlamış işte sen bize yaparsın yapma yoruluyorsun işten geliyorsun bi de onlamı uğraşcaksın dedi . :)
bende cicilerimi giyindim ...akşam da birlikte gidicez kocişimle....

görüşürüz kızlarrrrr
kaydirigubbakcemile5günaydın deryacım topiki sana devrediyim anahtar sende kalsın ben doğurunca sen ilgilen cnmkaydirigubbakcemile3dimek kaynın geliyor gözün aydın cnm kaydirigubbakcemile5kaygananla aran iyi oldu galiba çok sevindim senin adına:1hug:ben iyice sıkıldım bir an önce kurtulmak istiyomÇok üzgünüm çoooközgürlüğümü bana geri verinnn:1ninca:

Şenizsenin gibi tatlı hamarat gelini kim sevmez yavruyerimsenibenben cadı gelinim biraz o yüzden sevilmiyomsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5günaydın deryacım topiki sana devrediyim anahtar sende kalsın ben doğurunca sen ilgilen cnmkaydirigubbakcemile3dimek kaynın geliyor gözün aydın cnm kaydirigubbakcemile5kaygananla aran iyi oldu galiba çok sevindim senin adına:1hug:ben iyice sıkıldım bir an önce kurtulmak istiyomÇok üzgünüm çoooközgürlüğümü bana geri verinnn:1ninca:

tamam citosum...alırım ne demek..ama doğurunca bizi unutup gitceksen almıyım ben:) emaneten alır geri devrederim:)
allah sağlıkla kurtarsın isyan etme....bak doğduğunda ilgilenecek sana destek olacak bir büyük var yanında. neticede o da kocanı yetiştirmiş:) öyle düşün...
bunları yazan ben miiym ben de bilemedim ama ..sebat et...babamın lafıdır 1 saat yüzüne gülsen yüüzn eskimez der....kocan için katlan..bugün vaarr yarın yokkkk.....çocuuna iyi davransın ; baksın ...sen de yorulduğunda bi dinlendirsin..bebiş biraz toplasın kendini bi nefes almaya kocişle dışarı çıkarsınız ona bırakır gidersin bak kış geliyo bebişi çıkartamazsın dışarı ...bunları düşünnn...sabret geleceğe yatırım yap:)

sen nasılsın semasu nasıl gidiyor görümcelerinle ve kaygananla hayat:nazar:hala iş çevirmeler devam ediyormu arkandanCADIARZU[/QUOTE
iyyim şeker sen nasılsınn ? bu aralar rahatsızım biraz onun için onlarla ilgilenmek istemiyorum. yapacaklarını yapıyorlar yine de.duymamaya çalışıyorum canım yoksa insanı deli edecekler :eek:klava:

X