burasıda kaynanasından dertli gelinler topiği hadi buyrun dedikoduya

kızlar bir dakika ya nasıl olur ..yanlış anlamış olmak istiyorum...citos bebeğini mi kaybetti. nasıl ama ya??? günler kalmıştı ?
allah kahretsin ya hep stresten...hep o cadı kaynana yüzünden kıza nefes aldırmadı sözde yardıma desteğğe geldi gün yüzü göstermedi . aylarca taşıdı bebeini heycanla umutla bekledi . ya inanmıyorum...kızlar birisi bilgi versin gerçekte citosumuza ne oldu ? eden ? kaza falan mı ? o iyi mi?

allah huzur bozanın dirlik göstermeyenin yuvasını da bozar. yukarda Allah'ım ...sen duy sesimizi allahım sen gör bizi yüzümüze bak yarabbim.... sen bizi üzene gün yüzü gösterme.... bizi çekemeyene dertler çektir.....Alah'ım dağına göre kar yağdır..sen bzlerle uğraşanı karlar altında bırak....rabbim sen onlara öyle dert verki bizi unutsunlar....

kızlar ne dicemi blmiyorum be çok üzgünüm...citosun numarasını falan bilen varsa özelden yazsın arayıp bir sesini duyalım....

cok acii ya rabbim sabir versin sorun neydiki??
benim ardasimda da pko var citosla ayni gidiyordu.oda dün sancilandi yatti hastaneye agri kesici falan veriliyor.acaba ne olduda minigini kaybetti rabbim tez zamanda yeni bir melek versin insallah

mafoldumben
baharımm allah sabır versin..mafoldumben

çitosun numarasını kimse bilmiyo
daha doğrusu cep telefonu kullanmıyor
sadece serdoşu ameliyatla alındı
daha gecen hafta kontrole gitmişti iyiydi ya anlamadım ki senağlama

son gelişmeyi aktardım senağlama

verende O, alanda O.. rabbim selamet versin citirima.. cani sagolsun, mevla bedenine ve ruhuna aydinlik versin ins.. :Saruboceq:

herkese iyi aksamlar canlarim, citosuma ulasan varsa bana bildirsin lutfen, cok merak ediyorum :çok üzgünüm:

kızlar ;
citos bu kötü olayı yaşamadan evvel topici bana emanet etmişti bana devretmiti.ama o olmayınca kendimi kötü hissediyorum giremiyorum..girsem de yazcak şey gelmiyor içimden ...onu çok merak ediyorum....ulaşan birileri varsa ne olur özelden msj yazsınlar tlf no falan versinler biz de ulaşalım.....
neden böyle talihsiz bir şey yaşandı sebebi ne????citos çok mu kötü ? neler yaşııyor? nerde? o cadı kaynana hala yanında değildir inşallah ....
offff canım benim yaaaaaa inşallah tez zamanda düzelirsin...Allah sabır ve salık versin sana inşallah....
seni çok özledik .... gel artık yanımıza aramıza...

baharıma Allah'tan sabır diliyorum.çok zor evlat acısı.Allah kimseye yaşatmasın

kaynanası yanında değil kuzenleri var canım :gitme:
bugun buralardaydı konusmadınız mı :uhm:

kaynanası yanında değil kuzenleri var canım :gitme:
bugun buralardaydı konusmadınız mı :uhm:

yok güzelim yaa...belki okudu gitti yazmadı bişey...ama merak ediyorum..sebep ne neden ???? büyük olasılık strestir de ....şimdi nasıl ne durumda çok fazla merak ediyorum....olur görüşünce çok üzüldüğümü ve onu çok merak ettiğğmi söyle....sabahklları o günaydın demeden topic acmak hiç güzel olmuyor ...özledim gerçekten.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…