- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
kızlarrr merhabaa,
ben de aranıza katılmak istedim çünkü evlilik konusunda benim de önümde uzun yıllar varmış gibi şu an düşünmyorum ama düşündüğümde de istediği gibi birini bulabilirmiyim onu da bilmiyorum
merhaba ben hayat hoşgeldin öncelikle,,,
bu mesajını unutma zamanla inan bana buraya nelerden bahsedeceksin geriye dönüp baktığında vayy be diceksin,, aşık olmak zor bi insana ısınmak aşkım diyebilmek çok şükür allah bu duyguları bana yaşattı evliliğe daha var ama olsun yinede umudum var ,,, ama sende ablam gibisin benden bi yaş büyük ablam aynı sen gibi karşısına biri çıksa bile hep erteliyor daha doğrusu sevebileceği bi insan çıkmıyo karşısına,, biz bu konuları lavantayla çok konuşuruz bu konuları
allah herşeyin hayırlısını versin
herkes eşini bulsun inşallah
kızlarrr merhabaa,
ben de aranıza katılmak istedim çünkü evlilik konusunda benim de önümde uzun yıllar varmış gibi şu an düşünmyorum ama düşündüğümde de istediği gibi birini bulabilirmiyim onu da bilmiyorum
inşallah ya hakikaten topiği ilk açtığın zamanlardaki yazılarınıda okumuştum nerden nereye diyo insan,,, hadi sen önce evlen yada nişanlan sonra ayağını sürü hatta ayakkabının altına ablamın ve benimde adımızı yaz bizde arkadan gelin olalım hemen allahın izniyle ,,
Bende afyondayım canım sen,,
kızlarrr merhabaa,
oooo topiğimiz şenleniyor desenize,, hoşgeldin,, burda konuşur rahatlarız hep birlikte:79::79:
sende hoşgeldin chiko 89lusun sanırım bende 89luyum sen bence şimdiden araştırmara başla hayatında olsun biri hem daha iyi tanımış olursun zaman çok önemli hakkında hayırlısı bulursun inşallah gönlünün sultanını
günaydınn kızlarrr
chinkocum hayatında birisi varsa akışına bırak sonuçta garantili bi gelecek eline bakılacak kocadan çok daha önemli herşey olur zamanla
canlarım ya sevgilim sürekli telefona annesi veriyor anlıyuorum kaynaşalım isityor ama ben pek muhabbet edemiyorum konuşcak bişey bulamıyorum susup kalıyorum dün akşam annesi ara arada dedi bana:84::84:çok iyi tabiki ara demesi ama daha arada hiçbişey yok ben ne diyip ararım yarabbimkonuşucak konuşar üretmem lazım
ben balıkesirdeyim cnm kısmetse istanbula gelin gidicem inşallah =D sende istanbulda falan olsaydın görüşürdük ne güzel olurdu
slm arkadaşlar her mevsimde evlenecek olanlara bölüm açılmış bide evlenmek isteyip evlenemeyen aradığı aşkı kişiyi bulamayanların bölümü olsun...ben daha 20 yaşındayım yaşım geldi ben hala gönlüme göre birini bulamadım sanırım evde kalıcam senağlama
bizim ailede bi ben kaldım sayılır ve laflar beni çok üzüyor
Merak etme yasin henuz kucukmus.. (bende 22imi neredeyse basicam) bulursun gonlune gore. Hem herkezin nasibi farklidir..
canımm buldum buldum ben 20 ydim o zmanalr artık 22 yim ve nasibimi bulduğumu umuyorum
veee vee benim aşkım sevgilim bitanem haftaya geliyor pazar günü annem ve teyzem ile tanışıcak çok heyecan yaptım bizimkinler istemiyor çünkü nasıl geçicek görüşme çok merak ediyorum severler inşallah hoşalrına gitmesse bana yine bıktırma baskıları başlıcak stresli günler gelicek ve benn o zman ne yapıcam bilmiyorum sizinle paylaşırım hemennn
günaydınnnn
canım hayatcım ablan için gelmediler mi daha merak ediyorum çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?