burasıda kaynanasından dertli gelinler topiği hadi buyrun dedikoduya

eltımle kaynanatore gelsın bu tukuruk..
3 yıldır herkese benım kaynana ıyı derdım bugun ogrendım ıyılıgını:mymeka:

konuya dırek daldım herkese selam ..
yazık bızleremafoldumben

selam arkadaşlar nasılsınız ?
görümceklerer ve kayganalara ölüümmmm kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
bende altı tane görümcek var arkadaşlar. sırayla her ay birisi ayartıyor kayganayı o da oğlunu fiştekliyor daha senemiz gelmedi yeni evliyiz 6 ayda böyle oldular 6 yıl sonrasını düşünmek bile istemiyorum mafoldumben

akannehirakannehirakannehirsenin annende sorunlu cnm allah sabır versin sana:gitme:sana nasıl akıl vercemi şaştım:bbo:

eltımle kaynanatore gelsın bu tukuruk..
3 yıldır herkese benım kaynana ıyı derdım bugun ogrendım ıyılıgını:mymeka:

konuya dırek daldım herkese selam ..
yazık bızleremafoldumben
:teselli:ilk zaman bende çok iyi bilirdim kayganamı meğersem sessiz sessiz yürütmüş başlardan sonradan belli etti gerçek yüzünü:1closedeyes:ewet hep ezilen gelin oluyor nedense :mymeka:yok artık ezdirmek yok isyan başlattım kızlar :enbuyukkk:hep beraber elele kayganalarımıza boyun eğmiycez laf çarptıklarında bizde cevabı yapıştırcez:mymeka:

benim görümcem yok çok şükür:Saruboceq:ama olsaydı eminim onunlada sorunum olurdukaydirigubbakcemile3daha cicim aylarındasınız cnm ne bu acele kavga etmek için akannehirgörümcelerin bekarmı cnmCADIARZU

çitos eyleme bende katılıyorum yasasın gelınler:enbuyukkk:
benımkı aslnda gercekten ıyıdı ama
nedense eltı ve kaynımın doldurması sonrası boyle oluyor..
onlardan tum nefret edıyorum..kötükedihüso
eger ben bırgun esımden ayrılma noktasına gelırsem sebebı onlardır.
onlar yuznden sureklı kavga edıyoruz..
bu arada esımın ıslerı babası abısı ve kendı bırlıkte calısıyor sorun orda baslıyorya..mafoldumben
benım esıme hep kucuksun sus onunde abın baban var
oonların haberı olmadan bırsey alamassın...
kaynana dersen gıderız laf sokar eltıyle bırlıkte
bu arada yazları beraber oturuyoz yazlık evdemafoldumben
allahhtan esım ıstemıyor cok fazla kalmıyozzemuszemus
gıtmeyız araya resmıyet koyarım :1ninca:
bu seferde gıdecegınız yere gıdersınız buraya gelmesınız..
gıtsem bır dert gıtmesem bır dert..
off allahım..
dedıkı demıslerden bıktım....mafoldumben

benim görümcem yok çok şükür:Saruboceq:ama olsaydı eminim onunlada sorunum olurdukaydirigubbakcemile3daha cicim aylarındasınız cnm ne bu acele kavga etmek için akannehirgörümcelerin bekarmı cnmCADIARZU
aynen öyle canım cicim ayı felan anlayamadım ben. uzaktalar başka şehirdeler ama telefonla yetiyorlar yani. tabi arada geldikleri de oluyor. maşallah çok bilmişler. bekarı da aynı cadılığı yapar, evlisi de aynı cadı. birbirlerine akıl veriyorlar. sen şöyle de, sen şöyle yap. şükür eşim pek fırsat vermiyor onlara ama yine de tadımız kaçıyor. mafoldumben

günaydın kaynana mağduru arkideşlerimopuyorumnanaktankaynanasız mutlu günler dilerim hepicinizekaydirigubbakcemile5

günaydınlar herkeslerreee
semacım kız senin o kadar çokmu görümcen varrrrrrrrrrr canımcım yaa

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnn cümlemize inşaallah kaydirigubbakcemile3
nasılsın canımcım opuyorumnanaktan
günaydın semacım iyilik be güzelim uğraşıyoz iştekaydirigubbakcemile3sen nasılsın son durumlar nasılyerimseniben

günaydınlar herkeslerreee
semacım kız senin o kadar çokmu görümcen varrrrrrrrrrr canımcım yaa
günaydın çiçekcik hoşgeldinopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnn
günaydın heracımŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:
topikin hayırlı olsun canım.senin bu sıralar hiç strese girmemen gerekiyo.eşin bunu bilmiyomu.konuşsun annesiyle.o bişey yapmıyosa seninki güzel yöntem kilitle kapıyı gir içeriye.en güzeli.ara sırada dolaşmaya çık.uzak dur bu kadından.Allah yardımcın olsun

sağol canımŞenizyok zaten ilgilenmiyom giriyom odama yatıyom sürekli:umursamaz:sadece genel ihtiyaçlarım oldukça çıkıyom odamdan birde kocikim evdeyken onun dışında yüzünü görmemeye gayret ediyom:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile
RAPUNZEL MERHABA...yazdıkların ne kadar da benzer bana..ben de bıktım tatlım . farkında olmadan aslında istemeyerek onlara kızıp kocama saldırdım neden çünkü onlarla muattap olup kavga etsem iş daha da büyüyecek diye düşündüm. ama en son daarallar geldi eşime bak annen böyle söylüyor bu kaç oldu babanın sözleri artık bardakları taşıralı çok oldu atlıcamartık dedim annenle babanla adam gibi konuş dedim . açmış telefonu basmış kalyı akşam kaynanam geldi . konuştuk önce bağırdı eşimi gösterip aslında ban...sonra baktım olmayacak ben de anlattım derdimi . senin yüüznden biz boşanma seviyesine geldk. boşansak mutrlu olcakmısın dedim. başlladımm. sen böyşe söylediğinde ben böyle anlıyorum ve hem sinirleniyor hem de üzlüyorum . kabullenemiyorum çyle oluncada eşime saldırıyorum biz kavga ediyoruz dedim . ben yeri geldi aileme karşı hep sizi savundum ama tutumlarınızı böyle değiştirmeniz beni çok fazla üzüyor. ve demekki yanılmışım gerçekten gelin - kaynana olayı varmış deyip etraftaki söylenenlerin doğruluğunu kanıtlamış oluyorsun dedim .
öyle deyince topladı kendini . daha yeni bu olay. şimd daha dikkattli . eğer telefonla eşimi aramış benle konuşmamışsa hemen sonrakinde şundan seni rahatsız etmiyim misafirin varmış o yüzden almadım telefona ama sordum kocana der...

şimdilik durum böyle...dili yanmış biri olarak ..eğer kocanı seviyorsaaannnn kocana sarıl....onunla onlar için kava etme ..biz birbirmize söz verdik onlar için kavga etmicezzz..... bırak onlar kendi düşündükleri gibi yaşasın kalsın..sen kalbindeki doğruya bak :)

bol şansssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…