- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
ayyyyyyy kuzum abak sen canım benim açık ama sürekli olarak bakmıyorum şuan için başka bi topike takıldım canım benim diye biri ile sohbet ediyoruz normalde yazar çıkarım yada okurum bakma sürekli olarak takıldığım topik yok ..
çok açıktım patron oğlunu göndercekti bende yemeğe gidicektim ama saat 2 oldu 10 dk işleri varmış bazyılcam diye lahmacun söyledim bu sıcakta abes olcak ama canım çektiii
Hayatcım ya akşam sevgilim ev için dediki şimdi onlar yeni ev aldılar kendilerine güzelde ev tertemiz annesi demişki siz bu eve geçin biz balkonlu bi eve geçelim demiş sevgilimde bana sen ne diyorsun dedi..bende bişey demedim annesi yakın olmak istiyormuş sevgilim pek yakın istemiyorum yada benim ağzımı aramak için diyor bende yakın olsun canım yakın diye sürekli gitmicez sende bana anneme git diye baskı yapmassın umarım dedim oda sen beni tanımamıssın zaten eve geç gelicem onuda seninle geçirmek isterim falan dedi ama hiç bilmiyorum acaba ben tepki versem mi onlaramı bıraksam bilemiyorum acıkcası verilcek tepkide yok yani hayır olmaz diye diretememde ben de ne istiyorum oda aşikar ya bak bi çırpıda anlatıverdim
ne güzel canım allah sevginize sevgi ömrünüze ömür mutluluğunuza mutluluk katsın
bakalım haftasonu hızla geliyor sevgilimde gelicek akşam konuştuk yine heyecanlı çok..ben hemen aşkım hiçb,r zaman kalbimizi kırıcak sözler söylemeyelim saygısız konuşmayalım sevgi zaten kendinden gelir aşkımız dahada büyür falan dedim pazarlık yapıyorum gibi oldu ama korkuyorum yinede hayatcım akşam teyzeme gittik konuştuk onlarla böyle hemen içime bi karartı düşünüyor nasıl yenicem bu duyguyu bilmiyorum özellikle kuzenim 3 yıldır evli ve artık evlilikten bıkmış durumda görüyorum birbirlerine hiç tahammülleri yok seviyesiz çok geriliyorum zaten onların yanında bende öyle olmaktan korkuyorum karışık yazdım sabah sabah ama
sahi ablan nasıl şekerim varmı gelen giden
amin amin canım benim hiç merak etme ben inanıyorum insanın hiç ummadığı anda karşısına çıkıyor gerçekten kısmet geldimi herşey iarada geliyor anlamıyor
akşam konuşuyoruz yine benden başka kimlerle görüştün falan diye anlatıyor ısınamadım diyor işte biz daha öncede görüşmüştük 7 ay kadar o zman hoşlanıyormuş benden teklif etmişti kabul etmiştim bende snr çıkarken falan elimi tutturmazdım öptürmezdim hep temkinliydim oda o zman işte on numara kız tutcam tutturmuyor falan çok hoşuna gidiyormuş ama ben bunu bıraktım yarı yolda bana tek bi kötü söz söylemedi istemedi ayrılmak ama anlayışla karşıladı snr guruna yedirip tekrar o aradı ben aradım arada konuştuk güzel güzel hep konuştuk ben izah ettim işte olmaz ailem istemiyor doğru ilerde evlendiğimizde zahmet çekeriz falan ..aradan zaman geçti kaç sene görüşmedik ve ben istla gittim bayramda bi görüşelim dedim merak ediyorum ama aklımda barışmak yok aslında aman bi geldi bi görüştük tamam odur daha gördüğüm hoşgeldin dediğim andasevemiyorum diye yakınan ben artık seviyordum bak ablanında hiç ummadığı anda olucak gerçekten 22 yaş aslında anlıyorum ki geç bi yaş değil ama bize öyle hissettiren çevre birde bebek geç anne olmak istemiyorum ben :26:çok çok anlatıyorum okumaya bıkıyorsundur ama anlattıkça anlatasım geliyor birde ablanı çok iyi anladığım için kendimden örnek veriyorum ben bir umutsuz vakaydım yaşımın genç olmasına rağmen kalbim ısınamıyordu ama gel gör bak yanıyor şuan alllahım dileğen herkese versin
