burasıda benim topiğim olsun

anladım canım niye tasınıyorsunuz okul için falanmı antalyaya bende seneye gelmeyı düşünüyorum tatile

anladım canım niye tasınıyorsunuz okul için falanmı antalyaya bende seneye gelmeyı düşünüyorum tatile

Bu sene üniversite sınavına girdim ama istediğim bölüm gelmediği için başka bişey yazmak istemedim seneye tekrar girip biraz daha puanımı yükseltmeyi düşünüyorum.
Eğer istediğim bölüm gelseydi antalya yada izmir yazmayı düşünüyordum zaten ailemde artık burda yaşamak istemiyor temelli olarak gidelim dedik çok az kaldı işte.
Güzel bi şehir tatil için ama yaşaması nasıl olucak bakalım :)

evt hakkınızda hayırlısı olsun yeni yeni düzen biyandan heyecan verici bir yandan hüzün verici hayırlısı olsun izmir yoğun bir şehir

evt hakkınızda hayırlısı olsun yeni yeni düzen biyandan heyecan verici bir yandan hüzün verici hayırlısı olsun izmir yoğun bir şehir

Evet hayırlısı olsun inş antalya izmire göre daha sakin sanırım ben tatil için gitmiştim bide akrabamız var onlara ziyarete gitmiştim bi kaç defada.

ben izmire gittiğim için karısık oldugunu düşünüyorum antalyayı bilmiyorum tabi sakin olabilir yazlık mekan antalyanın neresine gideceksiniz

ben izmire gittiğim için karısık oldugunu düşünüyorum antalyayı bilmiyorum tabi sakin olabilir yazlık mekan antalyanın neresine gideceksiniz

Tam olarak belli değil ama konyaaltı,lara,hurma tarafından bakıcaz evi nerde beğenirsek orası olucak.

evet öle tabi yeni çevre yeni düzen bende yaşadıgım yerden taşınmayı çok istiyorum imkan olsa keşke

Son düzenleme:
evet öle tabi yeni çevre yeni düzen bende yaşadıgım yerden taşınmayı çok istiyorum imkan olsa keşke

Aslında yeni ortam yeni düzen güzel şeyler bunlar ama ben pek istemiyorum taşınmak maalesef.
Beni buraya bağlayan bi sevgilim var onlada uzakta olucaz o üzüyor biraz beni.

X