bizim burasıda akrabalarımda çok lafçıdır evlenmessin neden evlenmiyorsun, sen kimseyi beğenmiyorsun ,evde kalcan, sevgilin varmı, görüştüğün varmı, hadi düğün yapalım, ne zman düğün yapıcaz sana birini yapalım,bıkmıştım balık burcu olarak çokta karamsarım ama inat ettim sevgilim istemiyorlardı anlata anlata hepsi ikna oldu hayatta hiçbişeyin garantisi yok seviyorum diyorum ama uyuşmadığımız bişey olsun bırakırım hayatcım çünkü şuan birbirimize ulaşamamın verdiği heves var heyecan var o gidicek ve evlendiğimizde gerçekler görünücek ve ben çok korkuyorum aslında bu durumlarda görücü usulü daha avantajlı sevmeden evlenmekten bahsetmiyorum ama iki tarafta tanır büyükler uygun görürler sonuçta kendimiz aştan sevginden bazı şeyleri göremiyebilirz ama büyükler uygun bulurlarsa dile getiriyorlar zaten şans şans yinede görüşüssün bikaç kez sen benden söyle ben görüşmedik insan bırakmadım buralarda
selam kızlar sonunda kendime ait bir sohbet başlığı bulabildim hep bakıyorum yok düğün hazırlığı yok çocuk bakımı gibi başlılar görüyorum yazasım gelmiyodu ama burası tam bana göre eski yorumalrıda okudum samimiyet dolu bir sohbet olmuş ..kız kıza azcık dertleşlim benimde okdar ihitiyacım var ki buna anlatamam..
Ben de 22 yaşındayım ve hayatımda kimse olmadı .geçen sene bi girişimim oldu ama hatta burda başlık bile açmıştım ama ailem izin vermedi atanmadan olmaz falan diyee bende onları üzmek istemedim.ve çocuğu reddettim o kadar sıkıldım ki anlatamam çok evlenme meraklısı biri değilim .hatta zaman zmanda korkularım oluyo acaba doğru kişiyi bulabilicekmiyim diye falan ama bir yandan artık hayatım şekillendin istiyorum kendi düzenim olsun istiyorum kendi mutfağım olsun istedğim yemekleri yapıyım istdiğim zman evimi temizliğim akşam sevdiğim adamla tv izliyim bebeğim olsunn ona bakimm çok şeymi istiyorum .güzel bir kızım çevrem tarafından da beğeniliyorum taliplerde çıkıyo ama ben öyle kolay kolay beğenemiyorum ısınamıyorum napcam bilmiyorumm yaşta artık geliyoo
günaydın
canım nasılsın neler var neler yok
HOŞGELDİN
bende 22 yaşındayım canım seneye aksilik çıkmassa sevdiğimle evlenmeyi düşünüyoruz çevreme göre geç kaldım sayılıyorum ama ben daha önceden tanımasaydım 7 ay gibi bi sürede emin olamazdım bir insanı tanımak gerçekten çok zor inşallah karşına içinin ısındığı biri çıkar ve hemen olmasada atandıktan snr güzelce yuvanı kurarsın kısmet belki atandıktan sonra çalıştığın işyerinde de kısmetin seni bekliyor olabilir şöyle bak çevrene beğendiğin olduğunda bi görüş derim bu benim fikrim aile yapın nasıl bilmiyorum ama çok muhafazakarsa izin verilmiyor genelde onun için sordum
günaydın kızlarr nasılsınız keyifler nasıl bakalım
canım senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin tatlım.seninde dedğin gibi bir insanı tanımak karar vermek o kadar zorki hayatını birleştiriceksin bu insanla senin iç,in hayırlsı olsun .benim aile tutucu değildir canım tek sıkıntımızı ataman çıksın öyle diyolar gelenleride geri çeviriyorlar.bende diyorum ki evlendikten sonrada atanabilirm diyorum özellikle annem çokk karşı çıkıyo.babam bişi demez o kadar eğer ben seversem babamda insanlığına adamlığına nanırsa problem çıkartmaz.amaa ahh annem ahh :)dediğim gibi başka bir sorunda benim birini sevebilmem için önce güvenmem gerliyo samimiyetine ,nanmam gerekiyoo hayırlsı diyorum artık öyle
hayat canım senin hayatın nasıl gidiyoo
benimde tek istğim ablamın hayatında seveceği bi insanın olması onun haricinde allahıma çok şükr benim hayatım çok iyi gidiyooo
inş canım ablan kaç yaşında okuyomu çalışıyomu.o da zor biri anlaşılann.ama gerçekten zor haa diyince olmuyoki bu işler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?